İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoşgeldin ayşecim inşallah geç dölenmedir bitanem hayırlısı neyse o olsun tatil kuşu seni dinlendin mi bari
hoşgeldin beyzacım nasılsın

canıııım hoşgeldiiin nasılsınn şekercim regl oluncaya kadar herkeees hamişşş test bozuk ilan ediyoruz bitmiştiiiiiirrr

hoşbuldum kızlar, ya idrarda 3 günlük gecikmede cıkmayabilir de mi bunu biliyoruz o zaman hamişim işte:)

sağol canım sen olmazsan emin ol bende korrkardım.amin darısı başımıza.:1hug:

oooo ben bu gazla kan testi yaptırıyım de mi cok özledim sizi yaaa ama tatil süperdi, kapkara oldum döneyim de bi kara ayseyi göstereyim size:))))))))

en birinci puan kimin
mervecim yaaa hiç akıntı falan da yok ama biliyosunuz bu ay fazla calısma da alamadık, ya bir ya ikidiri aslında hiç umutlu da deilim de ama adetim de sekmez benim günü diyince çat geliveriyodu, bir önce ki 2 temmuz geldi nasıl bunalıma girdim yahu, şimdi de hiç takmıycam bi havadayım adet olmadım tersim ben ters? mervem senin hamişlik nasıl gidiyo? asiş ve beyza nasıl ya bi anlatın? seher de yok????

kızlarr ya bu haberi vermek hiçte hoşuma gitmiyor ama malesefki şebonun kırmızılar gelmiş aşılaması tutmamışş ama güçlü şebomuz yılmıyor tatil dönüşü ikiz bebe yaptırcak bende diyorum ki pınar ve sinemin gittiği yere git opuyorumnanaktan inşallah ozaman bebeği gelicektir

hadiya mafoldumben hayırlısı.olsun kırmızılar inat edip geldikçe biz daha inat edip anne olacağız inşallah

inşallah, şebocum nasıl şimdi peki? önemli olan sağlık aman diyim şebocum kendini bırakma, sonucta kalkıştınız işte, tatil dönüşü gümbür gümbür olcak bebişler inşallah

hoşbulduk canım iyidir senden naber
bende iyiyim cnm çok şükür çoook sıcak yanıyorum.. senin moral nasıl ne alemdesin
hee ben gıcığın tekiyim zaten herkes bana gıcık puan paneli bile. önce bana verecektin :dilcikar: :roflol::roflol:
kız yok önce sana verdim baktım olmadı bide ayşeye deneyim dedimona olduukaydirigubbakcemile3

takma takma süpersiin pozitifi düşüncee gücüüü.. bende iim çok şükür iyi gidiyor şimdilik aynen devam ediyoruz ama çalışırken zor oluooo yaa tatilde iyiydimm :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…