İnatla bir gün ANNE olacağım !

B]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM[/B]
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
ikizleeerrrr.. .....rahel
20 ağustos.......esraa47
23 ağustos.......cetrefilli
24 ağustos.......yasemin-66
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
........alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
gelevera........
zuzu79.......

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

hoşgeldin oynak beyimiz
iyi be ayşecim zillinin delirtme çabalarıyla boğusuyorum bu gun sabah 5 .30 tu yattım 8 dı kalktım valla misafirlerden sanırım düzeni bozuldu kızçemin ya

günaydın hepinize canlarım...hafta sonu berbattı bol bol temizlik yaptım...boya bitti şükür evim misler gibi oldu...sizler nasılsınız...

valla gulum kayganayla yakın olunca ister onda ister bende bişi farketmiyo gezmeye götür yemek yap temizlik derken bi kayganada bi bendeler malum ben tek gelinim ve seloşu görmeye geliyolar o yuzden hergece aayrı bi alem geçiyo bizde

allah kolaylık versin seherciğim...

haklısındır yasemincim ama ev işi yorucumu diceksniz bebişleriniz gelince oda neki diyorum ben artık selenın yanı da ev işi yemek temizlik hadi bide utu en basit şey anacım

haklısındır yasemincim ama ev işi yorucumu diceksniz bebişleriniz gelince oda neki diyorum ben artık selenın yanı da ev işi yemek temizlik hadi bide utu en basit şey anacım

doğru söylüyosun canım ama...ben razıyım meleğim bi gelsin dünyama evimi pislik götürebilir..ütüsüz giyinebilirim yemek yapmayıp dışardan yiyebilirim.....yeterki gelsin teyzesi meleğim ...senağlama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…