İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar ben geldimm... umarım herkes iyidir... Doktora gittik yine kan değerim çok güzel yükselmiş. cuma tekrar gideceğiz. haftaya çarşambada usg miz var bakalım kaç tane tutundular.. sizlerde ne var yok

selam kızlar ben geldimm... umarım herkes iyidir... Doktora gittik yine kan değerim çok güzel yükselmiş. cuma tekrar gideceğiz. haftaya çarşambada usg miz var bakalım kaç tane tutundular.. sizlerde ne var yok

canım hoşgeldın hatta hosgeldınız....cok sevındım canım allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...hayırlşısı canım saglıklı olsunlarda 1 2 3 farketmez demı

hoşbulduk nazmiyecim çok sağol allah razı olsun.. Tabi sağlıklı olsunda ben herşeye razıyım.. Maşallahh senın kııznda kocaman olmuş...

hayırlı olsun canım çok sevindim inşallah sımsıkı tutunurlar seni üzmeyen birer bebiş olurlar

emel hoşgeldin allahım hayırlısını nasip etsin bitanem inşallah sağlıkla sıhhatle tutunmuşlardır sana.

tamadır kızlar o zaman bı aylın kaldı cvp vericek bana bu gece verirse yarın sabah sonucu açıklarım hediye gönderme tarihi olmasın herkes ne zaman uygun olursa o zaman göndersin o zaman

tamadır kızlar o zaman bı aylın kaldı cvp vericek bana bu gece verirse yarın sabah sonucu açıklarım hediye gönderme tarihi olmasın herkes ne zaman uygun olursa o zaman göndersin o zaman

tamam tarih olmasın ama bayramdan sonraya kadar yollansın meraktan çatlarım yoksa

slm canlarım emel kaç çıtı değerin canım allah bütün hamişlerin kucağına almayı nasip etsin olmayanlarada versin amin
ay gülsüm kız evet 3 günüm var yaaaaa arada karnım ağrıyo ama geçen aylardaki gibi halsizliğim tansiyon düşüklüğüm yok nedense anlamadım

canım bu gece çok dua et edelim kırmızıların gelmesin inşallah.

inşallah sinemcimm bu farkların hamişlikten olsunn kocişin nezaman gelcek
ben iyiyim çook şükür

kızlar ben kaçıyorum bugece birbirimizin dualarında olmak dileğiyle kalbinizin sahibine emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…