İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla ben ayşenin dediklerini yapmıştım bu ay razişim cenin pozisyon mu dersin kahve mi dersin sabah yapmamı dersin hepsini yaptım inşallah tutar cnm seninkide

kaydirigubbakcemile3 gelmeyeceğini sanmıyorum ama hadi öyle olsun bakalım razişim canım.kocanada maşallah allah nazardan saklasın.
aminn canım aminn
valla ben ayşenin dediklerini yapmıştım bu ay razişim cenin pozisyon mu dersin kahve mi dersin sabah yapmamı dersin hepsini yaptım inşallah tutar cnm seninkide
asiyecim sabah kaç demişti biz 6,30 da yaptık valla kahve olayına girmedik gün aşırı yapalım didik:kedi: cenin pozisyonunu yastıkla biraz zor oluyor :sinifsinif: birde mervenin aç kapa arteması vardı :kedi:kaydirigubbakcemile3 o biraz komik ama napalım bizi bu bebişler şebeğe çevirdiya gelsin sorcam ben hesabınıŞeniz

aayy evetya bu aç kapa artemasını yaptım.koçiş diyo ne yapıyosun.dedim egzersizz:roflol::roflol:

iyi yapmışsın raziş ben eşime diyorum bu ay en çok ben uğraştım o benim bebeğim en çok ben emek verdim diyorum

sanemcim ayşemizin didiğine göre sabah 5 -6 gibi yapmak daha iyiymiş hormonlar ozaman daha verimliymiş sanırım bir fincan koyu kahvede ilişkiden on dak falan önce eşin içecek hareketliliği artırıyormuş yastık koyuyoruz bacakları havaya dikip aç kapa yapıyoruz artema bu oluyor sonra sağa dönüp cenin pozisyonunda yatıyoruz

ayy gülermisin ağlarmısın ya.uleenn daha erken demedikmi.neyse bekleyek kırmızıları:roflol:

ay ne bileyim nette baktım idrarda gebelik kaç günde gösteriyormuş diye... yumurtlamadan 15 gün sonra gösteriyormuş.... ay ne bileyim beklemek sinir bozucu bi de ben hep gecikme gününde yapınca doğru çıkıyordu... sonuca inanıyorum ama inşallah seninki yanlıştır... kaydirigubbakcemile5

sanmam canım.bana kısmet değil çift çizgi görmeeekkk çift çizgiyi görüpte sevinçten uçmak aman amaaaannn sevinçten uçmaakk.:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…