İnatla bir gün ANNE olacağım !

haklısın gülsümcüm yatak odası özelimiz ya bende sevmem girilmesini erkekler ne anlayacaklar ki zatiÇok üzgünüm çoook

onlar neydin anlıyoki bundan anlayacak.bana dağınık demesine acayip sinir oldum.zaten azöncede aradım.diyorum sen sabah ne dedin bana halaa dağınık dedim diyo.dedim nerem dağınık söylermisin.hadi dağnık olsa hiçbişey demezdim utanır susardım ama değildi dedim.sen kendi suçunu örtbas etmek için bana çamur atıyosun dedim.halaaa ne bilim sabah sabah dağınık gördüm diyo.dedim haklısın çorapları top gibi yapıp salona yada kapı arkalarına basket atan benim.ananda sende kendi dolabınızı kendiniz düzelttiğiniz için dağınık değilsiniz ama ben dağınığım.saydım saydım tamam dedi tel yüzüme kapattı.:mymeka::dilcikar: artık akşam devam edicem 2. raunda hırsımı almam lazım.:roflol::roflol:

esra hayırdır ya ben kaçırmışım neden kavga ettin kocişinle.. kum döküyormuşsun cnm ya geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut bari cnmm..

ummuhan hoşgeldinn cnm nasılsın?

geçmişi okuodum şekerim yeni geldim hastaneden dr kum döktüğümü söledi
değişiklik var hastayım die üstüme çok düşüo

inan sevindim canım bak düzelecek görürsün ama sana dediğim gibi sen uzak dur.yerimseniben ayrıca çok geçmiş olsun canım bol bol su iç.

canım kasıtlı yapılmış bişey yoktur diye düşünüyorum ben.sende kötü düşünme bebeğin senle olsun gerisini takma.:1hug:
heeeeeyyyyyy tutmayın dedim gülsüm tutma beni bak kötü olur valla tutma diyorum sana çoşmuşum bi kere dur durak bilmem delikafadulden kaydirigubbakcemile ay azıcık bugün neşem yerine geldi takılıyorum sağa sola
ay canım zor şeyler yaşamışsın pıhtılaşmasının sonradan anlaşılması kötü olmuş benim pıhtılaşmadan dolayı hiç o kadar büyümeden iki düüğüm oldu 5 ve 8 haftalık işte bunu da koruyoruz bakalım inşallah birşey olmaz :Saruboceq: :Saruboceq:
:roflol: ay çok alemsin kızz nazlıı böcükkk sen benden beter çıktın hee :roflol: aman herkess hamiş olsun nazlansın yeterki kimmiş canını sıkan sölee hemen ayşenin oklavasını alayımm klava:
eveeeeet herkes hamiş olsun nazlansın ama kavga çıkar sonra herkes hamile ve nazlı düşünsene valla gülsüm başımızın etini yer amaaaan olsun da artık ahaaaa gülsüm geliyor kaçın haaa kaçın deriz yüzüne de iyi davranırız dimi :roflol: :roflol: :jeyyar:
hehe bak büyük konuşma ben hamile kalırsam sanemin nazına şükredrsin.:roflol:

yoook yooooooook hanimiş gülsüm hanimiş hamile olacakmış hastanelere gidecekmiş bebişi olacakmış maşallah eee eeeee eeee eeeeee :ecrin_bebek: :CüvCüv:

bencede et canım ne olur çünkü çok korkuyorum ondan.gerçi ben bu gidişle biraz zor hamiş kalırım galiba.çookk sabretmem lazım çooookkk.cetrefili arıyorum ama teli kapalı ulaşılamıyo.:sm_confused:

esra hayırdır ya ben kaçırmışım neden kavga ettin kocişinle.. kum döküyormuşsun cnm ya geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut bari cnmm..

ummuhan hoşgeldinn cnm nasılsın?

keçileri gelmişti benimkinin ortada bişi yok birden buzdolabı gibi bi adam oldu neymiş başı ağrıomuşta ondanmış bütün mesele zaten hava sıcak nasıl sıcak tutuıım daha ayaklarımı

inan sevindim canım bak düzelecek görürsün ama sana dediğim gibi sen uzak dur.yerimseniben ayrıca çok geçmiş olsun canım bol bol su iç.

