İnatla bir gün ANNE olacağım !

ayşem hıoş geldin

hoşbulduk canımmopuyorumnanaktan
sende seleni mi uyutup geldinnn kaç gündür fırsat bulamıyorum ya anca giriyorum siteye bizimki başlıyo ağlamayaaaa şimdi hem onu hem eşimi uyuttum biraz takılayım dedimmzemuszemus

günaydın canlarım nasılsınız tatiliniz nasıl geçti ben iyiyim bir yaramazlık yok sanem toparlanmana sevindim canım allah bir daha yaşatmasın beyaz melek yasemin hepimize bir daha yaşatmasın böyle acıları
merviş yaptırdın mı masaj kocana
ben kocamla tlf. konuştum iyiymiş allah kaza bela vermesin saüsaülim kavuştursun kocişlerimizi bizlere

kızlar evede net alacaz sanırım akşamlarıda görüşürüz artıkın ayy kocişimlede rahat rahat görüşürüm

gunaydın sinemim allahım sağ salim kvuştursun sizleri birbirinize canım benım
gunaydın hatunlar ben sabah 5 ti yattı 8 de kalktım bu hafta sonu güzel geçti kızcemi denize götürdük sonrasında mızmızlanıyo hala çekiyoruz ama napalım mızmız benımki sonunda bu un misafir gidyo ama sanırım 1 hafta sonra tekrar yatılı misafirim olucak yani ramazana kadar doluyum ben bu gidişle

günaydınn sehercimmmm ya neden bukadar çok misafir gelioo ya hemde yatılıı allah yardım etsin kız zaten uykusuzsun kafamçokkarıştı
sinemciim aman unuttum kız benn:kedi: allah kavuştursun ne zaman gelcek ben bilmiyorum
ayşeeemmm alperen bizi mi kıskanıyor yoksa kaydirigubbakcemile3 sağlık olsun cnmm azcık daha büyüsün bolca gelirsinn adaşımda gelemiyor artıkk anam yerim ben minik böcükleriisırnaşık şey

kız selennn naptınn sen seleene çocuğu oyuncak etmişsin :roflol: koyuu renk saçta yakışırmış bizim topiğimizin güzelineee

tesekkurler..bende bu konuda inatci olanlardanim..evleneli tam bir yil oldu bugun hatta evlilik yildonumumuz..Rabbim isteyen herkese ve bana ve su an hamile olan tum arkadaslara saglikli sihhatli,hayirli evlatlar nasip eylesin cennetinden insallah...

baska topiclerdede arkadaslarim var onlarla da yazisiyoruz..genelde size gore aksam bana gore gunduz vakti girebiliyorum..sohbetiniz cok keyifli masallah okuyunca dayanamadim merhaba demek istedim..

günaydıııııın, ben döndüm yuvama kızlar, dün döndük sivasa, şimdi de işteyim, mens de bugün biter heralde, başka da bi haber yok benden, sizden ne haber?

slm ayşem h.g. memleketine diyeli o zaman nasılsın canım
aaa kimse kalmamış topikte pasifik h.g aramıza

günaydıııııın, ben döndüm yuvama kızlar, dün döndük sivasa, şimdi de işteyim, mens de bugün biter heralde, başka da bi haber yok benden, sizden ne haber?

günaydın cnmm kız dur işe başlamadan sana takvim yapayımm son adet tarihin ve kaç günde oluosun cicim?

pasifik hoşgeldin cnm olsun sen yazarsın biz gündüzleri okuruz biz yazarız sen gece okursun idare ederiz maksat gönüller bir olsn

çetrefilliyi özledim ben ya tatilde dimi
çıtır hamişimi de özledim bi haftamı acaba tatili
öölesine geçmiş bi sayfaya baktım bunu gördüm, yirim seni güzelim ben de seni özledimopuyorumnanaktan
slm ayşem h.g. memleketine diyeli o zaman nasılsın canım
aaa kimse kalmamış topikte pasifik h.g aramıza
hoşbuldum sinem, nasılsın canım benim yaaa?

ayrıca pasific sen de hoşgeldin aramıza

24-25 günde bir oluyorum, 25 yap canım sen, ayh inşallah bu bana son adet takvimi yapışın olur mervecim yaaa

hoşgeldin aysecım
hoşbuldum selen sultanın annesi, ne var ne yok:)

günaydınlar hayırlı haftalar kızlar beennn geldiiiiiiiiimmmmmmm.oynak beyiniz geldi...nasılsınız yavru kurtlarım beniim.ayşe yavru kurdum tekrar hoşgeldin.yeni arkadaşımız pasifik sende hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…