ne alaka... la valla manyak olduk hamilelik hamile diye diye... yolda kendikendimize hamile bebek diye diye gezcez bi gün... toplanmışız akşama kadar hamile de hamile başka bir şey bilmiyoruz ben kendimden şüpheleniyorum zaten manyadım :roflol: :roflol: gamyoncuiremsu delikafaduldenhamilemisin acepp :lepi:
geçte olsa geldim naber şekerler
ne alaka... la valla manyak olduk hamilelik hamile diye diye... yolda kendikendimize hamile bebek diye diye gezcez bi gün... toplanmışız akşama kadar hamile de hamile başka bir şey bilmiyoruz ben kendimden şüpheleniyorum zaten manyadım :roflol: :roflol: gamyoncuiremsu delikafadulden
hoşgeldin nerdeydin hesap ver bakalım....klava:
ne alaka... la valla manyak olduk hamilelik hamile diye diye... yolda kendikendimize hamile bebek diye diye gezcez bi gün... toplanmışız akşama kadar hamile de hamile başka bir şey bilmiyoruz ben kendimden şüpheleniyorum zaten manyadım :roflol: :roflol: gamyoncuiremsu delikafadulden
hoşgeldin nerdeydin hesap ver bakalım....klava:
Bu mübarek cuma gününde Rabbim herkesin duasını kabul etsin ve hayırlı bebişler nasip etsin inş.
abya adetim bitmiştiii sabah banyo yaptım öyye geydiim
abya adetim bitmiştiii sabah banyo yaptım öyye geydiim
Bu mübarek cuma gününde Rabbim herkesin duasını kabul etsin ve hayırlı bebişler nasip etsin inş.
al işte ben demiyormuyum manyadık diye... al sana bir manyak daha sen ne ara adet oldun da banyo yaptın daha iki gün olmadımı... hem ne öyle ulu orta banyo manyo:roflol: :roflol: :roflol:
kıız eşim yoktu sadece banyo yaptım zemuszemus paklandım bi güzellneyse sanem hayırlı bi iş için geç geldi affet.kaydirigubbakcemile3
al işte ben demiyormuyum manyadık diye... al sana bir manyak daha sen ne ara adet oldun da banyo yaptın daha iki gün olmadımı... hem ne öyle ulu orta banyo manyo:roflol: :roflol: :roflol:
yav benim tickerdeki yumurta sona gelmiş düşecek tutun ha tutun gidiyoooooo :roflol:
selam kızlar ben geldım bıraz gec oldu ama sızlerı bıraz merakta bıraktım ozurdılerım.zor zamanlar attlattık ama cok sukur gectı..dun ıznım bıttı ıse basladım anca bugun sızı bulabıldım ....bebeklerı olan arkadaslarıma ghozunuzaydın allah analı babalı buyutsunnn.....eeeee nasılsınızzz bakalımmm kımler var burda
kart yok daha ama gelecek sanırım canım.sabah test yaptım koskaca bi tek çizgi.opuyorumnanaktan
hoşgeldin şebbom
kızlar ben bir pazar yapim gelim
alabama, aynelhayat+, esraa47, nevgul61+, razis+, ssengun UY TELLEDİM HA HOŞŞİKLER.. BU GÜN NE KADAR KALABALIĞIZ DİYECEM DE KAÇMAYIN HEMEN LAFI AĞZIMA TIKIP... sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?