İnatla bir gün ANNE olacağım !

anladım mervecim o zaman o belki beni kontrole çağırır öle yaptırır daha erken oluyo sanırım bende kan tahlileri falan yapıldı ama gene ne yaparlar bilmiyorum cnm hapı günde 2 tane içiyorum sabah akşam ama adam sabah akşam mı yazdı günde 3 kere mi yazdı bilemedim aslında var ilacım ama haftaya kontrolüme kadar yetmiyo o yüzden arada yazdırayım diyorum eksik kalacak 3-4 tane de

hosbuldum canim,eskileri çok okuyamiyorum ama yazistiginiz son iki sayfaya söyle bir göz attim umarim hakkinda hayirlisi olur,tüp yaptiriyorsun demi? bende dua edicem senin için ama stress yapma
evet canım allah razı olsun inşallah bebişlerimiz gelecek hepimize ama doğal yolla ama tüple stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil :sinifsinif:

baska ne anlatayim gülsümcüm diger konu aynen sizler gibi denemeler ve beklemeler ayni monotonlukta devam ediyor,haaa...dün sabah bal,tarçin ve çörek otu kürüne basladim :bbo: nasil zor yiyorum anlatamam ama hersey bebeklerimize deger demi? birde zorla esime baslattim bugün bana destek olsun diye,surati hala gözümün önünde kaydirigubbakcemile3

evet canım allah razı olsun inşallah bebişlerimiz gelecek hepimize ama doğal yolla ama tüple stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil :sinifsinif:

çok zor yaaa...ama çok iyi anliyorum seni,bizleri ancak bu duygulari yasayanlar anlar canim,ama gerçekten senin simdi extra rahat olman gerekiyor,benden tavsiye yaptiracagin döneme yakin bol bol disari falan çikin kafani iyice bosalt,hiç birsey düsünme

razişcim yüreğine sağlık, allah dualarımızı kabul etsin...
deee ben wildchery ide tanımıyorum hoşgeldin cherry my name is ayşe, cetrefilli ayşe

:roflol::roflol::roflol: allah bebeğini göndersin emii.nasıl güldüm.benimkide 4 ay oluyo nerdeyse pekmez aldığı hala yiyecek geçen dedim şunu yemeyeceksen atacam.atmayada kıyamıyo yok yok yiyecem diyo bi ciddiyetle.ama hala kaşık sokmadı.

razişcim yüreğine sağlık, allah dualarımızı kabul etsin...
deee ben wildchery ide tanımıyorum hoşgeldin cherry my name is ayşe, cetrefilli ayşe

hosgeldim aysecim,evet haklisin biz tanismadik henüz demi,hemen tanisalim o halde, my name is deniz...her girisimde bir kaçinizla tanismaaya çalisiyorum,ama çok hossunuz herbiriniz,ne güzel dostluklar kurmussunuz burada,umarim yüce rabbim hepimizin gönlüne göre verir...valla sizlere çok özeniyorum,allah arkadasliklarinizi da daim etsin...

Aminnnnnnnnnn....yaa evet su erkekler çok gicik demi bacim?? çocuk istemeye gelince istiyorlarda hadi bi biseyler yap diyince hemen yüzleri burusuyor...valla çok kararliyim kürü bitirene kadar zorla yediricem ona da kötükedihüso

selam kızlar ben geldim.... Geçmişe bakamadım ama umarım herkes iyidir...bugün yine kan verdim ve sonuç güzel dedi doktorum. yükseliş devam ediyor. Çarşamba USG miz var.inşallahh Allahımın izniyle bir aksilik çıkmadan kese yada keseciklerimi görürüz.. günü yaklaşan sinem vardı sanırım..Ne alemdesiniz kızlar..

hoşgeldin emelcim ayy acaba kaç tanesi tuttu hayırlısı olsun canım sonuna kadar böyle güzel gitsin inşallah.bu arada biz başka dr gittik bize tüp dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…