hayırlı olsun inşallah keşke milli eğitime girebilseydi
canım benim koçiş bir yere gitmiyo.hayırlı olsun gözünüz aydın darısı benim koçişe inşallah.
günaydın taze hamişa.s.günaydın manyak hamileler ve hamilelik için manyak olanlar....... ayyyyy sizi seviyorum ......daha önce demiştim yaaa manyak olduk diye... hamile kaldık yine manyaklık devam ediyor... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım ne güzel allahım 9 ay hiç ayırmayaxak inşallah sonra alacaksın kelebeğini kucağına:ecrin_bebek:heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy nerdesiniiz...... bak teyzelerinin dualarıyla bebişim kalmaya karar verdi..... konuşmazsanız küseriz... hadi konuşun bizle....... :ecrin_bebek:
günaydına.s.günaydın
kız gülsüm dondurma mı ısmarlarmış eşine hiiç kavga etmemişmi eşiyle oy oyy gelevera hep senin ismini unutuom sanem miydi neyse allah sana ve bebeğine sağlık versi o iğneler çok zor
günaydın fıstık :asigim:Herkese Günaydınlar ve kucak dolusu Sevgiler yolluyorumopuyorumnanaktan
gerçektende kelebeğin rızkıyla geliyor allahıma şüküğrler olsun hayırlı uğurlu olsun canımopuyorumnanaktangülsüm kociş nereye gidiyor nolllllldu..... aaa kızlar ben size bir haber daha vereyim bebişim rızıklı geldi allahın izniyle... bebeği öğrendiğimizin iki gün sonrası eşim devlet memurluğuna atandı..... söylemişimdir belki eşimde ben de dershane öğretmeniydim...... eşim bu atamada atandı gümrük muayene memuru ağrıya gitcet kısmet olursa birkaç ay sonra.......
günaydın asiyem ben yerim o minik pıt pıt atan kalbini bizde duyucaz inşallahmerhaba kızlar biraz geç oldu ama günaydın herkese
Ben sabahtan tekrar doktora gittim sağlık ocağının yazdığını kabul etmiyormuş eczane o yüzden ilacı gene yazdırdım bebeğimi de gördüm kalbinin attığını gösterdi doktor çok mutlu oldum
sabah duş almıştım saç kurutmam bozuldu saçım ıslak kaldı başım ağrıyo kızlar ya sabah sabah sinir oldum
tesekkür ederim gülsüm teyzesiBebeğim
Alırsın ağzına yalancı emziği
Bağırır susmazsın küçük bebeğim
Ağzında şişirir baloncuklarını
Patlatır durursun küçük bebeğim
Gece bilmez gündüz bilmezsin
Ha bre oynarsın küçük bebeğim
Anne sütü emer mamalar yersin
Doyduğunu bilmezsin minik bebeğim
Yatar beşiğe hemen salarsın
Altını ıslatırsın küçük bebeğim
Hazır bez bağlanıp uzandığında
Uykuya dalarsın ninni bebeğim
Sürekli anneye eziyet edersin
Örümceğe biner gezersin bebeğim
Beş dakika durmaz şımarıverir
Annesini daima üzer bebeğim
Acıkınca annesinin yüzüne bakar
Ellerini açar çırpınır bebeğim
Ortalıkta hiçbir şey durdurmaz
Ne bulsa ağzına katar bebeğim
O kucaktan bu kucağa gezinir durur
Salıncakta sallanır minik bebeğim
Her geçen gün sevgisi artar
Ballandıkça ballanır küçük bebeğim
seher bu şiiri selene hediye ediyorum.
iyiim sinemcim sen nasılsın evet beyza nerdesin hadi gel cee de
yiğitin annesi sende yoksun
rahelim hayırlı haberle gel sende
nicol sende gelkuzeyin fotosunu koy inşallah iyidir kuzeyimiz
canım niye bir araya gelemiyorsunuz kocişinle...... senin kociş ne iş yapıyor..... :uhm:
ya elektrikler gitmişti ne sinir oldum anlatamam
off off öle bi yoğunluk varki anlatamamsinirlenme güzelim bak geldiler işte
siz en iyisi otelde buşun gülsümcüm
siz en iyisi otelde buşun gülsümcüm
sıcaklardan canım yorgunluk bende de var çünkü:roflol:off off öle bi yoğunluk varki anlatamam
vayyy allah bebeğini versin hayatta aklıma gelmezdi
sen oynak beyi değilmisin bulursun bir yolunudelikafaduldenlaelaelaelaelaeo güzel olurda oteldede buluşmamız için ikimizinde merkezde olması lazım.:roflol:
hayırlsı olsun gülsümcüm temiz çıkacak görürsün bak bizim bebişler nazlı güzelim ondan böyle bizi erteliyorlaryerimsenibenkızlarrr kayınım almış haftaya çarşambaya randevumu yanlız makine bozulmuş arayıp soracaz yapılmışmı diye ondan sonra gidicez.dua edin yapılsın hayırlısıyla.zemuszemus
sıcaklardan canım yorgunluk bende de var çünkü:roflol:
bence otel işi iyi hem farklı bir ortam bebiş gelebilir çünkü bebiş düşünerek yapılmayacak:jeyyar:
sen oynak beyi değilmisin bulursun bir yolunudelikafaduldenlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?