Günaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah.
Gülsüm cnm tek çizgi çıkmuş ben sana 15. günü yap dedim neden erken yaptın bakim kırmızılar gelene kadare umut kaybetmek yok şekerim.
slm kızlar asiş nasılsın canım
evet gülüm allah hayırlısını versin birdaha yaşatmasın yarabbim
kocam nijeryaya dün akşam 10 varmış bugün öğlen 1 saat daha uçacaklar sonra kampa varacaklar sanırım ay sağsağlim varsaydı
iyiyim sinemcim midem kötü sadece hazımsızlık oluyo bende ya karpuz bile yesem eritemiyo midem mecbur çekiyoruz bebek iyi olsunda
Gülsüm 14. günü de iğnenin etkisi oluyo ya güzelim yazmıştım sana o yüzden 15. gün yap demiştim neyse inşallah hamişsindir de hamişlik unutkanlığıdır bu
günaydın altın kızlar... başlarım tek çizgisine diyecem kız ne çizgiymiş be çıkamadı şu ikinci çizgi sıkma canını demiycem gülsüm sen sıkmıyorsun zaten... aman daha öncede söyledim... bizim gibi şekermi şeker sevimli anneleri bulmuşlar da gelmiyorlarmış :umursamaz: benimkinde de ses yok hala gelmese akşama kadar yarın yapayımmı testi ne dersiniz.... :uhm:
ben yapma derim canım.biraz daha bekle.ben 5 tl yi çöpe attığıma üzüldüm.iki tane magnum alırdım bee.
:)) cumanız mübarek olsun kızlar nasılsınız?
canım benim olup olmaması değilde, bende pıhtılaşma sorunu varya o yüzden hamileysem hemen iğneye başlanması gerekiyor o yüzden acele ediyorum yoksa çok ta fifi yaniiiiiii kafamçokkarıştı :çok üzgünüm: mafoldumben
:)) cumanız mübarek olsun kızlar nasılsınız?
gün ay dın kknın güzel anneleri güzel hamişleri hamiş adayları cumalarımız müarek olsun dualarımız kabul olsun inşallah
sinemim allah kavuştursun bitanem sağsalim inş.
gülsümüm dur bakalım henüz gelmediler hele gelmesin ben sana alacam magnum kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar benim kociş akıllanmaya başladı ayşenin didiğini sölemiştim sabah 6 da yapılması daha uygunmuş diye sen kalk sabahın köründe yapcez diye :kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?