hoşgeldin denizcim hepimizin yüreğine sağlık canım
evet bende okudum nasılsın ya ben şahsen merak etmiştim seni.
arada bir giriyorum ama sana uzun zamandir rastlayamadim sanirim,merve ve seherle konusmustuk gecenlerde,onlarada anlattim saat farkindan yakalayamiyorum sizleri açikcasi
evet canım allah razı olsun inşallah bebişlerimiz gelecek hepimize ama doğal yolla ama tüple stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil :sinifsinif:hosbuldum canim,eskileri çok okuyamiyorum ama yazistiginiz son iki sayfaya söyle bir göz attim umarim hakkinda hayirlisi olur,tüp yaptiriyorsun demi? bende dua edicem senin için ama stress yapma
beyzaaaaa hoşgeldin de bakayım ne alsın sana oynak beyin.ne istiyosun.aslında herşeyin var şimdiye kadar bütün eksiklerini karşıladım daha ne isteyecen merak ediyorum.:roflol:
evet canım allah razı olsun inşallah bebişlerimiz gelecek hepimize ama doğal yolla ama tüple stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil :sinifsinif:
baska ne anlatayim gülsümcüm diger konu aynen sizler gibi denemeler ve beklemeler ayni monotonlukta devam ediyor,haaa...dün sabah bal,tarçin ve çörek otu kürüne basladim :bbo: nasil zor yiyorum anlatamam ama hersey bebeklerimize deger demi? birde zorla esime baslattim bugün bana destek olsun diye,surati hala gözümün önünde kaydirigubbakcemile3
kız Allah iyiliğini versin emi
bilmiyorum artıkın onu da sen bilecen oynak beyim
razişcim yüreğine sağlık, allah dualarımızı kabul etsin...
deee ben wildchery ide tanımıyorum hoşgeldin cherry my name is ayşe, cetrefilli ayşe
:roflol::roflol::roflol: allah bebeğini göndersin emii.nasıl güldüm.benimkide 4 ay oluyo nerdeyse pekmez aldığı hala yiyecek geçen dedim şunu yemeyeceksen atacam.atmayada kıyamıyo yok yok yiyecem diyo bi ciddiyetle.ama hala kaşık sokmadı.
ben yemeğe çıkıyorum hepinize afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?