ayşem hıoş geldin
günaydınn sehercimmmm ya neden bukadar çok misafir gelioo ya hemde yatılıı allah yardım etsin kız zaten uykusuzsun kafamçokkarıştıgunaydın sinemim allahım sağ salim kvuştursun sizleri birbirinize canım benım
gunaydın hatunlar ben sabah 5 ti yattı 8 de kalktım bu hafta sonu güzel geçti kızcemi denize götürdük sonrasında mızmızlanıyo hala çekiyoruz ama napalım mızmız benımki sonunda bu un misafir gidyo ama sanırım 1 hafta sonra tekrar yatılı misafirim olucak yani ramazana kadar doluyum ben bu gidişle
sinemciim aman unuttum kız benn:kedi: allah kavuştursun ne zaman gelcek ben bilmiyorumgünaydın canlarım nasılsınız tatiliniz nasıl geçti ben iyiyim bir yaramazlık yok sanem toparlanmana sevindim canım allah bir daha yaşatmasın beyaz melek yasemin hepimize bir daha yaşatmasın böyle acıları
merviş yaptırdın mı masaj kocana
ben kocamla tlf. konuştum iyiymiş allah kaza bela vermesin saüsaülim kavuştursun kocişlerimizi bizlere
ayşeeemmm alperen bizi mi kıskanıyor yoksa kaydirigubbakcemile3 sağlık olsun cnmm azcık daha büyüsün bolca gelirsinn adaşımda gelemiyor artıkk anam yerim ben minik böcükleriisırnaşık şeyhoşbulduk canımmopuyorumnanaktan
sende seleni mi uyutup geldinnn kaç gündür fırsat bulamıyorum ya anca giriyorum siteye bizimki başlıyo ağlamayaaaa şimdi hem onu hem eşimi uyuttum biraz takılayım dedimmzemuszemus
merhaba arkadaslar..bende gelebilirmiyim...a.s.
yalniz sizlerle aramizda saat farki var ben 10 saat gerideyim sizlerden..
günaydıııııın, ben döndüm yuvama kızlar, dün döndük sivasa, şimdi de işteyim, mens de bugün biter heralde, başka da bi haber yok benden, sizden ne haber?
öölesine geçmiş bi sayfaya baktım bunu gördüm, yirim seni güzelim ben de seni özledimopuyorumnanaktançetrefilliyi özledim ben ya tatilde dimi
çıtır hamişimi de özledim bi haftamı acaba tatili
hoşbuldum sinem, nasılsın canım benim yaaa?slm ayşem h.g. memleketine diyeli o zaman nasılsın canım
aaa kimse kalmamış topikte pasifik h.g aramıza
24-25 günde bir oluyorum, 25 yap canım sen, ayh inşallah bu bana son adet takvimi yapışın olur mervecim yaaagünaydın cnmm kız dur işe başlamadan sana takvim yapayımm son adet tarihin ve kaç günde oluosun cicim?
pasifik hoşgeldin cnm olsun sen yazarsın biz gündüzleri okuruz biz yazarız sen gece okursun idare ederiz maksat gönüller bir olsn
hoşbuldum selen sultanın annesi, ne var ne yok:)hoşgeldin aysecım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?