zaten kayınbabam dio senin gibisini nerde bulcak bi daha en iisi sussun otursun dio
ilaç verdi dr allahtan yeniymiş ama 3 gün sancı çektim

yoook yooooooook hanimiş gülsüm hanimiş hamile olacakmış hastanelere gidecekmiş bebişi olacakmış maşallah eee eeeee eeee eeeeee :ecrin_bebek: :CüvCüv:

valla sizi bilmem emmaaaa koçişin yanacağı bi kesin :roflol:ben zaten duygudsalım ozaman tahmin bile edemiyorum.şimdi çok ilgi bekliyorum ozaman babama bile derim bana ilgi göster diye.canımın istediğini şimdi bile ne yapar eder aldırırm koçişe.yani anlayacağınız koçişin hali duman duman.:roflol:

bencede et canım ne olur çünkü çok korkuyorum ondan.gerçi ben bu gidişle biraz zor hamiş kalırım galiba.çookk sabretmem lazım çooookkk.cetrefili arıyorum ama teli kapalı ulaşılamıyo.:sm_confused:

hele ben eşim tam iğne zamanı gidio die bu ay tedavi yok gelecek ay tutarsa tutar tutmazsa bi sonraki ayda booş çünkü burda olmuyorum anlıcağınız kışa kalcak bu gidişle

şimdi sen kışın ortasında yaz meyveside istersin yandı valla seninki

SELAMMMopuyorumnanaktan
kız gulum ben arıcam onu yapsa test derdi bana bu gun idrar testi yapabilirdi sabah bakalım öğlene doğru ararım o bişi demesse
KİM TEST YAPIYOOOOdelikafadulden
ay evet ayşe ne yaptı acaba aylinede az kaldı
hayırlısı olsun bakalım
gülsüm merviş seher nasılsınız
ayşem miialkisalkisalkis
benim bu ayı saymayın kızlar,malum bende icraat yok enfeksiyon var:sinifsinif:
günaydın kızlar..dün hastanedeydim..tahlil verdim gayet iyi çıktı kanım..yarında hsg çekilecek bakalım...hayırlısı olsun...
hoşgeldin,tanışmadık,ben aylin
geçmiş olsun sana da canım
şebooo nasılsın gülüm
hoşgeldin nur,memnun oldum ben de
meraba hanımlar bende inatla anne olacağım günü bekliyorum
dilerim rabbim isteyen herkese çok bekletmeden bebişlerimizi verir
hoşgeldiin
ewet mervecım ya gecen carsamba basladım işe cok zor oluyo ama mecburen basladıkk....cok sukur kkızımda bende ıyıyızz canım benım bende sızı cokk özlemiştimmm
canım nabersin?
bende meryem suresi okumuştum kızlar bolca devamlı söylüyorum ama kaydirigubbakcemile3
mealini okusak olur mu,sen nasıl okudun? arap harfleriyle mi,ben bilmiyorum da:kedi:
gülüm çok zor senin işin yaa,deli olur insan,Allah yardımcın olsun
oyyy,sanemim senin pıhtılaşma sorunun mu vardı? kanaman da onunla mı ilgili? içini rahat tut taze hamişiim inşallah herşey yolunda gidecek
kimmiş o gülüm?? ama bence gözünden kaçmıştır,bence burdaki hiçkimse art niyetli diildir ya, sen tabi alıngansın, malumyerimseniben
ay ben çekilmez olurum kesin:roflol:
geçmişi okuodum şekerim yeni geldim hastaneden dr kum döktüğümü söledi
değişiklik var hastayım die üstüme çok düşüo
canım geçmiş olsun, zor olur o.. bi kere de ben sancılanmıştım,kıvrandım resmen, kum döküyo olabilirsin demişti dr.
heee tabe tabe:roflol:
selam canım hoşgeldin

valla aylinim kahverengiler usul usul geliyor, göbekten iğne vajinadan fitil, ağızdan da coraspirin ve folicasit anlıyacağın dr bütün deliklerime ilaç verdi burnumun delikleri kaldı :roflol: :roflol: valla canım akıntım devam ediyor ben de çook üzülüyorum buna ama bu gün arsızlığa vuruyorum meseleyi :umursamaz:

kızlar 21.gün kan testine göre yumurtlamamışım ben daha
ama dr. bu kesin bi kriter diil, geç yumurtluyo olabilirsiniz, diğer sonuçlarında problem görünmüyo, aceleniz yoksa biraz daha deneyin,bekleyin olmazsa görüşelim dedi..
eşin bi sperm testi yaptırsın dedi acele ediyosanız, dedim kocişin (dr.a böle demedim tabi) acelesi yokmuş,pek yanaşmıyo buna, iyi o zaman biraz daha deneyin dedi... öyle işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…