İnatla bir gün ANNE olacağım !

ee kimse yokmu yine neyse yarın görüşürüz kısmetse anlaşılan siz sabah başlıyorsunuz muhabbete bende ögleden sonra geldigim için kimse kalmıyor..

slm kızlar beni de aranıza alırmısınız çünkü bende anne olmak istiyorum...ve inadım inat bir gün anne olucam ayyyy anne kelimesini yazarken bile içim bi tuaf oluyo...bu ay ikinci aşılamamı yaptırdım ağustosun 9 u adet tarihim bakalım yüce rabbim yürü ya kulum diyecekmi...

feyzacım bu saatlerde kimse olmaz genelde canım bende kocişi bekliyorum
hoşgeldin aramıza buse_burcu ben raziye inşallah gelecek bebişin bitecek özlemin bitanem

hoşgeldin buse burcu
razişim yakın olsan atarım sana şöle işten eve gelince gece gelirim yatarken almaya birazda seni delirtsin zilloş kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü

........................................................................

Son düzenleme:
hoşgeldin buse burcu
razişim yakın olsan atarım sana şöle işten eve gelince gece gelirim yatarken almaya birazda seni delirtsin zilloş kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü
Bakarım canım bakmazmıyım hiç yirim onu ben yirim kucakda gezeriz hepkaydirigubbakcemile5
tatlı cadıylaopuyorumnanaktan

annemin bana yaptığı oyun parkı

ben sevdim bunu ama aklım fikrim ayaklarımı yakalamakta
sehercim çok güzel olmuş marifetli hatunsunuz siz ya ama ben böle görünce acayip canım istedi bende mi yapsam acabasırnaşık şey ohh selenin keyfine diyecek yok maşallah kaydirigubbakcemile3

napim canım kociş berbere gittim ütü yapıcam bir bakim dedim çok sevindim canım ya allahım sorunsuz gebelik yaşatsın sonra al bebelerine kucağına acaba ikiz mi çok merak ediyorum

napim canım kociş berbere gittim ütü yapıcam bir bakim dedim çok sevindim canım ya allahım sorunsuz gebelik yaşatsın sonra al bebelerine kucağına acaba ikiz mi çok merak ediyorum

bilmem yedi ağustosta cagırdı dr o gün göremezsek 20 austosa doru bakıcaz diyorrr bende cok merak edyorummm

hayırlısı olsun inşallah canım tekte olsa çoğulda olsa sağlıklı olsunlarda sağsalim kucağına al bitanem darısı başımıza inşallah
bayrağı sanemden sen aldın artık emelle şebbom alacak inşallah

inşllaah canım sebomda güzel haber vericek bizeeee
sonrada sen vericem alahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…