İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar asiye müdürü yanında olduğu için topiğe gelemiyormuş msnden söyledi çok şükür iyiymiş merak etmeyin dedi

slm hatunlar ben geldim nasılsınız batuya maşallah koca erkek olmuş allah nazardan saklasın
merviş ayşe gülüm nasılsınız

kızlar yaaa sanırım amirim gezdiğim 15 günün acısı çıkartacak, işler birikmiş, bir süre girmeyim de bitiriyim şu işleri, öptüm sizi:)

kızlr ben bankaya falan gittim seluşla işlerimi hallettim şimdide kayganaya iniyyom birazdan gelirim bu arada biri şu hediye listesini çeksin çıkarsın altlardan bu gun son kez yayaınlayalım olmadı yarın çekiliş yaparım

günaydın esra yazsemin nasılsınız
merviş karnım ağrımaya başladı c.tesiye yok yok cumaya bile olabilir yerim kartı sanırım

günaydın kızlar...nasılsınız bakalım ....

günaydın esra günaydınn yaseminn iyiyiz cnm sen nasılsın?

esra miden nasıl oldu cnm ya
günaydın esra yazsemin nasılsınız
merviş karnım ağrımaya başladı c.tesiye yok yok cumaya bile olabilir yerim kartı sanırım
yok gülüm sen bakma karın ağrısına belli olmaz ondan insallah yemezsin

bu kadar saat oldu kimse topikte büyük eksiklik var oynak beyimiz nerde demedi.helal olsun yavru kurtlarım suç sizin değil benim demekki sizi ben böle yetiştirdim.:tomato:

1.seher............ssengun
2.gulsum..........nevgül61
3.esra...............esraa47
4.raziye............raziye
5.yasemin.......yasemin-66
6.merve.........cancer
7.sinem...........zeytin1007
8.beyza...........bbaran
9.ayşe.............myhope
10.esma ..........boddım
11.ayşe............cetrefilli

en son liste buydu sanırım

gunaydın kızlar esmacım canım kocaman olmus kucuk bey tam bı tosuncuk allah nazarlardan saklasın...aysecım masallaha alperenede
taze hamişimiz nasılmış bugunnnn

ve o listede nıye ben yokummm yanı dogum ıznınde gıremedım dıye hemen atılmısım lısteden :gitme:

günaydın canlar nasılsınız ben iyiyim işlerim var biraz uğrarım sonra öpüldünüzzzz

gunaydın topıkın güzel hatunları
günaydın sinemcim

günaydınnn canlarımmmmmmm..

sinem kız sana az kaldı gününe nasılsın?
sehercimm cnmm bugece nasıldı uykusu?

günaydın kızlar...nasılsınız bakalım ....

bu kadar saat oldu kimse topikte büyük eksiklik var oynak beyimiz nerde demedi.helal olsun yavru kurtlarım suç sizin değil benim demekki sizi ben böle yetiştirdim.:tomato:

herkese günaydınlar kızlar.......... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
beyzacım oğluna maşallah
yahu beyza sen abimin eşine ne kadar çoook benziyorsun abimin eşi dediysem yani benim yaşımda o da 27 büyük değil yani.... şakkıdı

yok kız herkes kendi ekliyor listeye adını hediye listesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…