gülsüm herkes senden umutlu ayın kaçında olmuştun çatlatma iğneni
pınaaaaaaarrrrrr ilk hoşgeldin bendeeennnn
allahtan umut kesilmez hayırlısı.11.günüm canım
slm kızlar ne kaynatıyorsunuz bakayım? bugün nedense bi sıkıntılıyım, canım bişi yapmak istemiyor
hoşbulduk birtanem, keyifler nasıl bakayımm?? allahım hepinizin göbüşlerini bebişlerle doldursun inşallaaahh:1hug:
allah allahhhhh hamile olmayasınnnnnnn delikafadulden:roflol:
bugün 11. günse 5 günün var daha benden sölemesi
hoşgeldin pınarcım hayırdır sıcaklardan mı yoksa
hoşbulduk birtanem, keyifler nasıl bakayımm?? allahım hepinizin göbüşlerini bebişlerle doldursun inşallaaahh:1hug:
allah allahhhhh hamile olmayasınnnnnnn delikafadulden:roflol:
amiin saolasın fıstık kız çok tatlısın
iyi sayılırım canım dr gitseydik daha iyi olacaktım ama :kedi: kocişle gittik spermogram yaptırdık tam aldık dr gidiyoz iş yerinden aradılar gel diye mafoldumben dr da ameliyattaymış gidemedik allah nasip ederse cuma günü gidicez:Saruboceq:hoşbuldum razişim, sıcaklardan da olmuş olabilir ama günlerdir sıcak ama bi bugün böyleyim.. klasic müzik de dinliyorum ama bi sakinleşemedim. sen nasılsın birtanem?
evet biliyorum canım fıstıkım hafata sonunu beklicem kazasız belasız inşallah.
yine yaptın yapacağın munzurluğu allah bebeğini versin
amiiiiiinnnnnnnnn.keyifler harikaaa adet sancılarım başladııı.şakkıdı
allah seni hamiş etsin emii, evet evet belki de hamileyimdir ondandır sıkıntım:roflol::roflol: körolmaya sen emiii :) gülcem yoktu heee
teşekkür ederim Esracım, sizler de çok tatlısınız.tam olarak tanışamadık senle ama memnun oldum Pınar ben :1hug:
allah seni hamiş etsin emii, evet evet belki de hamileyimdir ondandır sıkıntım:roflol::roflol: körolmaya sen emiii :) gülcem yoktu heee
teşekkür ederim Esracım, sizler de çok tatlısınız.tam olarak tanışamadık senle ama memnun oldum Pınar ben :1hug:
iyi sayılırım canım dr gitseydik daha iyi olacaktım ama :kedi: kocişle gittik spermogram yaptırdık tam aldık dr gidiyoz iş yerinden aradılar gel diye mafoldumben dr da ameliyattaymış gidemedik allah nasip ederse cuma günü gidicez:Saruboceq:
o zaman daha erken de takma kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?