ilgilenen arkadaşlar çoooooooook teşekkür ediyorum okudum mesajlarınızı. zor anlar yaşıyorum. henüz düşmedi ama kanamam devam ediyor düşmesi kesin dedi doktor..... allah kimseye yaşatmasın. mafoldumben
evet canım annem gitti diye...giderken ağlama krizine girdim resmen..şimdi daha iyiyim..sizler iyi geliyosunuz bana...
bende sizi çok özledim adaşım...hep aklımdaydınız...ama şu sarılık geçemedi kaldı..inşallah artık atlattık sayılır..oğlum büyüdü artık...17 günlük bugün...doğum tarihimiz 13 temmuz bu arada...14 değil...
13 temmuz...öğlen tam 2 saat uyudum..hafta sonunun yorgunluğu vardı tabi...zaten hafta sonu azar azar doğum sancım başlamış ben anlamamışım...arada bi kasıklarım ağrıyodu..kuzeyin başı aşagıda diyedir diyodum hep...neyse uyandım saat 17.20 falan...makinaya çamaşır attım...ablamı aradım..bursadaydılar..izmirden dönerken bursaya uğradılar...hafta sonu beraberdik ablamlarla...neyse onunla konuşuyorum..gülerken birden suyum geldi...onada bişey diyemedim...kapadım telefonu hemen eşimi aradım gelmen lazım dedim...niye bile demedi..bekliyomuş o da meğer...sonra doktorumu aradım...bebeği alıcaz başka yolu yok dedi...allahım dedim en fazla 1-2saat sonra kuzeyim kollarımda...dr um da tatilde çeşmede..kadın plajdaydı aradığımda...zaten doğuma son anda yetişti...eşim geldi...daha hastane çantam hazır değil...bide onu hazırladık o telaşla...benim sancılar gelmeye başladı hafften..yola çıktık...saate bakıyorum 5 dk da bir geliyo...sora 3 dk ya düştü...hastaneye geldik..beni hemen odama aldılar...eşim yoldan arayıp haber vermişti hastaneye zaten...neyse 2 ebe geldi..biraz parmakladılar beni...açılma 4 cm dediler...nst ye bağlandım..sancı şiddeti ve bebeğin kalp atışlarına bakılıyo..bende bağırma falan yok ama değişik bi duygu hissediyorum...her sancı oğluma yaklaştırıyo beni...derin nefes alıp veriyorum...epidural kateter takılacak dediler..sonra yine odama getirecekler beni...sancı çekmeye devam...eşimle vedalaşamadım bile...aldılar tekerlekli sandalyeye...ameliyathaneye indik....kateter takıldı...baktım dr um geldi...o ana ne kadar rahatladığımı anlatamam...muayene edeyim öyle çıkarın odasına dedi...ama odama çıkmaya zaman kalmamış meğer...elini attığı gibi benden yine su geldi...açıklık 10 cm...çabuk diyo dr um doğum başlamış...doğumhaneye çıkmaya zaman yok..ameliyathaneyi hazırlayın diyo...hemen ilk doz epidural verildi...artık sancıyı hissetmiyorum...ebeler dirsekleriyle karnıma bastırıyo...herşey rüya gibi...ve sonunda sarı kafalı pamuk oğlum çıkıyo....saat 20:35 ilk 10 dk ses yok..nefes alamıyo...hemen kuvöze aldılar meleğimi..sadece saniyelik yüzünü görebildim...bembeyazdı...ve dünyanın en güzel şeyiydi...ne acı ne sancı...hiçbişey umrumda değildi...sadece kuzeyimi kollarıma almaktı tek dileğim...şükür o da oldu..şimdi yanımda uyuyo...mis kokulum bana hayatımın en güzel duygusunu yaşatıyo...artık bi anneyim ben....
darısı sizlere olsun kader arkadaşlarım...hepinizden allah razı olsun...dualarınız için...
beyzaaaa napıyosun cnm nasılsınnn
beyzaaa pabucu yarım çık dışarıya oynayalımm kaydirigubbakcemile2
sölesene esra ne düşündüğün isimler?
hımm zeynep ismini bende çok severim:kedi:biri helen diğeri zeynep
öncelikle sehercim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere...
şu tarz dr lara uyuz oluyorum böyle ö.üzleri nasıl da dr yapıyorlar ne demek kesin düşer yaa benim kanamalı gittiğim dr bile bana Allah bilir bekleyip görücez demişti senden daha çok kanaması olanlar oldu doğumları da oldu demişti
bak sanemcim sakin olmalısın herşey olacağına varır ömrü olmayana ömür veremediğimiz gibi ömrü olanı da dünyaya gelmek için kimse engelleyemez bi .... dr kesin düşer dedi diye sakın umutsuzluğa düşme sen dua et hakkında hayırlısı olsun inş...
canım benim ne güzel duygular inş bizde yaşayabiliriz bunları
iyi diyelim iyi olalım dün işe gitmiştim ya anca bir gün dayanabildim bütün kemiklerim ağrıdı :)) yanii bu demek oluyor ki akşama çıkışımı istedim ev hanımı oluyorum artıkın ne yapalım herşey bebiş için...
:)
canım benim tahminim 13 yada 14 ağustos gibi bakalım artıksositosositoyani sen bu kit çatlamadan önceği gösteriyor fisfisfisrazişim çatladıktan 12-14 gün sonra regl oluosun ama bu regl zamanı kişiden kişiye değişiyor 12 günden az olmamalı bu zaman bi bildiğim o. öyle olunca atıyorum yumuşun çatladı ve 7gün sora regl geldi bu sefer luteal faz yetmezliği oluyormuş cnm ve buda bebek olmasını engelliyormuş
beyza yazmıcak bizeee galibaa.asiye kız busabah ilaç yazdırayım diye işe yakın sağlık ocağı var oraya gittim yüzüme bile bakmadılar:)) özelliklede dedim hamileyim diye belkiii gel kalp atışını dinleteyim derler diyekaydirigubbakcemile3
evet cnm bide zeynep isimliler hep iyi huylu insanlar oluyor.. bende kızım olursa nisa diye düşünüyorum bakalım erkek daha bişi yokevet ya merve zeynep ismi çok ağır ve hoş
canım benim tahminim 13 yada 14 ağustos gibi bakalım artıksositosositoyani sen bu kit çatlamadan önceği gösteriyor fisfisfis
:roflol::roflol: ayy bu hamileler beni öldürecek.kessinnn anlamışlardır senin kalp atışı dinleme cihazına sahip olduğunu.:roflol:
kafamçokkarıştı anacım ne bileyimm suratsız bişidiler ben bidaha evimin ordakine gidicem zemuszemushıh onlar kaybetti beni bidaha bulamazlar:roflol::roflol: ayy bu hamileler beni öldürecek.kessinnn anlamışlardır senin kalp atışı dinleme cihazına sahip olduğunu.:roflol:
valla mervecim bana iyi davrandılar ama işe yaramadı yazılan ilacı alamadım sağlık ocağının yazması kabul değilmiş uzman yazmalıymış tekrar poliklinikte yazdırdım ne gıcık ya bu sistem anlamadım
herkes sen gibi zeki diil şekerim
kafamçokkarıştı anacım ne bileyimm suratsız bişidiler ben bidaha evimin ordakine gidicem zemuszemushıh onlar kaybetti beni bidaha bulamazlar
aman akıl ermiyor ya bu işlere zaten bende bi tek kan ilacını yazdırdım :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?