İnatla bir gün ANNE olacağım !

siz yanlış anladınız bee tabi aklınız fikriniz orda dimmii :dilcikar: onlar biri anne biri bebeği anne bebeğini ısıtıyo a.s:roflol::roflol:

ne bilelim tatlım işin içinde sen olunca insanın aklına başka şeyler geliyor :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:

myhope, teşekkürler tatlım seninde cuman mübarek olsun razişin yazdığı dua çok güzel herkes kopyalasın onu her cuma okunması gereken bir dua bence....

siz yanlış anladınız bee tabi aklınız fikriniz orda dimmii :dilcikar: onlar biri anne biri bebeği anne bebeğini ısıtıyo a.s:roflol::roflol:
hımm demek öyle CADIARZUkarşıdan bakınca pek öle anlaşılmıyorda :jeyyar::roflol::roflol:X tavşan kaçarken Y tavşan yakalamış gibime geliyor:kedi:lülülülülülü

biz de yedikkkkk:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hoşgeldin ayşee amin ecmain.
hoşbulduk şekerrrrropuyorumnanaktan
hoşgeldin ayşem nasılsınız bakalım alperenimiz nasıl
hoşbulduk canımmmm:1hug:
çok iyi teyzesii uyuyor şimdiiiiiiii
myhope, teşekkürler tatlım seninde cuman mübarek olsun razişin yazdığı dua çok güzel herkes kopyalasın onu her cuma okunması gereken bir dua bence....
kopyaladım bilemmmkaydirigubbakcemile5
hımm demek öyle CADIARZUkarşıdan bakınca pek öle anlaşılmıyorda :jeyyar::roflol::roflol:X tavşan kaçarken Y tavşan yakalamış gibime geliyor:kedi:lülülülülülü
yaniiiiiiiiii
:roflol::roflol::roflol:

desin tatlım sen yaniiii bu gülsüm başkası değil inanmaaaaaaa :jeyyar: :jeyyar: çaktırma duymasın ama var onlarda birşeyler :roflol: :roflol: Şeniz

yani sanem sen diyosunki güdük bişeye güldüyse o işte bi iş var demek.:roflol: amaaa ben gayet masumane bir resim seçtim.sizse fesadlığa vurun işi :1closedeyes:naniknanik

ayşem hoşgelmişsin sanem sende canım ben bu ara gene arada girebilicem çünkü kayganaya gene mısafir geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

desin tatlım sen yaniiii bu gülsüm başkası değil inanmaaaaaaa :jeyyar: :jeyyar: çaktırma duymasın ama var onlarda birşeyler :roflol: :roflol: Şeniz

valla bu ay bizde koçişle aynı böle olduk :kedi::kedi: 15 gün ara verirsen pişpiriğe olacağı bu ama isterseniz deneyin.:roflol:

maşallah ayşem alperenimze tek iyi olsun da
ayyy seher ben bayıldım bu misfirlerden ayol allah sabır versin

napam anam ramazana kadar daha gelen giden bitmez valla kendi annemle papaz oldum kaç haftadır gidip kalamıyom haklı kadın torunu görmek istiyo offf zor valla

slm kızlar bende anne olmak çok istiyorum 2 yıllık evliyim 2 yıldır hiç korunmuyoruz ve son 1 yıldır bebek sahibi olmak çok istiyoruz.şuanda moralim çok bozuk annemin teyzesi niye çocukları olmuyor diye anneme sormuş annemde daha çok geç değilki yaparlar falan demiş ama üzüldüm yinede demekki akrabalarım bile neden diye soruyorsa kimbilir komşuları ne der yani tamam kimse için yaşamıyorum ben ne olduğunu biliyorum ama salla diyebilecek bi yapım yok.sorun bende değil eşimde varikosel inş ay sonu gibi ameliyat olacak allah hepimizi bebeklerimize en yakın zamanda kavuştursun...

hoş geldin canım inşallah en kısa zamanda bebişin olur

hoşgeldin canım.biz çok hassasız.her denileni alıngnlıkla karşılıyoruz.akşam bizde görümcem kaynanam eşim fotoğraflara bakıyoruz bizden sonra evlenen eşimin teyzesinin kızı o doğum yaptı.eşimde fatma bebeği aldı kucağa deyince ben bi tuhaf oldum.sanki onların marifetiymiş gibi konuşuluyoya ona çok bozuluyorum.bunu bize rabbim ne zaman isterse o zaman verecek ne olursa olsun bizim elimizde olan bişey değil.sen hiç aldırma.soranlarada hep allah ne zaman isterse o zaman olacak de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…