İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlar..dün hastanedeydim..tahlil verdim gayet iyi çıktı kanım..yarında hsg çekilecek bakalım...hayırlısı olsun...

nazmişş napıyosun cnm sen başladın mı işe? özlemiştik seni epey zaman oldu bebeğinde iyiymiş çok şükür..

yasemincim geçmiş olsun cnm insallah hsg de ii çıkacaktır.
ayy herkesten güzel haberler alalım ya seher bizede haber ett

inşallah canım ya hayırlısı olsun hakkımda...sen nasılsın bebişin nasıl :))

günaydın kızlar dün emel uğramış dün akşam okudum. emelcim inşallah üçüzlerin sana tutunur. sanemcim iyi olmana sevindim inşallah seninde bebişin sana tutuncak allah yardım etsin. mervem çıtır cipsim tatil nasıl geçti inşallah bol bol dinlenmişsindir. gülsümcüm kart gelmiş ama seni iyi gördüm dimdik ayaktasın helal olsun valla. başka kimler var seherim seninki gece seni ayağa mı dikti ne güzelllll keşke benim de olsa benimkide beni dikse ah ahhh. aynelhayat ben şebnem hoşgeldin aramıza yenisin galiba :) aylin de uğramış gitmiş bozuluyorum ama hadi kızlar herkes toplansın.

Şebnemcim çok tşk.ederim evet canım ben yeni sayılırım.vereliniortak bu arada bende NUR memnun oldumopuyorumnanaktan Sanem canım inş.herşey yoluna girecek sen hiçbir zaman umudunu yitirme ve kardeş ıNŞıRAH SURESıNı çok oku anlamıyla beraber.ınş.Rabbim yar ve yardımcın olacak.:teselli:

evet inşallah.fakültede çektirecem ordanda randevu almak mesele.

ben özelde çektiriyorum canım kendi dr um gelecek oraya ve çekilecek filmim...tıp fakültesine güvenemedim malum asistanlar çekecek...biraz param gidecek ama olsun razıyım ben...

meraba hanımlar bende inatla anne olacağım günü bekliyorum
dilerim rabbim isteyen herkese çok bekletmeden bebişlerimizi verir

nur hoş geldin aramıza...niçin okunması gerekiyor o süre açıklarmısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…