İnatla bir gün ANNE olacağım !

allah allahhhhh hamile olmayasınnnnnnn delikafadulden:roflol:

allah seni hamiş etsin emii, evet evet belki de hamileyimdir ondandır sıkıntım:roflol::roflol: körolmaya sen emiii :) gülcem yoktu heee

amiin saolasın fıstık kız çok tatlısın

teşekkür ederim Esracım, sizler de çok tatlısınız.tam olarak tanışamadık senle ama memnun oldum Pınar ben :1hug:

hoşbuldum razişim, sıcaklardan da olmuş olabilir ama günlerdir sıcak ama bi bugün böyleyim.. klasic müzik de dinliyorum ama bi sakinleşemedim. sen nasılsın birtanem?
iyi sayılırım canım dr gitseydik daha iyi olacaktım ama :kedi: kocişle gittik spermogram yaptırdık tam aldık dr gidiyoz iş yerinden aradılar gel diye mafoldumben dr da ameliyattaymış gidemedik allah nasip ederse cuma günü gidicez:Saruboceq:

amiiiiiinnnnnnnnn.keyifler harikaaa adet sancılarım başladııı.şakkıdı

ne biliyosun adet sancısı olduğunu :) benim de adet sancım olmuştu, hala da bazı aylar olur yani. iyi düşün iyi olsun, olmazsa da bi dahaki aya olsun. yeter ki keyifleriniz iyi olsun demiii. ya bu arada ekim 6/16 arası doğum tarihim ama aşagıdaki listede daha 91 gün var olarak gösterio ben 70-75 gün olarak hesaplamıştım hangisi doğru??

memnun oldum bende ben senin resmini gördüm burda ordan hatırlıom:asigim:

bana nedemek istiyon selametli merveler gibi obuuuuuuuurrrrrrrr uykucuuuuuuuumu sonacığımaaa böööğğğğcüümüüüü ki en çok korktuğum şey olayım diyosun.:umursamaz:

vardır geç gittiğinizde de bi hayır razişim, inş her şey gönlünce olurr, ay eski günlerim aklıma geldi, biz de kocişe test yaptırmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…