selam kızlar
haklısın gülsümcüm yatak odası özelimiz ya bende sevmem girilmesini erkekler ne anlayacaklar ki zatiÇok üzgünüm çoook
geçmişi okuodum şekerim yeni geldim hastaneden dr kum döktüğümü söledi
değişiklik var hastayım die üstüme çok düşüo
heeeeeyyyyyy tutmayın dedim gülsüm tutma beni bak kötü olur valla tutma diyorum sana çoşmuşum bi kere dur durak bilmem delikafadulden kaydirigubbakcemile ay azıcık bugün neşem yerine geldi takılıyorum sağa solacanım kasıtlı yapılmış bişey yoktur diye düşünüyorum ben.sende kötü düşünme bebeğin senle olsun gerisini takma.:1hug:
ay canım zor şeyler yaşamışsın pıhtılaşmasının sonradan anlaşılması kötü olmuş benim pıhtılaşmadan dolayı hiç o kadar büyümeden iki düüğüm oldu 5 ve 8 haftalık işte bunu da koruyoruz bakalım inşallah birşey olmaz :Saruboceq: :Saruboceq:bendede pıhtılasma sorunu vardı canım 6 aydan sonra belırdı prengly5000 vurunuyodum hergun bana eşim vuruyodu...sonayın basında tansıyonum cok yukseldı vee acıl doguma alında tansıyondan dolayıda bebgım hep gerıden gıdıyodu premature bı bebek oldu 2 kılo dogdu ama allah yeterkı saglık versın cok sukur....
eveeeeet herkes hamiş olsun nazlansın ama kavga çıkar sonra herkes hamile ve nazlı düşünsene valla gülsüm başımızın etini yer amaaaan olsun da artık ahaaaa gülsüm geliyor kaçın haaa kaçın deriz yüzüne de iyi davranırız dimi :roflol: :roflol: :jeyyar::roflol: ay çok alemsin kızz nazlıı böcükkk sen benden beter çıktın hee :roflol: aman herkess hamiş olsun nazlansın yeterki kimmiş canını sıkan sölee hemen ayşenin oklavasını alayımmklava:
hehe bak büyük konuşma ben hamile kalırsam sanemin nazına şükredrsin.:roflol:
adaşım gelcem en kısa zamanda ama dedi bebeden fırsat bulamamış hastanelerde gezmekten..
lmaz: konuş konuşş büyükkk kaydirigubbakcemile3 yazıyorum buraya hem obur hem uykucu hemde böğcü olcan (böğcü olmamanı temenni ederim şaka bi yana) a.s.
seheeeeeeeeeerrr arasana cetrefilii
esra hayırdır ya ben kaçırmışım neden kavga ettin kocişinle.. kum döküyormuşsun cnm ya geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut bari cnmm..
ummuhan hoşgeldinn cnm nasılsın?
inan sevindim canım bak düzelecek görürsün ama sana dediğim gibi sen uzak dur.yerimseniben ayrıca çok geçmiş olsun canım bol bol su iç.
yoook yooooooook hanimiş gülsüm hanimiş hamile olacakmış hastanelere gidecekmiş bebişi olacakmış maşallah eee eeeee eeee eeeeee :ecrin_bebek: :CüvCüv:
yoook yooooooook hanimiş gülsüm hanimiş hamile olacakmış hastanelere gidecekmiş bebişi olacakmış maşallah eee eeeee eeee eeeeee :ecrin_bebek: :CüvCüv:
bencede et canım ne olur çünkü çok korkuyorum ondan.gerçi ben bu gidişle biraz zor hamiş kalırım galiba.çookk sabretmem lazım çooookkk.cetrefili arıyorum ama teli kapalı ulaşılamıyo.:sm_confused:
valla sizi bilmem emmaaaa koçişin yanacağı bi kesin :roflol:ben zaten duygudsalım ozaman tahmin bile edemiyorum.şimdi çok ilgi bekliyorum ozaman babama bile derim bana ilgi göster diye.canımın istediğini şimdi bile ne yapar eder aldırırm koçişe.yani anlayacağınız koçişin hali duman duman.:roflol:
KİM TEST YAPIYOOOOdelikafaduldenkız gulum ben arıcam onu yapsa test derdi bana bu gun idrar testi yapabilirdi sabah bakalım öğlene doğru ararım o bişi demesse
ayşem miialkisalkisalkisay evet ayşe ne yaptı acaba aylinede az kaldı
hayırlısı olsun bakalım
gülsüm merviş seher nasılsınız
hoşgeldin,tanışmadık,ben aylingünaydın kızlar..dün hastanedeydim..tahlil verdim gayet iyi çıktı kanım..yarında hsg çekilecek bakalım...hayırlısı olsun...
