İnatla bir gün ANNE olacağım !

beyza yazmıcak bizeee galibaa.asiye kız busabah ilaç yazdırayım diye işe yakın sağlık ocağı var oraya gittim yüzüme bile bakmadılar:)) özelliklede dedim hamileyim diye belkiii gel kalp atışını dinleteyim derler diyekaydirigubbakcemile3

öncelikle sehercim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere...

şu tarz dr lara uyuz oluyorum böyle ö.üzleri nasıl da dr yapıyorlar ne demek kesin düşer yaa benim kanamalı gittiğim dr bile bana Allah bilir bekleyip görücez demişti senden daha çok kanaması olanlar oldu doğumları da oldu demişti

bak sanemcim sakin olmalısın herşey olacağına varır ömrü olmayana ömür veremediğimiz gibi ömrü olanı da dünyaya gelmek için kimse engelleyemez bi .... dr kesin düşer dedi diye sakın umutsuzluğa düşme sen dua et hakkında hayırlısı olsun inş...

canım benim ne güzel duygular inş bizde yaşayabiliriz bunları

beyzaaaa napıyosun cnm nasılsınnn

iyi diyelim iyi olalım dün işe gitmiştim ya anca bir gün dayanabildim bütün kemiklerim ağrıdı :)) yanii bu demek oluyor ki akşama çıkışımı istedim ev hanımı oluyorum artıkın ne yapalım herşey bebiş için...

beyzaaa pabucu yarım çık dışarıya oynayalımm kaydirigubbakcemile2

:)

biri helen diğeri zeynep
hımm zeynep ismini bende çok severim:kedi:

ay beyzoşş dimi canım haklısın zor ya bende az kaldı bayramdan sonra kesin ayrılıyorumm eşimle öyle kararlaştırdık yok çok zor gelio vereliniortak hayırlı olsun ev hanımıı hamişş

canım benim tahminim 13 yada 14 ağustos gibi bakalım artıksositosositoyani sen bu kit çatlamadan önceği gösteriyor fisfisfis

:roflol::roflol: ayy bu hamileler beni öldürecek.kessinnn anlamışlardır senin kalp atışı dinleme cihazına sahip olduğunu.:roflol:

valla mervecim bana iyi davrandılar ama işe yaramadı yazılan ilacı alamadım sağlık ocağının yazması kabul değilmiş uzman yazmalıymış tekrar poliklinikte yazdırdım ne gıcık ya bu sistem anlamadım

evet ya merve zeynep ismi çok ağır ve hoş
evet cnm bide zeynep isimliler hep iyi huylu insanlar oluyor.. bende kızım olursa nisa diye düşünüyorum bakalım erkek daha bişi yok
canım benim tahminim 13 yada 14 ağustos gibi bakalım artıksositosositoyani sen bu kit çatlamadan önceği gösteriyor fisfisfis

evet cnm öncesinde haber ediyor şimdi sen 24-36 saat içinde yumurtlıcan çatlıcak seninkiler

:roflol::roflol: ayy bu hamileler beni öldürecek.kessinnn anlamışlardır senin kalp atışı dinleme cihazına sahip olduğunu.:roflol:
kafamçokkarıştı anacım ne bileyimm suratsız bişidiler ben bidaha evimin ordakine gidicem zemuszemushıh onlar kaybetti beni bidaha bulamazlar

aman akıl ermiyor ya bu işlere zaten bende bi tek kan ilacını yazdırdım :1no2:

ben özellikle hemşirelere sinir oluyorum doktorlar bile onlar kadar havalı değil bazıları.mesela benim kardeşimde hemşire üstelik fakülte okuyup hemşire oldu.abla diyo bakıyosun lise mezunları hemşireleri nasıl havalılar sinir oluyorum diyo.

ben bu ay bu cetveli niye yaptım acep.bakın cetvelimi isteyen varsa ödünç verebilirim.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…