İnatla bir gün ANNE olacağım !

uyudu raziş zorla 9.30 ta babası sallıyo şimdi beyenmene sevindim biraz buyuk ama doğur bi tanede sana yapıcam

günaydın kızlar nasılsınız canlarım seher nerdesin bugün senin kısçe uyudu mu yoksa sende yoksun
öpüldünüz canlarım bol hamişli günler diliyorum

günaydınnnn canımm arkadaşlarımmmmmmmmmmm hepimize hayırlı bir gün olması dileğiyleeeeee...

kızlar günaydın hepinize sinemim zuzum hamileymişsin ççooooooook sevindim canım benim eskiyi okuyamadım tam ayrıntıları bilmiyorum alkisalkisalkishihoyyyt şimdi dışarı çıkıyorum öğlen gibi gelcem tam okurum
herkesi öptüm çok

annemin bana yaptığı oyun parkı

ben sevdim bunu ama aklım fikrim ayaklarımı yakalamakta

kız seherrr ne marifetlisinnn yaaa ne güzelll olmuşşşşş bayıldımmmmmm.biraz oyalanıyor mu bari oyun parkında maşallahh canım benimmm ya yerim ben onu ısırırımmmm zilliii

valla baya işe yaradı akşam 1 saatten fazla oyalandı uyku gelene kadar ya benımkın neler aldık oynamıyo yada sıkılıyo en ıyısı bunu bali ucuza getireyim dedim napayım

valla baya işe yaradı akşam 1 saatten fazla oyalandı uyku gelene kadar ya benımkın neler aldık oynamıyo yada sıkılıyo en ıyısı bunu bali ucuza getireyim dedim napayım

yeni mi yaptın seher nasıl kolay mı yapılıo kaydirigubbakcemile3 bende yaparım inşallah

kolay canım 1 saatte bıttı öyle zorluğu yok kumaş elyaf hani şu denızdee kullanılan sosısler var ya uzun onlardan malzeme hem basit hem ucuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…