İnatla bir gün ANNE olacağım !

Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah ben sabahtan sağlık ocağına gittim ilacım bitmişti onu yazdırdım 3. ayında gel bebeğin kalp atışını dinletelim dediler kendi doktoruma gitsemde bide oraya gitcem kalp atışını duymak için..
Mervecim o zaman ben gene folik asit içeyim 2 gündür elevit içiyodum ben onun içinde de folik asit var diye biliyorum ama ne bilim geçen bebekte 2 aylıkken elevite geçmişlerdi öle aklımda kalmış

sanemcim iyi olmana sevindim inşallah bebeğin b ırakmayacak seni.

Hoşbuldum Arkadaşlaropuyorumnanaktan ınşirah Suresini ben çok severim, ne zaman sıkılsam daralsam hep onu oklurum ve gerçekten bana hep yardımcı olmuştur. Zaten anlamıda ; Özellikle 5 ve 6 ayetler beni ziyadesiyle doyuruyor.Hani derler yaa; GECENıN SABAHA EN YAKIN YERı GECENıN EN KARANLIK YERıDıR diye gerçektende öyle Rabbim bizi asla yarı yolda bırakmıyor.Yeter ki; biz ona tüm samimiyetimiz ve içtenliğimizle teslim olalım...işte bu yüzden okumasını istedim ve sizlerede tavsiye ederim zaten çok uzun değil ezberlemeside çok kolaybuyrunnnnnnnnn

ıNŞıRAH SURESı

Rahman Rahim olan Allah'ın adıyla

1- Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?

2- Ve yükünü indirip-atmadık mı?

3- Ki o, senin belini bükmüştü;

4- Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?

5- Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.

6- Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.

7- Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.

8- Ve yalnızca Rabbini tesbih et.

ewet mervecım ya gecen carsamba basladım işe cok zor oluyo ama mecburen basladıkk....cok sukur kkızımda bende ıyıyızz canım benım bende sızı cokk özlemiştimmm

inşallah canım ya hayırlısı olsun hakkımda...sen nasılsın bebişin nasıl :))
çok şükür cnm şimdilik iyi gidiyor bi soraki kontrole kadar çook var ama napalım bekliyorum:)
bende sağlık ocağına gitmeyi istiyorum ya demir ilacım bitti onu yazdırayım diye.. sen ne yazdırdın. evet elevittede var folik asit ama daha az cnm ya sen iç en iyisi folik asiti bırakma sağlam olsun fazlası zarar değil nasılsa.sağlık ocaklarının bu hizmetleride süper ya ben gerçi evde her zaman dinleyebiliyorum kalp atışını kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sağlık ocağı kaçta açılıyor sabah asişim?
ewet mervecım ya gecen carsamba basladım işe cok zor oluyo ama mecburen basladıkk....cok sukur kkızımda bende ıyıyızz canım benım bende sızı cokk özlemiştimmm
olmaz mı yaa çoook zordur tahmin edebiliyorum ecrine kim bakıyor peki ?
kızlar benim içerde işlerim var arada gelirim ekran başında değilim yani öpüldünüz

kız şeboooo bende öle yapıyorum arada yazabiliyorum ancakk.. tatilimm süperr geçtii dinlendim bolca kafa dinlemece tatil oldu.. senin güzel haberlerini bekliyoruz canımm cumaaayaa mübarek günee :teytey:

