nazmişş napıyosun cnm sen başladın mı işe? özlemiştik seni epey zaman oldu bebeğinde iyiymiş çok şükür..
yasemincim geçmiş olsun cnm insallah hsg de ii çıkacaktır.
ayy herkesten güzel haberler alalım ya seher bizede haber ett
çok şükür cnm şimdilik iyi gidiyor bi soraki kontrole kadar çook var ama napalım bekliyorum:)inşallah canım ya hayırlısı olsun hakkımda...sen nasılsın bebişin nasıl :))
bende sağlık ocağına gitmeyi istiyorum ya demir ilacım bitti onu yazdırayım diye.. sen ne yazdırdın. evet elevittede var folik asit ama daha az cnm ya sen iç en iyisi folik asiti bırakma sağlam olsun fazlası zarar değil nasılsa.sağlık ocaklarının bu hizmetleride süper ya ben gerçi evde her zaman dinleyebiliyorum kalp atışını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sağlık ocağı kaçta açılıyor sabah asişim?Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah ben sabahtan sağlık ocağına gittim ilacım bitmişti onu yazdırdım 3. ayında gel bebeğin kalp atışını dinletelim dediler kendi doktoruma gitsemde bide oraya gitcem kalp atışını duymak için..
Mervecim o zaman ben gene folik asit içeyim 2 gündür elevit içiyodum ben onun içinde de folik asit var diye biliyorum ama ne bilim geçen bebekte 2 aylıkken elevite geçmişlerdi öle aklımda kalmış
sanemcim iyi olmana sevindim inşallah bebeğin b ırakmayacak seni.
olmaz mı yaa çoook zordur tahmin edebiliyorum ecrine kim bakıyor peki ?ewet mervecım ya gecen carsamba basladım işe cok zor oluyo ama mecburen basladıkk....cok sukur kkızımda bende ıyıyızz canım benım bende sızı cokk özlemiştimmm
kızlar benim içerde işlerim var arada gelirim ekran başında değilim yani öpüldünüz
ulen canım sıkıldı ya hem iş yapasım var hem yok.sabahta koçiş gider ayak sinirlerimi bozdu gitti.benim yatak odamda dikiş makinası var.kaygana evde olduğu giren çıkan çok oluyo eve o yüzden ben yatak odamı kilitleyip anahtarımı yanıma alıp çıkarım evden.dün ablası koçişe demişki dikiş makinasını salona çıkart ben bişeyler dikecem.buda unutmuş tam yattık gece aklına geldi.kalkmayada üşendi kalkmadı.sonra bana diyoki sabah odanın anahtarını anneme bırakırsında ablam gelir diker yooohhyaaa dedim.olmaz dedim çocuklar girecek o girecek asla ollmaz dedim.sonra çantamı alacak dolaptan bana diyoki bu kadar dağınık mı tam anlamadım ama dağınık kelimesini bariz duydum.ki dağınıklıkla alakası yok dolabın.dedim ne banamı dağınık diyosun dedim evet ben çıkıyorum dedi dedim nereye gidersen git.
canım calısıyomusun bılmıyorum ama kendını hıc yorma mumkun oldukca dınlen..iğne vurunmak cok zor bende kullandım bılırım ama bebısını kucagına aldıgında herseyı unutuyosun benım kollarım morarmıstı kucukte olsa kızımı kucagıma alınca cektıgım tum sıkıntıları acıları unutuyosun...ıns sende bebısını saglıkla kucagına alıcaksın
sanemcim inşallah bişey olmucaak bebişine canım
çooooooooooookkkkk teşekkürler arkadaşlargünaydınn canlarımm..
sanemcim allah yardımcın olsun cnm geçicek insallah bugünler bebeğini kucağına aldığında iğneleride unutucan insallah dualarımız seninle cnmmopuyorumnanaktan
seher yaa ii ki çalışmıyosun yoksa yanmıştın en azından öğlenleri uyursun biraz tabi selen uyursa kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah ben sabahtan sağlık ocağına gittim ilacım bitmişti onu yazdırdım 3. ayında gel bebeğin kalp atışını dinletelim dediler kendi doktoruma gitsemde bide oraya gitcem kalp atışını duymak için..
Mervecim o zaman ben gene folik asit içeyim 2 gündür elevit içiyodum ben onun içinde de folik asit var diye biliyorum ama ne bilim geçen bebekte 2 aylıkken elevite geçmişlerdi öle aklımda kalmış
sanemcim iyi olmana sevindim inşallah bebeğin b ırakmayacak seni.
gülsümcüm ya bende rahatsız olurum odama girilmesinden seni çok iyi anlıyorum kilitlemektede haklısın yaa ama erkek anlamazki gülüm onlar daha rahatlardı bide kendi annesi ya nolcak diyodur. dağınık kelimesini sana mı dedi ben okısmı anlamadım neden kocişin desin ki böle bişi?
sor sor asiyecim mutlaka 12 haftayada az kalmış maşallah sanada cnm benim bi dahaki kontrolde artık bebeğinin oynadığınıda görüceksindir cnmmm kaydirigubbakcemile5
yahuuuu bugün salak bir kadın varzı zort diye soktu iğneyi göbeğime nasıl çığlık attım... sonra geri çıkardı acıtmadan vurdu sesini çıkartmasan hayvan gibi davranıyor bazıları....... nazmiyecim senin niye iğnen vardı bende pıhtılaşma sorunu olduğu için vurduruyorum.... :ecrin_bebek:
yahuuuu bugün salak bir kadın varzı zort diye soktu iğneyi göbeğime nasıl çığlık attım... sonra geri çıkardı acıtmadan vurdu sesini çıkartmasan hayvan gibi davranıyor bazıları....... nazmiyecim senin niye iğnen vardı bende pıhtılaşma sorunu olduğu için vurduruyorum.... :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?