İnatla bir gün ANNE olacağım !

bende bebek için yapınca güzel olmuyor:kedi:

oyyy oyy kuzum kıyamam sana şimdi tam sırası hamişsin nazlısın ona göre:jeyyar:

kaydirigubbakcemile3

evet bencede böyle özledikten sonra olunca çok çok daha güzel :kedi: kızlar yine +18 e doğru gidiyoz :roflol:

hehe o bana naz yapar :roflol: bakalım akşama bi masaj isteği içerisine gireyim bi yerim ağrımıyor ama olsun bacaklarım ağrısın meselaa vereliniortak
kız sen nazlanmasını bilmiyonmu allah seni akşam dene bakalım başarabilecek misinkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

canlarım hepinizin mesajlarını okudum üzüntümü paylaştığınız için teşekkürler. allah tekrarını bana yaşatmasın kimseye de göstermesin rabbim. çoooook kötü ama toparlandım daha iyiyim görüşürüz yarın opuyorumnanaktan

seher doğum günün kutlu olsun canım tüm sevdiklerinle nice uzun yıllara.

doğum günü kutlu olsun sehar nice mutlu yıllara sevdiklerinlea.s.

sehercim doğum günün kutlu olsun canım Allah ım nice senelerde sağlıklı ve huzurlu bir ömür versin sana ve ailene cnm

sehercim doğum günün kutlu olsun canım Şeniz a.s. allah çocuğun ve eşinle uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin selenede bir kardeş nasip etsin nice mutlu yıllara

iyiki doğdun seher iyiki varsın kızınla ve eşinle sağlıklı güsel yaşlarrrrrrrrrrrrrrrr
hepiniz çok sağolun iyiki varsınız kızlar teşekkür eederimopuyorumnanaktan

toparlanmana çok sevındım canın

Canım sehercım bende anca gırebıldım bugun gÜnÜm vardı gÜnden geldım ÜtÜ faln derken dogum gÜnÜn kutlu oldun sevdıklerınle kızınla nıce nıce uzun ÖmÜrler versın rabbım...

KOCALARI DIŞARDA OLAN ARKADAŞLAR İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA KAVUŞURSUNUZ :1hug:

BENİ MERAK EDEN OLMAMIŞ senağlamamafoldumben
NEYSE YARIN VE PAZAR GÜNÜDE YOKUM KOCAMIN DAYISININ OGLU ASKERE GİDECEK BURSAYA GİDİYORUM MERAK EDEN OLURSA:umursamaz:

slm canlarım...ara ara girebiliyorum ancak...seherciğim doğum günüm kutlu olsun canım nice yıllara sevdiklerinle...evde boya var bügün 1 saate kadar bitecek sonra iş bize düşüyor aşkımla...çok iş var kızlar nasıl halledeceğim...

çok ama çok geçmiş olsun canım...üzülme diyemem çünkü üzülmemek elde değil..her seferindcanından can gidiyor insanın...araştırma yaptır bence canım ba 3 oldu diyosun...rabbim acılarını hafifletsin....bak ben ik kürtajımı 5 şubatta 2. yide 26 haziranda oldum ...acıları hala içimde....akşam çok kötüydüm ağlaktan....ama elimde değil...ilk meleğim karnımda olsaydı 1-2 haftaya kadar doğum yapacaktım o geldi aklıma...salya sümük uyudum sonra...ama sabah daha güçlü uyandım...ara ara böyle depreşiyor ama geçiyor...abbim gönlümüzün muratlarını versin inşallah tez vakitte...:Saruboceq:

Sanemcİm tekrardan geÇmİŞ olsun İyİ olmana sevİndİm..

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz

sanemim acını en iyi anlayanlardan biriyim inan öğrendiğimde şok oldum çok üzüldüm ama Allahtan gelene boynumuz kıldan ince inşallah bu son olur Rabbim en kısa zamanda tekrar hamile kalmanı hayırla sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip eder inşallahhh:1hug:

ayşem hıoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…