hayırlsı olsun gülsümcüm temiz çıkacak görürsün bak bizim bebişler nazlı güzelim ondan böyle bizi erteliyorlaryerimseniben
ay gülsümmm çok sevindim haftaya kadar yapılır makina ya hadi hayırlı sonuçlar alırsın insallah
hadi gözün aydın gululm allahın izniyle sonuçlarınde temiz çıkıcaktır inşallah
gülsüüüüm teli kapadım valla yaaa , diyodum ya cok sıkıldım diye, bi de teli bi actım sivastan otuz kişi aradı ki izmirdeyiz görüşelim, çüş dedim, ben zaten sivastan bıkmısım kapadım teli, açmıyom
hadi anlatın kimde ne var ne yok? bi arkadas hamişmiş sanırsam? başka başka???
ya bende adet belirtisi de yok ki, izmir o kadar sıcak ki bi tıp merkezine gidip kan vermek için çok efor harcamak lazımmış bunu gördüm ki sivasın iklimine kurban olayım, bir de ben bu ay yediğime içtiğime hiç dikkat etmedim, işkembe çorbaları midyeler yedim hayvan gibin, o yüzden olmazsa da sevincem bebek olursa da ....da madem bebe yok ne diye gecikti bu adet anlamadım ki ben
aaa canım benim, oh beeee ne var ne yok anlaşılacak işte, hiç korkma valla konusa konusa gözümde büyütmüştüm ben anlatıldıgı gibi yusuflayacak bişii deilayşeee randevumu aldık haftaya çarşamba rahim filmi çektirecem.zemuszemus
evet zuzu hamiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?