İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın taze hamişa.s.
heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy nerdesiniiz...... bak teyzelerinin dualarıyla bebişim kalmaya karar verdi..... konuşmazsanız küseriz... hadi konuşun bizle....... :ecrin_bebek:
canım ne güzel allahım 9 ay hiç ayırmayaxak inşallah sonra alacaksın kelebeğini kucağına:ecrin_bebek:
günaydın
kız gülsüm dondurma mı ısmarlarmış eşine hiiç kavga etmemişmi eşiyle oy oyy gelevera hep senin ismini unutuom sanem miydi neyse allah sana ve bebeğine sağlık versi o iğneler çok zor
günaydına.s.
Herkese Günaydınlar ve kucak dolusu Sevgiler yolluyorumopuyorumnanaktan
günaydın fıstık :asigim:
gerçektende kelebeğin rızkıyla geliyor allahıma şüküğrler olsun hayırlı uğurlu olsun canımopuyorumnanaktan
günaydın asiyem ben yerim o minik pıt pıt atan kalbini bizde duyucaz inşallah
ahh şu saçlar başlı başına problem helede migren varsa geçmiş olsun güzelim geçer inşallah :teselli:

afiyet olsun kızlar ben yaedim geldim yemeğimi sanem eşine sevindim darısı senin başına inş. asiş bebişin kalp atışlarını duymuşsun canım için rahatladı bir ömür boyu atar inş. geçmiş olsun sanada
razişim sen nasılsın beyza nerde görünmüyo
şeboyada az kaldı müjdeli haber verme sırası onda hadı 2 gün var güzel haberlerle döner inş.

iyiim sinemcim sen nasılsın evet beyza nerdesin hadi gel cee de
yiğitin annesi sende yoksun
rahelim hayırlı haberle gel sende
nicol sende gelkuzeyin fotosunu koy inşallah iyidir kuzeyimiz

tesekkür ederim gülsüm teyzesi

iyiim sinemcim sen nasılsın evet beyza nerdesin hadi gel cee de
yiğitin annesi sende yoksun
rahelim hayırlı haberle gel sende
nicol sende gelkuzeyin fotosunu koy inşallah iyidir kuzeyimiz

kızlar ben anneme geldim bursaya misafirler gelicek bu gun ben olmaya bilirim

canım niye bir araya gelemiyorsunuz kocişinle...... senin kociş ne iş yapıyor..... :uhm:

haaaaaa şu mesele.şimdi biz yıllık iznimizi hep köyde fındık toplamak için kullanıyoruz.geçen yıl öyle olmuştuki çok nadir bir arada olabildik.ben köydeyken eşim merkezdeydi.ben merkeze geldiğimde eşim köye gitti öle oldu karışık oldu biraz ama anlamışsındır.

kızlarrr kayınım almış haftaya çarşambaya randevumu yanlız makine bozulmuş arayıp soracaz yapılmışmı diye ondan sonra gidicez.dua edin yapılsın hayırlısıyla.zemuszemus

off off öle bi yoğunluk varki anlatamam

vayyy allah bebeğini versin hayatta aklıma gelmezdi
sıcaklardan canım yorgunluk bende de var çünkü:roflol:
bence otel işi iyi hem farklı bir ortam bebiş gelebilir çünkü bebiş düşünerek yapılmayacak:jeyyar:
o güzel olurda oteldede buluşmamız için ikimizinde merkezde olması lazım.:roflol:
sen oynak beyi değilmisin bulursun bir yolunudelikafaduldenlaelaelaelaelae

kızlarrr kayınım almış haftaya çarşambaya randevumu yanlız makine bozulmuş arayıp soracaz yapılmışmı diye ondan sonra gidicez.dua edin yapılsın hayırlısıyla.zemuszemus
hayırlsı olsun gülsümcüm temiz çıkacak görürsün bak bizim bebişler nazlı güzelim ondan böyle bizi erteliyorlaryerimseniben

diyosuuuuuunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…