gülsüm yasemin seher ayşe merviş nasılsınız canlar
biz iyiyiz Allah a şükür canlarım işte işe geldik çalışıyoz gene tatile gidemedim haftasonlarıda sanki çabuk geçiyor bişey anlamıyorum
hamişler ve hamiş adaylarıa duyrulur şimdi çok çok çok dinlenın o enerji sze çooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk lazım oluca çokkkkkkkkkkkkkkk
inşallah bol ol ağustos hamişimiz nisan annemiz olur emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii amin
amiiiiiiiiiiinnnnnnn.ağustos listesi sırayla hamişler listesine kaysın inşallah.
yasemincim valla öle bişey anlamıyorum ev işi yemek temizlik derken bi bakıyorum bitmiş ve işteyim tatile çıkmak istiyorum ama çıkamıyorum ya kaldım istanbul da
Gülsümcüm valla öle 2 ayı bitirdik 3 ün içindeyiz yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım darısı başına
hoşbuldum oynak beyingünaydınlar hayırlı haftalar kızlar beennn geldiiiiiiiiimmmmmmm.oynak beyiniz geldi...nasılsınız yavru kurtlarım beniim.ayşe yavru kurdum tekrar hoşgeldin.yeni arkadaşımız pasifik sende hoşgeldin.
napsın çocuk biz koca adamalr kaldıramıyoruz misafiri, o naapsın:)hoşgeldin oynak beyimiz
iyi be ayşecim zillinin delirtme çabalarıyla boğusuyorum bu gun sabah 5 .30 tu yattım 8 dı kalktım valla misafirlerden sanırım düzeni bozuldu kızçemin ya
hoşgeldin asişim, nasılsın taze hamiş?Günaydın kızlar iyi haftalar olsun inşallah bi bakim geçmişe ne yapmışınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?