günaydın herkese
günaydın herkese
iyi bakalım allah hayırlısı ne zamansa o zaman versin canım selencik agulara başladımı sehercimyok razişim aman allah korusun şeytan kulana kursun daha 3 senemız var ondan sonra olur kaydirigubbakcemile3
günaydın esracıma.s.günaydın herkese
iyi bakalım allah hayırlısı ne zamansa o zaman versin canım selencik agulara başladımı sehercim
başladı raziş başlamazmı babasını sabah kahkahasıyla uyandırıyo yada başlıyo bağırmaya aaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuu diye
hoş geldin esracım
bahcem ismin ne canım senın ben seher
başladı raziş başlamazmı babasını sabah kahkahasıyla uyandırıyo yada başlıyo bağırmaya aaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuu diye
hoş geldin esracım
evet ya benim amcamın kızının 3 buçuk aylık ay konuşunca oda konuşuyor aguları gülmeleri yiyiveresim geliyo yaa maşallahayyyyy o zamanlarda nasıl şeker ısırmalık oluyolar ya..
sizlerle yuzyuze görüşmeyide çok istiyorum inşallah bı gun görüşme fırsatımız olur
ay yirim ben onu ya yirim yirim Şenizbaşladı raziş başlamazmı babasını sabah kahkahasıyla uyandırıyo yada başlıyo bağırmaya aaaaaaaaaaa uuuuuuuuuuu diye
hoş geldin esracım
ben de raziyevereliniortaksehercim benim adım menekşe
bende istiyorum bende:lepi:sizlerle yuzyuze görüşmeyide çok istiyorum inşallah bı gun görüşme fırsatımız olur
olsun canım sağlıklı olsunda senin çıtı pıtı olacak kızın annesi:asigim:benım kızda öle çiroz raziş teyzesi
ay yirim ben onu ya yirim yirim Şeniz
ben de raziyevereliniortak
bende istiyorum bende:lepi:
bende gülsüm menekşe buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?