yasemin regl olmama bebek olma ihtimali olabilirmi
bende iyiyim ama ikigündür kocişim hasta yasenağlamadün dr evelisi gün dr gittik ya sanırım güneş çarptı ateşi çıktı bugünde isal oldu karnı ağrıyor off canım sıkıldı :çok üzgünüm:razişim iyiyim sağol bitanem sen nasılsın.
oy yerim ben onu suyu sevmiyor mu senin tospişkaydirigubbakcemile2geldim şükür yıkadım diye kıyamet kopardı zilli valla
nasılsınız bakem
sinemım allah kavuştursun canım
sağolun kızlar allah razı olsun canlarım sağsağlim gider gelir inş. selene maşallah allah nazardan saklasın
gülsüm raziş nasılsınız
maşallah
afiyet olsun şekerler opuyorumnanaktanbız kayganama kahvaltıya iniyoz canlarım aradı çağırdi şimdi
hayırlısı olsun bitanem sabır edeceğiz sonun da gelecek bebişlerimizkorunuyorum tatlım...kasım sonuna kadarda korunacağım...malum daha 1 ay oldu kürtaj olalı....(
korunuyorum tatlım...kasım sonuna kadarda korunacağım...malum daha 1 ay oldu kürtaj olalı....(
hoşgeldin sanemcim nasılsına.s.günaydın altın kızlar.... sehercim yaaa benim şakacılığım tutar öylesine yazdım msjı... :roflol:
sinemcim allah kavuştursun eşinle seni inşallah bir an önce Şeniz
hoşbuldum canımgünaydın sanem hoşgeldin.
canım yok şimdilik bir durum akşama kadar ne olur bilmem ama hamile olduğumuda hissetmiyorum hiç.. daha önce iki tane yaşadığım için hissetmiştim o zaman kafamçokkarıştı :sm_confused:sanem varmı bi durum
hoşgeldin sanemcim nasılsına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?