çok şükür cnm bende iyiyimm göbek büyümeye çalışıyorumm sana ve emele inanılmaz sevindimm:dance:canımmmmmmmmmm cok özledim seni yaaaa evet bakalım ikiz keseleri gördük simdi kuzularım kalp atısınıda duyursun cok süper olcakk
sen nasılsın canım nasıl gidiyooo
istiyorum istiyorum istiyorum bende iki tane istiyorum.allahım şu mübarek günde dualarımızı kabul eyle katından bize tertemiz çocuklar nasip eyle.
çok şükür cnm bende iyiyimm göbek büyümeye çalışıyorumm sana ve emele inanılmaz sevindimm:dance:
emosun tuttumu hamismı kız habrim yoktu
nevgülümmmmmmm rabbim istediin kadar versin kız göbüsüneee
e tamam biz de işte menapozdan kaynaklı bi kemik erimesi falan var mı diye diye düşünüyoruz yine de ortopedi mi?
yaa çekilişe tarih koymayalım, ben taaa sivastayım kargo elinize varana kadar diğerleri alır hediyelerini, utanırım
yaa çekilişe tarih koymayalım, ben taaa sivastayım kargo elinize varana kadar diğerleri alır hediyelerini, utanırım
bence tarih olmasın belki benimde kanamamdan dolayı dısarı cıkmam bıraz yasak olabilir yada buna göre bir tarih versek
aman tek kanaman olmasın da sen bana hediye alacak ol, hiç göndermeya uzatmayalım diyelim hani 1 ay mesela, ya da ramazan da giriyo, bayram diyelim yani siz bilirsiniz???zuzucum senin anneni niye götürdünüz ki ortopediye? benim annem gitti ortopediye, daha önce oluşmuş bi çatlak üstüne basa basa açılmıştı dediler de hani menapozda kemikler zayıfladıgı için çatlamış mıdır ki? çünkü annem çatladıgı bilmiyo, yani ne ara çatlamış ayagı farkında bile deil:sm_confused:
aman tek kanaman olmasın da sen bana hediye alacak ol, hiç göndermeya uzatmayalım diyelim hani 1 ay mesela, ya da ramazan da giriyo, bayram diyelim yani siz bilirsiniz???zuzucum senin anneni niye götürdünüz ki ortopediye? benim annem gitti ortopediye, daha önce oluşmuş bi çatlak üstüne basa basa açılmıştı dediler de hani menapozda kemikler zayıfladıgı için çatlamış mıdır ki? çünkü annem çatladıgı bilmiyo, yani ne ara çatlamış ayagı farkında bile deil:sm_confused:
tabi cnm öle uzun bi süre olsun zaten öle hemen herkes alamaz.
evet ya emelcimde hamişş inşallah haftaya keselerini görür oda:)
saol kusummm iste pek korkmuyorum artık bu kanamadan filannn napalım minislerimmm ara sıra böyle süprisler yapcakmıs zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?