İnatla bir gün ANNE olacağım !

Gülsümcüm bide böle doktor asistanları varya randevu yazanlar onlarda öle havasından geçilmiyo bi poz bi hava sorma bende sinir oluyorum ama mecbur randevuyu onlardan alıyoruz

aslıcım oğluşun iyi mi tatlım kız bi yılda neler değişti kocaman oldu oğluşun darısı bizlerin başına cnm senin normal doğum mu sezeryan mı oldu bide normal doğumsa anlatsana biraz bize

Slm kızlar nasılsınız ben yıyım aslım gelmıŞ
asıŞ gÜlsÜm beyza esra napıyonuz ben ÇalıŞıyom ancak vakıt buldum
beyza kaÇak nerdesın
aylınde uĞramaz oldu
ay benım mememm sızlıyo yaaaa

MervıŞım kuŞum evının kadını alacaksın ay ıÇımden oĞlun olacak gıbı geÇıyo hayırlısı olsun da bu topıkte erkekler fazla nedense

esracım allah tez zamanda kavuştursun inşallah sağsalim kocişsiz durulmaz allah kimseyi ayırmasın

Ay 10, gÜnÜ gıttı
tutturdum mu bılmıyorum belkı kısmetse olur zaten hayırlısı olsun bakalım 8 gÜn kaldı haftasonu Çabuk geÇıyo zaten pztsden sonra 5gÜn kalıyo c.tesı yada pazara kesın olurum

inşallah tutturmuşsundur sinemcim gelmez gelmeyesiciler bebişin yoldaşın olur kocişin gelene kadar

ESRA KIZ GENE SENıNKı YAKIN YA BEN NE YAPAYIM GELECEĞı GÜN BELLı BıLE DEĞıL ÜSTELıK NıJERYADA mafoldumben ALLAH SAĞSAĞLıM KAVUŞTURSUN KOCALARIMIZAAA

ay kızlar sırtım ve omuzlar çok ağırıyo yaa.akşam ilk işim koçişe masaj yaptırmak olacak inş.

ay keşke ama benim gene umudum yok gibi
ama beni sinir edemez uzakta belkide kalır bebeişim bu sefer benimle
sinirlenince olmuyo benim tamamen psikolojik anladım ben kendimi acaba bir psikolağa mı gitsem kızlar ya ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…