İnatla bir gün ANNE olacağım !

]1.seher..........ssengun
2.gulsum........negul61
3.esra............esraa47
4.raziş...........raziye
5.yasemin......yasemin66
6.merve..........cancer
7.sinem.........zeytin1007
8.beyza.........bbaran
9.ayşe..........myhope
10.esma.......boddim
11.ayşe........cetrefilli
12.nazmiye...nazers
13.feyza.......aabeyazmelek
14.sinem......zuzu79
15.merve......nicole
16.pınar.......melankolia

ben de yemek yedim geldim, herkese afiyet olsun, ben de 2 gibi çıkıcam kızlar, sevkimi yaptırıp anca yetişirim doktora, annem de benle gelecek, kızlar bişey sorcam yaa şimdi benim annem 49 yaşında, kışın bi ayagı kırıldı ya annemin durduk yere, kemik erimesi falan var mı yok mu? bunun için de kadın doguma mı başvurmalı? yani kemik taraması biz istemeden yapılabiliyor mu?

canımmmmmmmmmm cok özledim seni yaaaa evet bakalım ikiz keseleri gördük simdi kuzularım kalp atısınıda duyursun cok süper olcakk
sen nasılsın canım nasıl gidiyooo
çok şükür cnm bende iyiyimm göbek büyümeye çalışıyorumm sana ve emele inanılmaz sevindimm:dance:
istiyorum istiyorum istiyorum bende iki tane istiyorum.allahım şu mübarek günde dualarımızı kabul eyle katından bize tertemiz çocuklar nasip eyle.

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey:

siz canımortapediye gidin yada kadın doğuma menopoz la ilgili test olarak yapılıyo o bız kayganaya ayptırdık başlamış dedi doktorumuz

ayşe ben bilmem cnm yaaa..
hee bu arada gülsümcümm bana hediye alcak olursannn anında isteriiim heee..seher onun içinde tarih koyalımm..
şebneme sordum cevabını iletcek,emel rahel isee gelince onada sorcam

e tamam biz de işte menapozdan kaynaklı bi kemik erimesi falan var mı diye diye düşünüyoruz yine de ortopedi mi?

yaa çekilişe tarih koymayalım, ben taaa sivastayım kargo elinize varana kadar diğerleri alır hediyelerini, utanırım

bence tarih olmasın belki benimde kanamamdan dolayı dısarı cıkmam bıraz yasak olabilir yada buna göre bir tarih versek

aman tek kanaman olmasın da sen bana hediye alacak ol, hiç gönderme ya uzatmayalım diyelim hani 1 ay mesela, ya da ramazan da giriyo, bayram diyelim yani siz bilirsiniz???zuzucum senin anneni niye götürdünüz ki ortopediye? benim annem gitti ortopediye, daha önce oluşmuş bi çatlak üstüne basa basa açılmıştı dediler de hani menapozda kemikler zayıfladıgı için çatlamış mıdır ki? çünkü annem çatladıgı bilmiyo, yani ne ara çatlamış ayagı farkında bile deil:sm_confused:

benim annemin kireclenmeden dolayı sekil bozuklugu vardı dizlerinde bide belirli bi yastan sonra lazım galiba menapozla baglantısıda vardıı

tabi cnm öle uzun bi süre olsun zaten öle hemen herkes alamaz.
evet ya emelcimde hamişş inşallah haftaya keselerini görür oda:)

saol kusummm iste pek korkmuyorum artık bu kanamadan filannn napalım minislerimmm ara sıra böyle süprisler yapcakmıs zaten

zuzuuu benim gibi inatçı mesajlarım rahatının iyi olmasına sevindim cumaya güzel haberlerle dönersin inş. kalp atışlarınıda duyarsın canım inş.

kızlar bencede tarih olmasın hediye gönderme olayında malum bende fındığa gidicem.çekilişi yapalım gönderebilen göndersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…