valla ben ayşenin dediklerini yapmıştım bu ay razişim cenin pozisyon mu dersin kahve mi dersin sabah yapmamı dersin hepsini yaptım inşallah tutar cnm seninkide
:)) cumanız mübarek olsun kızlar nasılsınız?
valla ben ayşenin dediklerini yapmıştım bu ay razişim cenin pozisyon mu dersin kahve mi dersin sabah yapmamı dersin hepsini yaptım inşallah tutar cnm seninkide
aminn canım aminnkaydirigubbakcemile3 gelmeyeceğini sanmıyorum ama hadi öyle olsun bakalım razişim canım.kocanada maşallah allah nazardan saklasın.
asiyecim sabah kaç demişti biz 6,30 da yaptık valla kahve olayına girmedik gün aşırı yapalım didik:kedi: cenin pozisyonunu yastıkla biraz zor oluyor :sinifsinif: birde mervenin aç kapa arteması vardı :kedi:kaydirigubbakcemile3 o biraz komik ama napalım bizi bu bebişler şebeğe çevirdiya gelsin sorcam ben hesabınıŞenizvalla ben ayşenin dediklerini yapmıştım bu ay razişim cenin pozisyon mu dersin kahve mi dersin sabah yapmamı dersin hepsini yaptım inşallah tutar cnm seninkide
aminn canım aminn
asiyecim sabah kaç demişti biz 6,30 da yaptık valla kahve olayına girmedik gün aşırı yapalım didik:kedi: cenin pozisyonunu yastıkla biraz zor oluyor :sinifsinif: birde mervenin aç kapa arteması vardı :kedi:kaydirigubbakcemile3 o biraz komik ama napalım bizi bu bebişler şebeğe çevirdiya gelsin sorcam ben hesabınıŞeniz
TEK ÇİZGİYİ BENDE GÖRDÜM HADİ GÖZÜM AYDIN.... naniknanik :dilcikar:
ayy gülermisin ağlarmısın ya.uleenn daha erken demedikmi.neyse bekleyek kırmızıları:roflol:
günaydın kızlar geçmişe bakcam şimdi ama merak ettim hemen söyleyin kart yok dimi gülsüm
ay ne bileyim nette baktım idrarda gebelik kaç günde gösteriyormuş diye... yumurtlamadan 15 gün sonra gösteriyormuş.... ay ne bileyim beklemek sinir bozucu bi de ben hep gecikme gününde yapınca doğru çıkıyordu... sonuca inanıyorum ama inşallah seninki yanlıştır... kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin şebbom
kızlar ben bir pazar yapim gelim
hoşgeldin şebbom
kızlar ben bir pazar yapim gelim
hadi git yap alışverişini... (hıyarlı baba havuçlu ana geldi aklıma nedenseee) :roflol: :roflol:
geçte olsa geldim naber şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?