İnatla bir gün ANNE olacağım !

ay gülsümmm çok sevindim haftaya kadar yapılır makina ya hadi hayırlı sonuçlar alırsın insallah

hayırlsı olsun gülsümcüm temiz çıkacak görürsün bak bizim bebişler nazlı güzelim ondan böyle bizi erteliyorlaryerimseniben

inşallah dr da bişey çıkacağını sanmıyorum demişti.hem pco hemde tüplerde sorun çok çok nadir rastlanan bişey dedi.ama neylerse rabbim eyler.bakarsın o çok nadirlerden biri oluruz.içimiz rahat etsin diye çek dedi dr .

hadi gözün aydın gululm allahın izniyle sonuçlarınde temiz çıkıcaktır inşallah

ay nedense korku yok bende kızlar acayip bi heyecan var.hayırdır inşallah.kaydirigubbakcemile2

AyŞeeeeeee ÖldÜrecem senıııııııııııııııııı tel neden kapalı ÖldÜk meraktan

kızlaaaaaar naparsınız? ben bugün sabah ilk idrarla test yaptım ama negatif hala da olmadım adet? newdir ne deildir şimdi bu yaaa? ne var ne yok, seher adaşım merveler gülsüm, raziş asiş emeller sinemler beyzacım ne alemdesiniz?

gülsüüüüm teli kapadım valla yaaa , diyodum ya cok sıkıldım diye, bi de teli bi actım sivastan otuz kişi aradı ki izmirdeyiz görüşelim, çüş dedim, ben zaten sivastan bıkmısım kapadım teli, açmıyom

bekle bakalım inşallah olmazsın.inşallah geç döllenmedir ve ondan negatif çıkmıştır.gelelim tele öldük meraktan be.ama sende kapatma haksız değilsin tabi zemuszemus

ya bende adet belirtisi de yok ki, izmir o kadar sıcak ki bi tıp merkezine gidip kan vermek için çok efor harcamak lazımmış bunu gördüm ki sivasın iklimine kurban olayım, bir de ben bu ay yediğime içtiğime hiç dikkat etmedim, işkembe çorbaları midyeler yedim hayvan gibin, o yüzden olmazsa da sevincem bebek olursa da ....da madem bebe yok ne diye gecikti bu adet anlamadım ki ben

oda izmir sıcak diye gelmek istemedimi acabaa :roflol:

ayşeee randevumu aldık haftaya çarşamba rahim filmi çektirecem.zemuszemus
aaa canım benim, oh beeee ne var ne yok anlaşılacak işte, hiç korkma valla konusa konusa gözümde büyütmüştüm ben anlatıldıgı gibi yusuflayacak bişii deil hayırlısı olsun canım benim
evet zuzu hamiş

zuzu da mı? anneeeeeeeeeeee,oh beee ne güzel, bana seher yeni katılanlardan biri hamiş demişti de zuzudan haberim yok, vay anasını hayırlı ugurlu saglıklı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…