İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm canlarım zuzum nasılsın canım asiş ayşe esra seher
sanem nerelerde beyza gelip gitmişsin aylin kayıp şeboda öyle emele geçmiş olsun

1.seher..........ssengun
2.gulsum........negul61
3.esra............esraa47
4.raziş...........raziye
5.yasemin......yasemin66
6.merve..........cancer
7.sinem.........zeytin1007
8.beyza.........bbaran
9.ayşe..........myhope
10.esma.......boddim
11.ayşe........cetrefilli
12.nazmiye...nazers
13.feyza.......aabeyazmelek
14.sinem......zuzu79
15.merve......nicole

kızlar mervenın hepinize selamı var kuzeyin sarılık değeri düşmüş çok şükür evde net kesilmiş dün o yuzdn giremiyomuş en kısa zamanda gelicek hepinize selamı var

çekilişi o zaman yarın yapalım mı belli olmayan arkadaşlarınde belli olur
son liste yukardaki gibi şu an

kızlar mervenın hepinize selamı var kuzeyin sarılık değeri düşmüş çok şükür evde net kesilmiş dün o yuzdn giremiyomuş en kısa zamanda gelicek hepinize selamı var

sende söleseydin ii olmuş ya atlattı o zaman bebiş tehlikeyi ne güzel

zeytincim nasılsın sen yaa?
seherim aleykum selam canım, getiren götüren saolsun ama bir de bahtusa vardı...

beeenn geldim.uyumuyodum seherim ya arkadaş geldi beraber beyaz eşya falan baktık hamburger ısmarladım.yeni evlenecekte buraya yerleşecekler.kızlarrr ben hediyemi hemen istiyrem ama ben nezaman gönderirim bilemem.inşallah bana sabırlı birisi düşer. :1closedeyes: şakkıdı :roflol:

tamam o zaman kızlar pınarıda yazın adasım zeytinim mesajına bir türlü alıntı yapamadım cevap yazcam ne inatcı mesajın var kız......iyiyim ayrıcaaa kuzularımda iyi cuma doktorumuz var bakalım
ikiz bebeklerde kontroller biraz daha sıklasıyormus

zuzu sinemmm senle pek karşılaşamadık nasılsın hayatımmm hayırlııı uğurluuuuuu olsunnnnnnnnn çok sevindim iki tane demek süper maşallahhh cnmm

zuzu sinemmm senle pek karşılaşamadık nasılsın hayatımmm hayırlııı uğurluuuuuu olsunnnnnnnnn çok sevindim iki tane demek süper maşallahhh cnmm

canımmmmmmmmmm cok özledim seni yaaaa evet bakalım ikiz keseleri gördük simdi kuzularım kalp atısınıda duyursun cok süper olcakk
sen nasılsın canım nasıl gidiyooo

istiyorum istiyorum istiyorum bende iki tane istiyorum.allahım şu mübarek günde dualarımızı kabul eyle katından bize tertemiz çocuklar nasip eyle.

canımmmmmmmmmm cok özledim seni yaaaa evet bakalım ikiz keseleri gördük simdi kuzularım kalp atısınıda duyursun cok süper olcakk
sen nasılsın canım nasıl gidiyooo

bana bakın burda böyle sevişmeyin kıskananlar olabilir.kendim için bişey demiyorum ben hayatta kıskanç değilim.:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…