bu arda hani aramızda şu anda yok ama öyle insanlar olduki bi hayırlı olsun demediler ya da rahatsızlığımdan dolayı geçmiş olsun insan iyiyi kötüyü böyle zamanlarda anlıyormuş..... ama yinede onların olsa ben yine herşeye rağmen hayırlı olsun derim allah tamamına erdirsin derim...... insanlık farkı da bu galibalmaz: dimi kızlar sitem edeyim dedim ayyy tutmayııııııııııın beni ben hem hamileyim hem riskli hamileyim yaniiiiiiiiiiiiii duble torpilliyim dimiiiiiiii ama kaydirigubbakcemile5
yahuuuu bugün salak bir kadın varzı zort diye soktu iğneyi göbeğime nasıl çığlık attım... sonra geri çıkardı acıtmadan vurdu sesini çıkartmasan hayvan gibi davranıyor bazıları....... nazmiyecim senin niye iğnen vardı bende pıhtılaşma sorunu olduğu için vurduruyorum.... :ecrin_bebek:
bu arda hani aramızda şu anda yok ama öyle insanlar olduki bi hayırlı olsun demediler ya da rahatsızlığımdan dolayı geçmiş olsun insan iyiyi kötüyü böyle zamanlarda anlıyormuş..... ama yinede onların olsa ben yine herşeye rağmen hayırlı olsun derim allah tamamına erdirsin derim...... insanlık farkı da bu galibalmaz: dimi kızlar sitem edeyim dedim ayyy tutmayııııııııııın beni ben hem hamileyim hem riskli hamileyim yaniiiiiiiiiiiiii duble torpilliyim dimiiiiiiii ama kaydirigubbakcemile5
bendede pıhtılasma sorunu vardı canım 6 aydan sonra belırdı prengly5000 vurunuyodum hergun bana eşim vuruyodu...sonayın basında tansıyonum cok yukseldı vee acıl doguma alında tansıyondan dolayıda bebgım hep gerıden gıdıyodu premature bı bebek oldu 2 kılo dogdu ama allah yeterkı saglık versın cok sukur....
:roflol: ay çok alemsin kızz nazlıı böcükkk sen benden beter çıktın hee :roflol: aman herkess hamiş olsun nazlansın yeterki kimmiş canını sıkan sölee hemen ayşenin oklavasını alayımmklava:
maşallah kızlar kaynatmışınız selen uyandı pazar gittim onla beraber geldik şimdi uyudu ama her an uyanbilir bu kız beni bugun öldürücek
cidden mi 6aydan sonra nası belirdi nazmiş de bakayım nasıl anlaşıldı
seherim kociş erken uyudu bende tv bakıyordum sıkıldım bir bakim demiştim ama kimseyi görmedim senide görmemiştim:sinifsinif:kız raziş n eişin var bu saatte
canım geçecek zaman çabucak allahın izniyle bebeşini kucağına alınca unutacaksın allahım göstersin inşallah sağsalim:CüvCüv:günaydın herkese......
beni merak eden olursa diye yazayım istedim kahverengiler gelmeye devam ediyor... kasık ağrıları da... ama inşallah düzelir...... pıhtılaşma sorunu olmak veya olmamak işte bütün mesele bu..... olmayanlar gerçekten çoooooooook şanslı...... iğne çok zor bir şey...... :umursamaz: :bbo:
kuzum kociş ne yaptı sana sinir edecek ah bu erkekler :mymeka:selen kızçe büyüdü akıllandı dedik ama arada yapıyor sanırım gene :sinifsinif:gunaydın topıkın guzel hatunları
sabah sabah sınırımtepemde selen hanı 5.30 tan beri ayakta halada benım akıllı kocamda dalga geceyım dedi aldı ağzının payını gıttı tabı ben sınır olduğumla kaldım
cnm sende o uyurken kestiriver anacım uykusuzluktan bayılcan kızz kafamçokkarıştımaşallah kızlar kaynatmışınız selen uyandı pazar gittim onla beraber geldik şimdi uyudu ama her an uyanbilir bu kız beni bugun öldürücek
hehe bak büyük konuşma ben hamile kalırsam sanemin nazına şükredrsin.:roflol:
esraaa hoşgeldin.nasılsın varmı bi değişiklik koçişte.bak bizde tartıştık.sinir bunlar sinir.biz zaten 3 gün iyi isek 4. gün çok oldu deriz kavga ederiz.:roflol::roflol:
haklısın gülsümcüm yatak odası özelimiz ya bende sevmem girilmesini erkekler ne anlayacaklar ki zatiÇok üzgünüm çoookesraaa hoşgeldin.nasılsın varmı bi değişiklik koçişte.bak bizde tartıştık.sinir bunlar sinir.biz zaten 3 gün iyi isek 4. gün çok oldu deriz kavga ederiz.:roflol::roflol:
cnm sende o uyurken kestiriver anacım uykusuzluktan bayılcan kızz kafamçokkarıştı
ben sanaaa çooook gülcem az kaldı bak görr :roflol::roflol: bölee yerlere yata yata gülcem hemdeeeeenaniknanik
raziş ne yapıyoki saat 11.30 ta yatar uyur koca gece sonra sabah bide laf söyler sinir eder beni gerçi şaka amaçlı dedide ben uykusuzum zate tepem attı
kız gulsum sende mi bürütüs demicem biz hep aynı gunu buluyoz tartışma konuusnda ama iiyi yapışın vermemeişin anahtarı
slm kızlar vay topik kalabalık olmuş yazacaktım aklımdan geçen topikte bayağı hamile olan var yazacaktım inş. hepimiz hamiş kalırız canlarım
gülsüm iyi yapmışsın canım vermediğin iyi olmuş
esra geçmiş olsun asiş aylin nazmiye seher raziş nasılsınız
ben birazdan yemeğe gidecem canlarım hepinize afiyet olsun
bir kereee ben sizin kadar oburrrr olmayacam.hele kulakları çınlasın adaşın gibi hiç yemicem (şimdi okusa.ay inş gelir) sonacığıma sen gibi bööğğlemicem.sonra asiş gibi esnemiceeeemm.ben gayet hanım hanımcık bir hamiş olcem.:dilcikar::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?