İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım gözümüz aydın hsg dende hiç korkma oda güzel çıkacak allahın izniyle.rabbim yar ve yardımcımız olsun.dilerim bende randevumu alabilirim.hayırlısı olsun hepimiz için.

sağol canım benim...çok teşşeküür ederim hepinize..nevgülcüğüm sende alırsın inşallah randevunu....

kızla ben kaçıyorum mesai bitti.yarın görüşmek dileğiyle kalbinizin sahibine emanet olun.

ben geldim eve ayşem gelmiş hoşgelmiş alperenimiz nasıl
bugün topikte çok fazla aktif olamadım
rahatsız olanalar geçmiş olsun diyorum allahtan şifa diliyorum
seherim selencik uyudu demek ah gülüm ya yakın olsak ben bakardım biraz

nasılsın ayşem
iyiyiz canım sizzz nasılsınızz:1hug:

hoşbulduk canımmm
demin altını aldım şimdi bir elimle onu tutuyorum acıkmış daaakaydirigubbakcemile3bir elimle yazıyorumm çok hamaratım dimiiiiizemuszemus
kimler hasta yaa neyse bende geçmiş olsun diyorumm tüm hastalarımızaa Allah acil şifalar versinn

malesefki gördüm kırmızı kartı bu ayda yok kızlar..
canımm bu son olur inşallahh ama umutsuzluk yokk bak yıllarca kart yemiş biri olarak diyorumm hemde oğluşumla beraber umut hep varrrrr herşeye rağmen varrrrrrr ta ki çift çizgiyi görene ve hayırlısıyla meleğini kucağına alana kadarrrr:1hug:
maşallah ayşem hamarat canım bizim topiğin hatunları alperenimi öpüyorum kokulu kokulu
canımmm darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşallahhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…