İnatla bir gün ANNE olacağım !

razişim sağol canım inşallah... sende artık şu kocanı hizaya getir.. gerçi geldi demiştin amaaa.. inşallah herşey yolunda gider..
sehercim inşallah canım... minik civciv ne yapsın oh yatsın bitanem... zaten büyüyünce bir sürü sorun taşıyorlar.. bari şimdi huzurla yatsın...

epey kaynatmışsınız be.saneeemmmm bencede hamile olmazsan silik bile çıkmaz çünkü benim sipsilik bile değildi.:roflol: inşallah hamilesin canım mutlaka yaz buraya çatlarız.

epey kaynatmışsınız be.saneeemmmm bencede hamile olmazsan silik bile çıkmaz çünkü benim sipsilik bile değildi.:roflol: inşallah hamilesin canım mutlaka yaz buraya çatlarız.

canım sendede vardır inşallah benimkide emin değilim canım yaaaa... inşallah hayırlısı.... yazmazmıyım hiç... ailemden önce sizin haberiniz olur... akşam yazarım artık ne zaman okursanız... varsada yoksa da :Saruboceq: :Saruboceq:

allahım inşallah inşallah vardır hamişlik.kızlar hadi ben kaçtım iyi akşamlar.öpüyorum hepinizi.

güle güle gülsümcüm
hoşgeldin nazmiyecim
sinem sende ne var ne yok nasılsın canım
esracım cezan kalkmış sıkı tut çalışmaları

slm kızlar nasılsınız sanem yazmayı unutma buraya çatlarım yoksa
şebo esra nazmiye raziş seher gülsüm iyi tatiller canlarım
beyza asiş ayşeler merveler adaşım emeller aylin görüşmek dileğiyle unuttuğum varsa affola

iyi tatiller ben kaçıyorum akşama biryerlerde net bulursam bakacam 6 da sanem diyecek hamileyim hemen dr. gidecek iğnesini vurulacak bebişi sağlıklı gelecek

nazmiş hoşgeldin naber canım kızçenin ismini ne koydunuz anlat biraz neler oldu

ıyı canım kızçemin adı ECRİN NAZ koyduk..canım ne olsun işte dogum ıznıne cıkmıstım gezıycektık kızımla ama dayanamadı ...tansıyonum cok yukseldı gebelık zehırlenmesı teshısı koydular acıl sezeryanla aldılar...zor zamanlar atllattık cok kucuktu kızım 2040 gr dogdu 10gun kuvezde kaldı 1900 e dustuu...emme problemımız cıktı benı hıc emmedı mamayla besledık kusm aproblemımız basladı sonrta o hala devam edıyo ama eskısı kadar kalmadı artık...allahaıma cok sukur toparladık artık bıraz 5300 olduk 59cm boyumuz 4ay 19 gunluguzz ıste oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…