İnatla bir gün ANNE olacağım !

allah korusun bebeğini inşallah sağlıkla kucağına alırsın sende ve tüm hamileler dualarınızda bizi unutmayın nolur

beyza hoşgeldin çok şükür iysiniz rabbim daim etsin.ee artık sen tek kişilik düşünemezsin çift kişilik düşüneceksinkaydirigubbakcemile3

selamün aleyküm hanımlar
aylincim gelmiş bitanem bak bıraktın neler olmuş gördünmü kuzeyimiz geldi artık aramızda görmek istiyoruz güzelim
beyzam iyi olmana çok sevindim inşallah bebişin yerine kurulacak sonra gelecek bebişin kuşum
kızlar biz yarın dr gitcez kocişle:kedi:

allah hayırlısını versin kızlar bu ay tuttu tuttu yoksa benim koçiş kaçıyo başka bahara kaldı en hayırlı zamanda gelsin bebişler amin

güzel haberlerle dönersin inş. razişim beyzam kanama duracak dr. dinle işe gitme canım lütfen bir bildiği var ki sana rapor yazıyo bebişi zor buldun gitme işe

hadi gözün aydın razişim sonunda ikna ettinmi kocişini
:jeyyar::jeyyar:evet allaha şükür yarın önce spermiogram yaptıracaz nerde çabuk sonuç alabiliriz kızlar sonra dr yanına gitcez sonrada allah nasip ederse ameliyat için gün alıcaz :smiley-cool:
güzel haberlerle dönersin inş. razişim beyzam kanama duracak dr. dinle işe gitme canım lütfen bir bildiği var ki sana rapor yazıyo bebişi zor buldun gitme işe
inşallah bitanem:Saruboceq:
hadi hayırlısı razişim inşallah hayırlı bir sonuca ulaşırsınız
inşallah asiyem inşallah :kedi:

kızlarya sizinde fikrinizi alayım.ben hamile olduğumu öğrenecem zaman koçişe önce bir şakayla söylemeyi düşünüyodum.ama bugün bi arkadaş başka bir fikir verdi.bebek patiği alıp paket yaptırıp içinde şöyle bi not koyacam, "BABACIM BEN GELıYORUM" nasıl

bencede patık olayı daha ıyı bende öyle yapmıştım cinsiyetimi zbelli olunca :)
valla kızlar merve falan bi tatailden dönsün ayşeyle onlarda ister gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…