gülsümüm senin yumuş yola çıkmış hadi bakalım bu sefer ok işaretinde bebişe dönüşecek inşallah opuyorumnanaktan
heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy nerdesiniiz...... bak teyzelerinin dualarıyla bebişim kalmaya karar verdi..... konuşmazsanız küseriz... hadi konuşun bizle....... :ecrin_bebek:
neyse biz iğnemizi yapmaya gidiyoruz siz kalın burda küstük
günaydın
kız gülsüm dondurma mı ısmarlarmış eşine hiiç kavga etmemişmi eşiyle oy oyy gelevera hep senin ismini unutuom sanem miydi neyse allah sana ve bebeğine sağlık versi o iğneler çok zor
Herkese Günaydınlar ve kucak dolusu Sevgiler yolluyorumopuyorumnanaktan
:kedi::kedi: ya acuk maaşıma zam geldide dedim hem sürpriz yapayım hemde dondurma ısmarlayayım.nası kızarım ben ona.bu akşamda ben iş arkadaşlarımla bi arkadaşımıza veda yemeği veriyoruz oraya gidicem.koçişimde boya yapacak evde.yiinede gitme demedi.
evet sanemdi herhalde ben de öyle düşünüyorum...... teşekkürler opuyorumnanaktangünaydın
kız gülsüm dondurma mı ısmarlarmış eşine hiiç kavga etmemişmi eşiyle oy oyy gelevera hep senin ismini unutuom sanem miydi neyse allah sana ve bebeğine sağlık versi o iğneler çok zor
Herkese Günaydınlar ve kucak dolusu Sevgiler yolluyorumopuyorumnanaktan
gülsüm kociş nereye gidiyor nolllllldu..... aaa kızlar ben size bir haber daha vereyim bebişim rızıklı geldi allahın izniyle... bebeği öğrendiğimizin iki gün sonrası eşim devlet memurluğuna atandı..... söylemişimdir belki eşimde ben de dershane öğretmeniydim...... eşim bu atamada atandı gümrük muayene memuru ağrıya gitcet kısmet olursa birkaç ay sonra.......
kızlar verebildiğim sürece puanlarınızı ihmal etmiyorum veriyorum kaydirigubbakcemile5 sonra yok vermedin ben görmedim yok ben duymadım demeyin :roflol:
gülsüm kociş nereye gidiyor nolllllldu..... aaa kızlar ben size bir haber daha vereyim bebişim rızıklı geldi allahın izniyle... bebeği öğrendiğimizin iki gün sonrası eşim devlet memurluğuna atandı..... söylemişimdir belki eşimde ben de dershane öğretmeniydim...... eşim bu atamada atandı gümrük muayene memuru ağrıya gitcet kısmet olursa birkaç ay sonra.......
merhaba kızlar biraz geç oldu ama günaydın herkese
Ben sabahtan tekrar doktora gittim sağlık ocağının yazdığını kabul etmiyormuş eczane o yüzden ilacı gene yazdırdım bebeğimi de gördüm kalbinin attığını gösterdi doktor çok mutlu oldum
sabah duş almıştım saç kurutmam bozuldu saçım ıslak kaldı başım ağrıyo kızlar ya sabah sabah sinir oldum
merhaba kızlar biraz geç oldu ama günaydın herkese
Ben sabahtan tekrar doktora gittim sağlık ocağının yazdığını kabul etmiyormuş eczane o yüzden ilacı gene yazdırdım bebeğimi de gördüm kalbinin attığını gösterdi doktor çok mutlu oldum
sabah duş almıştım saç kurutmam bozuldu saçım ıslak kaldı başım ağrıyo kızlar ya sabah sabah sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?