İnatla bir gün ANNE olacağım !

sanemcim çok geçmiş olsun cnm Allah ım en yakın zamanda sağlıklı bi bebiş versin sana cnm

Bak esra üzülmene gerek yokmuş şimdi rahat rahat bebek yapabilirsiniz

evet asiyecim ya bide bizde tedavisiz kalabilenlerden olsaydık nolurdu sanki

canım senin sorunun neki.bak böle düşünme rabbim kimin için ne hayırlı ise onu nasip eder.ve şunuda unutmaki bu dünya sınav dünyası.hepimiz farklı sebeplerle sınav oluyoruz.tek sınav ama sorular hep farklı farklı böyle düşünmemiz ve bizden kötü olanları düşünüp şükretmemiz lazım.bizden rahat olanlara bakıp sıkıntılanmak yerine bizden kötüleri düşünüp şükretmemiz lazım.

Sanem canım Çok geÇmıŞ olsun allah sabır versın
ınŞ. Bıdaha hamıŞ kalırısn bu sefer kucaĞına almayı nasıp eder allah ınŞ. Canımm
esra bak kocıŞ ısımlerını bıle dÜŞÜnmÜŞ canım

canım benim çok üzüldüm allahım yardımcın olsun sabır versin rabbim keşke böyle olmasaydı ama rabbim ne eylerse hayırlısını eylesin inşallah bu son olacak bir daha ki bebişnde böyle acı tatmayacaksın kollarına gelecek meleğin:teselli:
ya esaracım kocişler hiç eşlerini sevmezlermi sevmese neden evlensin ki bak o da istiyor bebiş erkekler bazen böyle sıkılıp triplere giriyorlar allah ağzınızın tadını bozmasın bir daha inşallah:Saruboceq:
evet asiyecim ya bide bizde tedavisiz kalabilenlerden olsaydık nolurdu sanki
herşey nasip canım ne tedavi görüpde bebeği olmayanlar var tedavi bırakıp kendi hallerine çekildiklerinde kendiliğinden gelen melekleri rabbim ol derse o zaman olacak hayırlısını isteyelim rabbimden bitanemŞeniz

esracım bende uzun bir maratondan sonra hamiş kalabildim cnm nerdeyse 6-7 aydır hormon tedavisi görüyorum ondan önce normal denedim olmadı demekki bi hayır var bu işte önceki bebeğimi de kaybetmiştim bende bakıyorum etrafa millet hemen hamile kalıyo( eşi ceketini atsa hamile tabiri vardır ya) ama biz uğraşıyoruz ama demekki bunda da var bi hayır cnm bi bakmışın bu seferde tutmuştur Allah eşinle aranı bozmasın huzurun daimi kalsın cnm

canım geçmişler olsun çook çook allah insallah bir sonraki bebeğini kucağına almayı nasip etsin ilaçlarına çok önceden başlarsın sağlıkla gelir meleğinn:1hug:
merve peki yumoş çatladıktan sonra kaç gün sonra regl gelmesi lazım

razişim çatladıktan 12-14 gün sonra regl oluosun ama bu regl zamanı kişiden kişiye değişiyor 12 günden az olmamalı bu zaman bi bildiğim o. öyle olunca atıyorum yumuşun çatladı ve 7gün sora regl geldi bu sefer luteal faz yetmezliği oluyormuş cnm ve buda bebek olmasını engelliyormuş

esra cnm böle zamanlarda sanırım biz eşlerimize haksızlık hep ettik bende öyle açıkcası bebek olmadıkça eşime sarmıştım hep yalnış anlamıştım şimdi düzelmesine çok sevindimm cnmm hadi bakalım isim düşün:teytey:

evet ya allahım baksın yüzümüze
al beni yor beni deli gibi sev beni.:roflol:

sevecem seniiiklava:

evet ya ahh salak kafam diom isim var aklımda bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…