şebooo nasılsın gülümgünaydın kızlar dün emel uğramış dün akşam okudum. emelcim inşallah üçüzlerin sana tutunur. sanemcim iyi olmana sevindim inşallah seninde bebişin sana tutuncak allah yardım etsin. mervem çıtır cipsim tatil nasıl geçti inşallah bol bol dinlenmişsindir. gülsümcüm kart gelmiş ama seni iyi gördüm dimdik ayaktasın helal olsun valla. başka kimler var seherim seninki gece seni ayağa mı dikti ne güzelllll keşke benim de olsa benimkide beni dikse ah ahhh. aynelhayat ben şebnem hoşgeldin aramıza yenisin galiba :) aylin de uğramış gitmiş bozuluyorum ama hadi kızlar herkes toplansın.
hoşgeldin nur,memnun oldum ben deŞebnemcim çok tşk.ederim evet canım ben yeni sayılırım.vereliniortak bu arada bende NUR memnun oldumopuyorumnanaktan Sanem canım inş.herşey yoluna girecek sen hiçbir zaman umudunu yitirme ve kardeş İNŞİRAH SURESİNİ çok oku anlamıyla beraber.İnş.Rabbim yar ve yardımcın olacak.:teselli:
hoşgeldiinmeraba hanımlar bende inatla anne olacağım günü bekliyorum
dilerim rabbim isteyen herkese çok bekletmeden bebişlerimizi verir
canım nabersin?ewet mervecım ya gecen carsamba basladım işe cok zor oluyo ama mecburen basladıkk....cok sukur kkızımda bende ıyıyızz canım benım bende sızı cokk özlemiştimmm
mealini okusak olur mu,sen nasıl okudun? arap harfleriyle mi,ben bilmiyorum da:kedi:bende meryem suresi okumuştum kızlar bolca devamlı söylüyorum ama kaydirigubbakcemile3
gülüm çok zor senin işin yaa,deli olur insan,Allah yardımcın olsunulen canım sıkıldı ya hem iş yapasım var hem yok.sabahta koçiş gider ayak sinirlerimi bozdu gitti.benim yatak odamda dikiş makinası var.kaygana evde olduğu giren çıkan çok oluyo eve o yüzden ben yatak odamı kilitleyip anahtarımı yanıma alıp çıkarım evden.dün ablası koçişe demişki dikiş makinasını salona çıkart ben bişeyler dikecem.buda unutmuş tam yattık gece aklına geldi.kalkmayada üşendi kalkmadı.sonra bana diyoki sabah odanın anahtarını anneme bırakırsında ablam gelir diker yooohhyaaa dedim.olmaz dedim çocuklar girecek o girecek asla ollmaz dedim.sonra çantamı alacak dolaptan bana diyoki bu kadar dağınık mı tam anlamadım ama dağınık kelimesini bariz duydum.ki dağınıklıkla alakası yok dolabın.dedim ne banamı dağınık diyosun dedim evet ben çıkıyorum dedi dedim nereye gidersen git.
oyyy,sanemim senin pıhtılaşma sorunun mu vardı? kanaman da onunla mı ilgili? içini rahat tut taze hamişiim inşallah herşey yolunda gidecekyahuuuu bugün salak bir kadın varzı zort diye soktu iğneyi göbeğime nasıl çığlık attım... sonra geri çıkardı acıtmadan vurdu sesini çıkartmasan hayvan gibi davranıyor bazıları....... nazmiyecim senin niye iğnen vardı bende pıhtılaşma sorunu olduğu için vurduruyorum.... :ecrin_bebek:
kimmiş o gülüm?? ama bence gözünden kaçmıştır,bence burdaki hiçkimse art niyetli diildir ya, sen tabi alıngansın, malumyerimsenibenbu arda hani aramızda şu anda yok ama öyle insanlar olduki bi hayırlı olsun demediler ya da rahatsızlığımdan dolayı geçmiş olsun insan iyiyi kötüyü böyle zamanlarda anlıyormuş..... ama yinede onların olsa ben yine herşeye rağmen hayırlı olsun derim allah tamamına erdirsin derim...... insanlık farkı da bu galibalmaz: dimi kızlar sitem edeyim dedim ayyy tutmayııııııııııın beni ben hem hamileyim hem riskli hamileyim yaniiiiiiiiiiiiii duble torpilliyim dimiiiiiiii ama kaydirigubbakcemile5
canım geçmiş olsun, zor olur o.. bi kere de ben sancılanmıştım,kıvrandım resmen, kum döküyo olabilirsin demişti dr.geçmişi okuodum şekerim yeni geldim hastaneden dr kum döktüğümü söledi
değişiklik var hastayım die üstüme çok düşüo
heee tabe tabe:roflol:bir kereee ben sizin kadar oburrrr olmayacam.hele kulakları çınlasın adaşın gibi hiç yemicem (şimdi okusa.ay inş gelir) sonacığıma sen gibi bööğğlemicem.sonra asiş gibi esnemiceeeemm.ben gayet hanım hanımcık bir hamiş olcem.:dilcikar::roflol:
selam canım hoşgeldinselam kızlar
şimdi sen kışın ortasında yaz meyveside istersin yandı valla seninki
aylin h g canım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?