İnatla bir gün ANNE olacağım !

hamilemisin acepp :lepi:
ne alaka... la valla manyak olduk hamilelik hamile diye diye... yolda kendikendimize hamile bebek diye diye gezcez bi gün... toplanmışız akşama kadar hamile de hamile başka bir şey bilmiyoruz ben kendimden şüpheleniyorum zaten manyadım :roflol: :roflol: gamyoncuiremsu delikafadulden
geçte olsa geldim naber şekerler

hoşgeldin nerdeydin hesap ver bakalım.... klava:

vallaa ölee.:roflol::roflol::roflol:

alabama, aynelhayat+, esraa47, nevgul61+, razis+, ssengun UY TELLEDıM HA HOŞŞıKLER.. BU GÜN NE KADAR KALABALIĞIZ DıYECEM DE KAÇMAYIN HEMEN LAFI AĞZIMA TIKIP... sırnaşık şey

abya adetim bitmiştiii sabah banyo yaptım öyye geydiim

al işte ben demiyormuyum manyadık diye... al sana bir manyak daha sen ne ara adet oldun da banyo yaptın daha iki gün olmadımı... hem ne öyle ulu orta banyo manyo :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy sanem yeter koptum burda.gülemiyorumda deli sanacak yanımdaki.

neyse sanem hayırlı bi iş için geç geldi affet.kaydirigubbakcemile3
kıız eşim yoktu sadece banyo yaptım zemuszemus paklandım bi güzell
al işte ben demiyormuyum manyadık diye... al sana bir manyak daha sen ne ara adet oldun da banyo yaptın daha iki gün olmadımı... hem ne öyle ulu orta banyo manyo :roflol: :roflol: :roflol:

bugün 5. gün lekelenme olur başkada olmaz

yav benim tickerdeki yumurta sona gelmiş düşecek tutun ha tutun gidiyoooooo :roflol:

bu kız zırtak öldürdü beni de valla gülmekten :roflol::roflol: yumurtasını sevsinler harbidende köşede nerdeyse düşcek :roflol::roflol:

evet merakta bıraktın çatladık meraktan ama hiç anlatmamışın noldu ne bitti gelince ayrıntıları istiyoz nazmiye huuuuu

kart yok daha ama gelecek sanırım canım.sabah test yaptım koskaca bi tek çizgi.opuyorumnanaktan

aman aman gelmemiş ya onada şükür umuda devam öyle gelcek melcek de deme gelcekse gelcek zaten sen çağırmaaaa klava:

hoşgeldin şebbom
kızlar ben bir pazar yapim gelim

hoşbulduk raziyem güle gülee

alabama, aynelhayat+, esraa47, nevgul61+, razis+, ssengun UY TELLEDİM HA HOŞŞİKLER.. BU GÜN NE KADAR KALABALIĞIZ DİYECEM DE KAÇMAYIN HEMEN LAFI AĞZIMA TIKIP... sırnaşık şey

valla ben eskileri okuyodum :1shok: burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…