ay benim karnım acıktı birazdan yemeğe giderim kızlar afiyet olsun hepinizee
selam kızlar düşüğün gerçekleştiğini haber vereyim istedim. üzüldüm ama üçüncü olduğu için artık alıştım desem. yani allah hayırlısını versin.... yinede dr gidip geliyorm. sonra yine görüşürüz.
selam kızlar düşüğün gerçekleştiğini haber vereyim istedim. üzüldüm ama üçüncü olduğu için artık alıştım desem. yani allah hayırlısını versin.... yinede dr gidip geliyorm. sonra yine görüşürüz.
gülsüm ordamısın bişi anlatcam sana
burdayım canım anlat.
kız ben hep diodum eşim bebek istemio pek meğersem o benden çok istiomuş dün tam uyucam bana dio ki şimdi hiçmi hamile kalma şansın yok bende allah bilir dedim ama tedavisiz olacağını sanmıom yapma be dio çok hoşuma gitti bugünde yanıma geldi dioki 2 tane güzel kız ismi düşün nie dedim sen söle dio bende sebebini söle sölicem dedim kime lazım demezmi bize şok oldum dio ben 2 tane erkek ismi buldum sende 2 tane kız ismi bul ayy öle bi sevindinki anlatamam
canım benim bende senin adına çok sevindim.kocanın seni sevmediği falan yok.sakın bir daha duymayım senden bunu.kocanın tek derdi dediğim gibi senle başbaşa kalmaktı.demek sizde benim kuşum gibi 4 tane istiyosunuz.inşallah inşallah muradımıza ereriz hepimiz hayırlısıyla sağlıkla gelsinler yeterki beklemeye razıyız.yeterki sağlıklı sıhhatli olsunlar.şimdi döndünüzmü kendi evinize canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?