bende bebek için yapınca güzel olmuyor:kedi:
oyyy oyy kuzum kıyamam sana şimdi tam sırası hamişsin nazlısın ona göre:jeyyar:
kaydirigubbakcemile3
kız sen nazlanmasını bilmiyonmu allah seni akşam dene bakalım başarabilecek misinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3hehe o bana naz yapar :roflol: bakalım akşama bi masaj isteği içerisine gireyim bi yerim ağrımıyor ama olsun bacaklarım ağrısın meselaa vereliniortak
kız ispiyonladı da neymiş allah seni DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM EŞİNLE SELENLE KARDEŞLERİYLE VE SEVDİKLERİNLE GÜZEL YILLARA İNŞALLAH
bende veremedim gülsüm sana ama vercem :roflol:kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: mervem sana ne dicem ben ovulasyon kitinde yakaladım iki çizgiyi:kedi:
güle güle canım iyi gezmeler dikkat edinŞeniz
seher doğum günün kutlu olsun canım tüm sevdiklerinle nice uzun yıllara.
doğum günü kutlu olsun sehar nice mutlu yıllara sevdiklerinlea.s.
sehercim doğum günün kutlu olsun canım Allah ım nice senelerde sağlıklı ve huzurlu bir ömür versin sana ve ailene cnm
sehercim doğum günün kutlu olsun canım Şeniz a.s. allah çocuğun ve eşinle uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin selenede bir kardeş nasip etsin nice mutlu yıllara
öncelikle sehercim doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere...
şu tarz dr lara uyuz oluyorum böyle ö.üzleri nasıl da dr yapıyorlar ne demek kesin düşer yaa benim kanamalı gittiğim dr bile bana Allah bilir bekleyip görücez demişti senden daha çok kanaması olanlar oldu doğumları da oldu demişti
bak sanemcim sakin olmalısın herşey olacağına varır ömrü olmayana ömür veremediğimiz gibi ömrü olanı da dünyaya gelmek için kimse engelleyemez bi .... dr kesin düşer dedi diye sakın umutsuzluğa düşme sen dua et hakkında hayırlısı olsun inş...
canım benim ne güzel duygular inş bizde yaşayabiliriz bunları
iyi diyelim iyi olalım dün işe gitmiştim ya anca bir gün dayanabildim bütün kemiklerim ağrıdı :)) yanii bu demek oluyor ki akşama çıkışımı istedim ev hanımı oluyorum artıkın ne yapalım herşey bebiş için...
:)
hepiniz çok sağolun iyiki varsınız kızlar teşekkür eederimopuyorumnanaktaniyiki doğdun seher iyiki varsın kızınla ve eşinle sağlıklı güsel yaşlarrrrrrrrrrrrrrrr
canlarım hepinizin mesajlarını okudum üzüntümü paylaştığınız için teşekkürler. allah tekrarını bana yaşatmasın kimseye de göstermesin rabbim. çoooook kötü ama toparlandım daha iyiyim görüşürüz yarın opuyorumnanaktan
canlarım hepinizin mesajlarını okudum üzüntümü paylaştığınız için teşekkürler. allah tekrarını bana yaşatmasın kimseye de göstermesin rabbim. çoooook kötü ama toparlandım daha iyiyim görüşürüz yarın opuyorumnanaktan
Sanemcİm tekrardan geÇmİŞ olsun İyİ olmana sevİndİm..
çok ama çok geçmiş olsun canım...üzülme diyemem çünkü üzülmemek elde değil..her seferindcanından can gidiyor insanın...araştırma yaptır bence canım ba 3 oldu diyosun...rabbim acılarını hafifletsin....bak ben ik kürtajımı 5 şubatta 2. yide 26 haziranda oldum ...acıları hala içimde....akşam çok kötüydüm ağlaktan....ama elimde değil...ilk meleğim karnımda olsaydı 1-2 haftaya kadar doğum yapacaktım o geldi aklıma...salya sümük uyudum sonra...ama sabah daha güçlü uyandım...ara ara böyle depreşiyor ama geçiyor...abbim gönlümüzün muratlarını versin inşallah tez vakitte...:Saruboceq:
sanemim acını en iyi anlayanlardan biriyim inan öğrendiğimde şok oldum çok üzüldüm ama Allahtan gelene boynumuz kıldan ince inşallah bu son olur Rabbim en kısa zamanda tekrar hamile kalmanı hayırla sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder inşallahhh:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?