İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın hatunlar nasılsınız tamam sehercim bakalım bu ay işleri sıkı tuttuk ama bugün nazilliye gitcem mafoldumbenama sabah çalışmamz gerekti off sinir oluyomÇok üzgünüm çoook böyle oldumu kociş orda çalışırız diyorkaydirigubbakcemile3 delii ya
ovulasyon testi yapıyom ikinci çizgi biraz belirmeye başladı bugün yarın belircek bakalım nasıl yapcaz :1no2:

kolay canım 1 saatte bıttı öyle zorluğu yok kumaş elyaf hani şu denızdee kullanılan sosısler var ya uzun onlardan malzeme hem basit hem ucuz

aa canım bende o süngeri düşünüyordum nerden bulunur diye kız cidden yaparım bende kolaymış peki alt minderinenin içine ne koydun elyaf mı

ravzaa günaydın hoşgeldiinna.s.

ya kaçırma sakın ya çift çizgi yakın demekki razişimm

elyaf koydum mervecım hem yumuşak hem kabarık kızımın minik poposu rahat etsin diyekaydirigubbakcemile3

raziş çalışma olanağı varsa çalışın anacım kçmaz bu zamanlar yada önemli değilse gitmeyin canım benim

akşam evraklarımı verdim kayınıma bugün bana dosya açacakmış randevü almak için inşallah alabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…