İnatla bir gün ANNE olacağım !

biz iyiyiz Allah a şükür canlarım işte işe geldik çalışıyoz gene tatile gidemedim haftasonlarıda sanki çabuk geçiyor bişey anlamıyorum

biz iyiyiz Allah a şükür canlarım işte işe geldik çalışıyoz gene tatile gidemedim haftasonlarıda sanki çabuk geçiyor bişey anlamıyorum

kolay gelsin canım..iyi olmanıza sevindim...katılıyorum sana inan hafta sonundan bişey anlamıyoruz...haftaya izine ayrılacağım bende inşallah 9 gün oluyor hafta sonlarıyla....inşallah biyerlere kaçarız kocişle çok ihtiyacım var...

hamişler ve hamiş adaylarıa duyrulur şimdi çok çok çok dinlenın o enerji sze çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk lazım oluca çokkkkkkkkkkkkkkk

inşallah bol ol ağustos hamişimiz nisan annemiz olur emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii amin

perşembe dr agideceğim kızlar..benim 2 tane dr um var burda birisi kadın doğumda diğeri tıp fakültesinde..tıpa gideceğim perşembe..sonuçların hepsini hocaya göstereceğim...bakalım o nediyecek...

yasemincim valla öle bişey anlamıyorum ev işi yemek temizlik derken bi bakıyorum bitmiş ve işteyim tatile çıkmak istiyorum ama çıkamıyorum ya kaldım istanbul da

Gülsümcüm valla öle 2 ayı bitirdik 3 ün içindeyiz yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım darısı başına

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn

günaydınlar hayırlı haftalar kızlar beennn geldiiiiiiiiimmmmmmm.oynak beyiniz geldi...nasılsınız yavru kurtlarım beniim.ayşe yavru kurdum tekrar hoşgeldin.yeni arkadaşımız pasifik sende hoşgeldin.
hoşbuldum oynak beyin
hoşgeldin oynak beyimiz
iyi be ayşecim zillinin delirtme çabalarıyla boğusuyorum bu gun sabah 5 .30 tu yattım 8 dı kalktım valla misafirlerden sanırım düzeni bozuldu kızçemin ya
napsın çocuk biz koca adamalr kaldıramıyoruz misafiri, o naapsın:)
Günaydın kızlar iyi haftalar olsun inşallah bi bakim geçmişe ne yapmışınız
hoşgeldin asişim, nasılsın taze hamiş?

ayrıca ben yeni arkadaşları pek tanımıyorum, yasemin var gelevera var biri daha vardı?? ayşe ben kızlar hoşgeldiniz, memnun oldum

şimdi kızlar size bişey sorcam, ben ilk rahim filmi çekileceğim zaman, kistin yapışıklıga neden olup olmadıgını öğrenmek istemiştik, ve kist solda idi benim sağ tüpüm de yapışık çıkmıştı, e ben ameliyat oldum, solda kistim alındı, sağ tüpümde açıldı, fakat ameliyat sonrası yapışıklık olabilir deniliyor ya hep, siz de ben doktoruma bi da rahim filmi çektireyim mi? yani çok mu kurtluyorum kendimi, ankaradaki doktorum izindeydi, ameliyattan sonra hiç kontrol olamadım ona, burdaki de biliyosunuz geçen ay hiç engelin yok demişti, e üstüne 2 defa adet oldum, canımı sıkmamaya çalışıyorum da, ne yapsam şaşırdım ben yaaa(((

B]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM[/B]
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
ikizleeerrrr.. .....rahel
20 ağustos.......esraa47
23 ağustos.......cetrefilli
24 ağustos.......yasemin-66
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
........alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
gelevera........
zuzu79.......

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…