gülsüm senin takvimde tavşanlar napıyor öyle:kedi:kaydirigubbakcemile3
gülsüm senin takvimde tavşanlar napıyor öyle:kedi:kaydirigubbakcemile3
hakkaten ne yapıyor :jeyyar: :jeyyar: :dance:
siz yanlış anladınız bee tabi aklınız fikriniz orda dimmii :dilcikar: onlar biri anne biri bebeği anne bebeğini ısıtıyo a.s:roflol::roflol:
hımm demek öyle CADIARZUkarşıdan bakınca pek öle anlaşılmıyorda :jeyyar::roflol::roflol:X tavşan kaçarken Y tavşan yakalamış gibime geliyor:kedi:lülülülülülüsiz yanlış anladınız bee tabi aklınız fikriniz orda dimmii :dilcikar: onlar biri anne biri bebeği anne bebeğini ısıtıyo a.s:roflol::roflol:
biz de yedikkkkk:dilcikar::dilcikar::dilcikar:siz yanlış anladınız bee tabi aklınız fikriniz orda dimmii :dilcikar: onlar biri anne biri bebeği anne bebeğini ısıtıyo a.s:roflol::roflol:
hoşbulduk şekerrrrropuyorumnanaktanhoşgeldin ayşee amin ecmain.
hoşbulduk canımmmm:1hug:hoşgeldin ayşem nasılsınız bakalım alperenimiz nasıl
kopyaladım bilemmmkaydirigubbakcemile5myhope, teşekkürler tatlım seninde cuman mübarek olsun razişin yazdığı dua çok güzel herkes kopyalasın onu her cuma okunması gereken bir dua bence....
yaniiiiiiiiiihımm demek öyle CADIARZUkarşıdan bakınca pek öle anlaşılmıyorda :jeyyar::roflol::roflol:X tavşan kaçarken Y tavşan yakalamış gibime geliyor:kedi:lülülülülülü
hımm demek öyle CADIARZUkarşıdan bakınca pek öle anlaşılmıyorda :jeyyar::roflol::roflol:X tavşan kaçarken Y tavşan yakalamış gibime geliyor:kedi:lülülülülülü
ne bilelim tatlım işin içinde sen olunca insanın aklına başka şeyler geliyor :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:
myhope, teşekkürler tatlım seninde cuman mübarek olsun razişin yazdığı dua çok güzel herkes kopyalasın onu her cuma okunması gereken bir dua bence....
ayşem hoşgelmişsin sanem sende canım ben bu ara gene arada girebilicem çünkü kayganaya gene mısafir geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
desin tatlım sen yaniiii bu gülsüm başkası değil inanmaaaaaaa :jeyyar: :jeyyar: çaktırma duymasın ama var onlarda birşeyler :roflol: :roflol: Şeniz
slm kızlar bende anne olmak çok istiyorum 2 yıllık evliyim 2 yıldır hiç korunmuyoruz ve son 1 yıldır bebek sahibi olmak çok istiyoruz.şuanda moralim çok bozuk annemin teyzesi niye çocukları olmuyor diye anneme sormuş annemde daha çok geç değilki yaparlar falan demiş ama üzüldüm yinede demekki akrabalarım bile neden diye soruyorsa kimbilir komşuları ne der yani tamam kimse için yaşamıyorum ben ne olduğunu biliyorum ama salla diyebilecek bi yapım yok.sorun bende değil eşimde varikosel inş ay sonu gibi ameliyat olacak allah hepimizi bebeklerimize en yakın zamanda kavuştursun...
slm kızlar bende anne olmak çok istiyorum 2 yıllık evliyim 2 yıldır hiç korunmuyoruz ve son 1 yıldır bebek sahibi olmak çok istiyoruz.şuanda moralim çok bozuk annemin teyzesi niye çocukları olmuyor diye anneme sormuş annemde daha çok geç değilki yaparlar falan demiş ama üzüldüm yinede demekki akrabalarım bile neden diye soruyorsa kimbilir komşuları ne der yani tamam kimse için yaşamıyorum ben ne olduğunu biliyorum ama salla diyebilecek bi yapım yok.sorun bende değil eşimde varikosel inş ay sonu gibi ameliyat olacak allah hepimizi bebeklerimize en yakın zamanda kavuştursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?