İnatla bir gün ANNE olacağım !

senin mesajını gördüm ve yazayım istedim bence arkadaşının dediği çok kılişe bir şey o yüzden daha madem öyle düşünüyorsun sen akıllı kızsın daha yaratıcı şeyler düşün bence.. :dance: :dance: :dance: buarada hamileliğe dair belirtilermi var canım hadi inşallh :sm_cool:

bencede patık olayı daha ıyı bende öyle yapmıştım cinsiyetimi zbelli olunca :)
valla kızlar merve falan bi tatailden dönsün ayşeyle onlarda ister gibime geliyo

okutmayın bana geçmişi ne noluyo kim neyi ister neler çeviriyorsunuz bakalım hesap verin bakalım şekerler :sm_confused: :sm_confused: CADIARZU CADIARZU

valla canım hamileliğime dair hiçbir belirti yok ama hani nezaman olursa diye.valla ben pek yaratıcı değilimde bu fikir beni ağlattı ve eşiminde ağlayacağına eminim.kaydirigubbakcemile3

kız bari benim tutmadı inşallah seninki tutar be ya

işte ben burayı bu yüzden çok seviyorum.üzüntülü olmamıza rağmen karşılıksız çıkarsız kendimiz için istediğimizi birbirimiz içinde istiyoruz.sağol canım allah razı olsun inşallah.:1hug:

bende değişik bir şekilde onu şok edecek şekilde söylemek isterim hele bir hamiş kalayım çok güzel planlarım olacak:jeyyar:

slm kızlar bende kaçar raziş sperm testi yaptıracağın zaman 4 gün perhizli olsun diyolar boşuna gitmeyin 4 gün sincap arama sonra ara ok
iyi akşamlar canlarım öpüldünüzzzzz

cnm çok geçmiş olsun, aklını karıştırmış gibi olmayayım ama bizim bebek tüp bebek olduğu halde daha 6 haftalıkken 20 lik dişimde sorun vardı dr çekim dahil köprü ya da kanal tedavisi yapılabilir demişti düşün yani, tabi tanıdık diş drum şehir dışında olunca başka dr kanal tedavisi yaptı şimdilerde tekrar şikayetlerim var muhtemelen çekilecek onun için de drum antibiyotik verdi. yani gebeler dişçiye gidemez falan diye bişi yok hayatım ben derimki bu kadar sıkıntı çekeceğine başka bi dra sor dişçi olayınıa.s.

günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim 9.30 gibi 1 saat çarşıda işim var merak etmeyin ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…