aaa canım benim, oh beeee ne var ne yok anlaşılacak işte, hiç korkma valla konusa konusa gözümde büyütmüştüm ben anlatıldıgı gibi yusuflayacak bişii deilhayırlısı olsun canım benim
zuzu da mı? anneeeeeeeeeeee,oh beee ne güzel, bana seher yeni katılanlardan biri hamiş demişti de zuzudan haberim yok, vay anasını hayırlı ugurlu saglıklı olsun inşallah
hoşbuldum kızlar, ya idrarda 3 günlük gecikmede cıkmayabilir de mi bunu biliyoruz o zaman hamişim işte:)
bencede hamişsin.
katılıyorum gülsümeee vereliniortak bencede HAMİŞSİİİİİİİİİİİİİİİİNNN
katılıyosan puan ver allah allah öle kuru kuru katılıyorum:dilcikar::roflol:
kız yok sana gıcık mı ne veremiyorum puan ayşeye verdim sana gelince yook :roflol:
hoşgeldin bahçemmm nabeer
kız yok sana gıcık mı ne veremiyorum puan ayşeye verdim sana gelince yook :roflol:
hoşgeldin bahçemmm nabeer
kızlarr ya bu haberi vermek hiçte hoşuma gitmiyor ama malesefki şebonun kırmızılar gelmiş aşılaması tutmamışş ama güçlü şebomuz yılmıyor tatil dönüşü ikiz bebe yaptırcak bende diyorum ki pınar ve sinemin gittiği yere git opuyorumnanaktan inşallah ozaman bebeği gelicektir
inşallah, şebocum nasıl şimdi peki? önemli olan sağlık aman diyim şebocum kendini bırakma, sonucta kalkıştınız işte, tatil dönüşü gümbür gümbür olcak bebişler inşallahkızlarr ya bu haberi vermek hiçte hoşuma gitmiyor ama malesefki şebonun kırmızılar gelmiş aşılaması tutmamışş ama güçlü şebomuz yılmıyor tatil dönüşü ikiz bebe yaptırcak bende diyorum ki pınar ve sinemin gittiği yere git opuyorumnanaktan inşallah ozaman bebeği gelicektir
bende iyiyim cnm çok şükür çoook sıcak yanıyorum.. senin moral nasıl ne alemdesinhoşbulduk canım iyidir senden naber
kız yok önce sana verdim baktım olmadı bide ayşeye deneyim dedimona olduukaydirigubbakcemile3hee ben gıcığın tekiyim zaten herkes bana gıcık puan paneli bile. önce bana verecektin :dilcikar: :roflol::roflol:
en birinci puan kimin
mervecim yaaa hiç akıntı falan da yok ama biliyosunuz bu ay fazla calısma da alamadık, ya bir ya ikidiri aslında hiç umutlu da deilim de ama adetim de sekmez benim günü diyince çat geliveriyodu, bir önce ki 2 temmuz geldi nasıl bunalıma girdim yahu, şimdi de hiç takmıycam bi havadayım adet olmadım tersim ben ters? mervem senin hamişlik nasıl gidiyo? asiş ve beyza nasıl ya bi anlatın? seher de yok????
hoşgeldin gül bahçem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?