İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoşgeldiniz asiş yasemin.ya herkes tatilde ya ondan kimse yok.asiş inşallah hep seninle olacak bebişin.

hoşgeldiniz asiş yasemin.ya herkes tatilde ya ondan kimse yok.asiş inşallah hep seninle olacak bebişin.

nevgülüm hoş bulduk canım...nasılsın...bencede tatilde kızlar...bende dün yoktum yorgundum işe gelemedim ama bu gün mecbur geldik...sağlık olsun bakalım...

adetim yaklaşıyor ya kızlar çok karamsarım canım hiç bişey yapmak istemiyor...hayırlısıyla olurum inşallah...dr adet olunca gel rahim filmi çekelim demişti...havada kapalı burda iyice bunalıyorum yağmur yagacak galiba....

sağol gülsümcüm inşallah oh valla millet tatilde biz çalışalım ((((
yasemincim randevum 14 ağustos hem 2 li test falan yapar sanırım doktor inşallah oda iyi çıkarda biraz içim rahatlar

günaydın herkese ay kimse yok

günaydın gülsümcüm neden bu kadar boş bizim topik yaw

günaydın kızlar....evet ya hep dolu olurdu ..millet nerdesiniz yaa...

GÜNAYDIN GÜZELLER GÜNAYDIN HEPİNİZE alkisalkisalkis a.s. a.s.

ben dinlemedim yasemin ama doktor kalbi atıyo dedi cnm

İNŞALLAH MAŞALLAH CANIM ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN DUA ET HAMİLELERİN DUASI KABUL OLACAĞINA İNANIRIM BİZEDE DUA ET CANIMMM :CüvCüv: :içelim: alkisalkisalkis

sağol gülsümcüm inşallah oh valla millet tatilde biz çalışalım ((((
yasemincim randevum 14 ağustos hem 2 li test falan yapar sanırım doktor inşallah oda iyi çıkarda biraz içim rahatlar

hayırlı kontroller olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah.....opuyorumnanaktan

hoşgeldin sanem seninde az kaldı 2 günün dimi..varmı bi belirti.opuyorumnanaktan

YOK CANIM YOK Bİ BELİRTİ GELİŞE DAİR AMA BENİMKİ KAÇ AYDIR ÖYLE SESSİZ SEDASIZ GELİYOR HİÇ HABER VERMEDEN İYİCE ARSIZLIĞI ELE ALDI... BELLİ OLMAZ.... SENDE NE HABER GÖRDÜNMÜ KIRMIZI KARTI... yerimseniben İNŞLAH GÖRMEZSİN HAYIRLISIYLA :lepi: :dance:

görmedim daha ama benimki geçikiyo biraz o yüzden beklicem.inşallah kalbimiz hep görmemekten yanaopuyorumnanaktan

noluya len ılk gunaydını bız dedık bıze dıyen yok alla alla sayfa 1155
asıyem senın hamılelıgıne çok sevındım kuzum ya

noluya len ılk gunaydını bız dedık bıze dıyen yok alla alla sayfa 1155
asıyem senın hamılelıgıne çok sevındım kuzum ya

GÜNAAAAAAAAAAYDIN :)))) emelciğim...maşallah ne kadar tatlı oğluşun allah bağışlasın..öp benim için...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…