Son düzenleme:
ulen canım sıkıldı ya hem iş yapasım var hem yok.sabahta koçiş gider ayak sinirlerimi bozdu gitti.benim yatak odamda dikiş makinası var.kaygana evde olduğu giren çıkan çok oluyo eve o yüzden ben yatak odamı kilitleyip anahtarımı yanıma alıp çıkarım evden.dün ablası koçişe demişki dikiş makinasını salona çıkart ben bişeyler dikecem.buda unutmuş tam yattık gece aklına geldi.kalkmayada üşendi kalkmadı.sonra bana diyoki sabah odanın anahtarını anneme bırakırsında ablam gelir diker yooohhyaaa dedim.olmaz dedim çocuklar girecek o girecek asla ollmaz dedim.sonra çantamı alacak dolaptan bana diyoki bu kadar dağınık mı tam anlamadım ama dağınık kelimesini bariz duydum.ki dağınıklıkla alakası yok dolabın.dedim ne banamı dağınık diyosun dedim evet ben çıkıyorum dedi dedim nereye gidersen git.

mervecim sabah 8,30 da gittim açıktı cnm hemen yazdırdım sıra beklemedim ben progestan yazdırdım hormon takviyesi yapıyo ya bana doktor 12. haftaya kadar iççen dedi oda 15 günde bitiveriyo yenisini yazdırdım işte.
ben doktorumu arayıp sorucam ona göre iççem 11,30-12 gibi gelcekmiş öğleden sonra ararımm o zaman orda olur sorarım ona nasılsa akşamları içiyorum o zamana kadar öğrenmiş olurum
Gülsümcüm senin yeni eve çıkman şart oldu aslında sürekli moralin bozulmasındansa bi kere bozulur rahat edersin bunlar sana rahat vermeyecek böle

gülsümcüm ya bende rahatsız olurum odama girilmesinden seni çok iyi anlıyorum kilitlemektede haklısın yaa ama erkek anlamazki gülüm onlar daha rahatlardı bide kendi annesi ya nolcak diyodur. dağınık kelimesini sana mı dedi ben okısmı anlamadım neden kocişin desin ki böle bişi?

sor sor asiyecim mutlaka 12 haftayada az kalmış maşallah sanada cnm benim bi dahaki kontrolde artık bebeğinin oynadığınıda görüceksindir cnmmm kaydirigubbakcemile5

ay canım kıyamam yaa..en iyisini yapıyosun odanı kilitlemekle..sonuçta özel eşyaların var orada..bi gün sonra dikisn canım ne olaka kii...kırmayın canım birbirinizi inan değimiyor hiçbirşey için...

sanemcim inşallah bişey olmucaak bebişine canım

çooooooooooookkkkk teşekkürler arkadaşlar

canım inşallah bırakmaz... yerim ben o minigin kalbini aysevsinler maşallah ...... hadi inşallah duyarsın....... :lepi:

yahuuuu bugün salak bir kadın varzı zort diye soktu iğneyi göbeğime nasıl çığlık attım... sonra geri çıkardı acıtmadan vurdu sesini çıkartmasan hayvan gibi davranıyor bazıları....... nazmiyecim senin niye iğnen vardı bende pıhtılaşma sorunu olduğu için vurduruyorum.... :ecrin_bebek:

niyemi anahtarı bırakmam dedim diye.bırakmadım bırakmam da asla.

gözün aydın canım rabbim sağsağlim kucağına almayı nasip eder inşallah...dua et bizlerede...

o iğneyi alacan sen zaaarrrtt diye sokacan görcek gününü.:mymeka:

teşekkürler yasemincim etmezmiyim sizlere tabiiki ediyorum...... allah isteyen kimseyi çok fazla bekletmesin inşallah...... opuyorumnanaktan

bu arda hani aramızda şu anda yok ama öyle insanlar olduki bi hayırlı olsun demediler ya da rahatsızlığımdan dolayı geçmiş olsun insan iyiyi kötüyü böyle zamanlarda anlıyormuş..... ama yinede onların olsa ben yine herşeye rağmen hayırlı olsun derim allah tamamına erdirsin derim...... insanlık farkı da bu galiba lmaz: dimi kızlar sitem edeyim dedim ayyy tutmayııııııııııın beni ben hem hamileyim hem riskli hamileyim yaniiiiiiiiiiiiii duble torpilliyim dimiiiiiiii ama kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…