amin canımcım çoook memnun oldum tanıştıgımızahosgeldim aysecim,evet haklisin biz tanismadik henüz demi,hemen tanisalim o halde, my name is deniz...her girisimde bir kaçinizla tanismaaya çalisiyorum,ama çok hossunuz herbiriniz,ne güzel dostluklar kurmussunuz burada,umarim yüce rabbim hepimizin gönlüne göre verir...valla sizlere çok özeniyorum,allah arkadasliklarinizi da daim etsin...
biz iyiyiz canım benim, iyi haberlerini alınca daha da iyi oluyoruz, ya şu keseler kaç tane bir görsen de rahatlasak emelim allahın izniyleselam kızlar ben geldim.... Geçmişe bakamadım ama umarım herkes iyidir...bugün yine kan verdim ve sonuç güzel dedi doktorum. yükseliş devam ediyor. Çarşamba USG miz var.inşallahh Allahımın izniyle bir aksilik çıkmadan kese yada keseciklerimi görürüz.. günü yaklaşan sinem vardı sanırım..Ne alemdesiniz kızlar..
hayırlısı olsun sinemcim, o kırmızıları var yaaaslm canlar benim leke gene var ve kana dönüşüyo akşama sökecek buayda benden iş çıkmadı kızlar hayırlısı artık yeni tarih vermicem çünkü kocişim burda yok ama yinede verim isterseniz 2 eylül
ay maşallah nasıl da istikrarlı senin sincaplar, maşallah emelcim yaaa ne mutlu:)Sinemcim yazayım hayatım sonuçlarımı aşk olsun :))) ilk sonuç 239-iki gün sonra 429 bugün ise 711 hayatım..
hepinizden Allah razı olsun en kısa zamanda Allahım sizlerede nasip etsin
tabiki güzelim dua tabiki bende internette dolaşırken buldum amin cümlemizinrazişim geçmişe bakamadım sadece senin duan olduğu sayfaya baktım... amin tatlım dua için... bi de benim sürekli girdiğim başka bir topik daha var iznin olursa o duayı oraya da kopyalıyayım duadır neticede herkes nasiplensin.... bitanem hakkında en iyisini delerim senin... opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?