İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım kasıtlı yapılmış bişey yoktur diye düşünüyorum ben.sende kötü düşünme bebeğin senle olsun gerisini takma.:1hug:

bendede pıhtılasma sorunu vardı canım 6 aydan sonra belırdı prengly5000 vurunuyodum hergun bana eşim vuruyodu...sonayın basında tansıyonum cok yukseldı vee acıl doguma alında tansıyondan dolayıda bebgım hep gerıden gıdıyodu premature bı bebek oldu 2 kılo dogdu ama allah yeterkı saglık versın cok sukur....

:roflol: ay çok alemsin kızz nazlıı böcükkk sen benden beter çıktın hee :roflol: aman herkess hamiş olsun nazlansın yeterki kimmiş canını sıkan sölee hemen ayşenin oklavasını alayımm klava:

cidden mi 6aydan sonra nası belirdi nazmiş de bakayım nasıl anlaşıldı

:roflol: ay çok alemsin kızz nazlıı böcükkk sen benden beter çıktın hee :roflol: aman herkess hamiş olsun nazlansın yeterki kimmiş canını sıkan sölee hemen ayşenin oklavasını alayımm klava:

hehe bak büyük konuşma ben hamile kalırsam sanemin nazına şükredrsin.:roflol:

maşallah kızlar kaynatmışınız selen uyandı pazar gittim onla beraber geldik şimdi uyudu ama her an uyanbilir bu kız beni bugun öldürücek

esraaa hoşgeldin.nasılsın varmı bi değişiklik koçişte.bak bizde tartıştık.sinir bunlar sinir.biz zaten 3 gün iyi isek 4. gün çok oldu deriz kavga ederiz.:roflol::roflol:

cidden mi 6aydan sonra nası belirdi nazmiş de bakayım nasıl anlaşıldı

ya canım aylık kontrollerım hep ıyı gıdıyodu tansıyonum falan herseyım normaldı bı grıp oldum ateslendım.ondan sonra bebek 4 hafta gerıledı..doktor tahllıl falan yaptı bı suru sebep bulamadı..en son kanına bakıcaz dedı ve pıhtılasma cıktı..4 marta kadarda tansıyonumu farkedememıstık.4 martta serum takvıyesı ıcın hast.yatmıstım arada yatıyodumya ben bebek gerıde oldugu ıcın..o aksama dogru ayaklarım sısmeye basladı tansıyonum 16larda gezıyodu..sabah bıara dustu gıbı oldu daha doguma 15 20 gun vardı..dok.bebek senı zehırlemeye basladı (doktor dılındeşiddetli preklemsı dıyolar)6sında alabılırım bebegı dedı ben ıyıce panıkledım kuveze gırecek dıye agladım falan o ara benım tansıyon 19 lara cıktı apar topar sezeryana aldılar...2gun yogunbakımdan cıkamadım tans.hıc dusuremedıler..10gunde hastenede yattık zor bı dogum gectı ama cok sukur bu gunlerıde gordukk...ne zaman ne olacagı hıc bellı olmuyo hersey yolunda gıderkn bı anda tersıne dondu bıraz uzun oldu ama mervecım cenem dustu:))))

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

kız raziş n eişin var bu saatte
seherim kociş erken uyudu bende tv bakıyordum sıkıldım bir bakim demiştim ama kimseyi görmedim senide görmemiştim:sinifsinif:
canım geçecek zaman çabucak allahın izniyle bebeşini kucağına alınca unutacaksın allahım göstersin inşallah sağsalim:CüvCüv:
kuzum kociş ne yaptı sana sinir edecek ah bu erkekler :mymeka:selen kızçe büyüdü akıllandı dedik ama arada yapıyor sanırım gene :sinifsinif:

maşallah kızlar kaynatmışınız selen uyandı pazar gittim onla beraber geldik şimdi uyudu ama her an uyanbilir bu kız beni bugun öldürücek
cnm sende o uyurken kestiriver anacım uykusuzluktan bayılcan kızz kafamçokkarıştı
hehe bak büyük konuşma ben hamile kalırsam sanemin nazına şükredrsin.:roflol:

ben sanaaa çooook gülcem az kaldı bak görr :roflol::roflol: bölee yerlere yata yata gülcem hemdeeeeenaniknanik

raziş ne yapıyoki saat 11.30 ta yatar uyur koca gece sonra sabah bide laf söyler sinir eder beni gerçi şaka amaçlı dedide ben uykusuzum zate tepem attı
kız gulsum sende mi bürütüs demicem biz hep aynı gunu buluyoz tartışma konuusnda ama iiyi yapışın vermemeişin anahtarı

esraaa hoşgeldin.nasılsın varmı bi değişiklik koçişte.bak bizde tartıştık.sinir bunlar sinir.biz zaten 3 gün iyi isek 4. gün çok oldu deriz kavga ederiz.:roflol::roflol:

geçmişi okuodum şekerim yeni geldim hastaneden dr kum döktüğümü söledi
değişiklik var hastayım die üstüme çok düşüo

haklısın gülsümcüm yatak odası özelimiz ya bende sevmem girilmesini erkekler ne anlayacaklar ki zatiÇok üzgünüm çoook

cnm sende o uyurken kestiriver anacım uykusuzluktan bayılcan kızz kafamçokkarıştı

ben sanaaa çooook gülcem az kaldı bak görr :roflol::roflol: bölee yerlere yata yata gülcem hemdeeeeenaniknanik

bir kereee ben sizin kadar oburrrr olmayacam.hele kulakları çınlasın adaşın gibi hiç yemicem (şimdi okusa.ay inş gelir) sonacığıma sen gibi bööğğlemicem.sonra asiş gibi esnemiceeeemm.ben gayet hanım hanımcık bir hamiş olcem.:dilcikar::roflol:

sehercim o konularda ben çok sabrettim ama artık yeter dedim.verirmiyim zaten o anahtarıda zor taktırdım adama.

slm kızlar vay topik kalabalık olmuş yazacaktım aklımdan geçen topikte bayağı hamile olan var yazacaktım inş. hepimiz hamiş kalırız canlarım
gülsüm iyi yapmışsın canım vermediğin iyi olmuş
esra geçmiş olsun asiş aylin nazmiye seher raziş nasılsınız
ben birazdan yemeğe gidecem canlarım hepinize afiyet olsun

teşekkür ederim canım

adaşım gelcem en kısa zamanda ama dedi bebeden fırsat bulamamış hastanelerde gezmekten..

lmaz: konuş konuşş büyükkk kaydirigubbakcemile3 yazıyorum buraya hem obur hem uykucu hemde böğcü olcan (böğcü olmamanı temenni ederim şaka bi yana) a.s.

seheeeeeeeeeerrr arasana cetrefilii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…