İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm canlar benim leke gene var ve kana dönüşüyo akşama sökecek buayda benden iş çıkmadı kızlar hayırlısı artık yeni tarih vermicem çünkü kocişim burda yok ama yinede verim isterseniz 2 eylül

emelim sonucun kaç çıktı ilk hiç söylemedin şimdi ne merak ediyorum kızlar fotomu gördüyseniz kaldırıcamm emel sende bakmak istersen 1389 da

selam kızlar aha yakaladım sonunda... yaww gündüz gelemiyordum kaçtır.... geçmişe bakmadan geldimki en azından bi selam vereyim diye........ varmı yeni güzel veya kötü haberler.....

razişim geçmişe bakamadım sadece senin duan olduğu sayfaya baktım... amin tatlım dua için... bi de benim sürekli girdiğim başka bir topik daha var iznin olursa o duayı oraya da kopyalıyayım duadır neticede herkes nasiplensin.... bitanem hakkında en iyisini delerim senin... opuyorumnanaktan

Sinemcim yazayım hayatım sonuçlarımı aşk olsun :))) ilk sonuç 239-iki gün sonra 429 bugün ise 711 hayatım..
hepinizden Allah razı olsun en kısa zamanda Allahım sizlerede nasip etsin

Sağol Sanemcim Allah razı olsun.. En kısa zamanda sizlerde bu duyguyu yaşayın inşallahh...

ayy allah kucağına almayı nasip etsin canım benim inş. kese görünür sonra klap atışlar herşey güzel geçer 9 ayın sonunda meleğin yada meleklerini kucağına alırsın bu dileğin bütün hamişlere
sanem 1389 da fotom var bakında kaldıracam

amin canımcım çoook memnun oldum tanıştıgımıza
biz iyiyiz canım benim, iyi haberlerini alınca daha da iyi oluyoruz, ya şu keseler kaç tane bir görsen de rahatlasak emelim allahın izniyle

slm canlar benim leke gene var ve kana dönüşüyo akşama sökecek buayda benden iş çıkmadı kızlar hayırlısı artık yeni tarih vermicem çünkü kocişim burda yok ama yinede verim isterseniz 2 eylül
hayırlısı olsun sinemcim, o kırmızıları var yaaaklava:
Sinemcim yazayım hayatım sonuçlarımı aşk olsun :))) ilk sonuç 239-iki gün sonra 429 bugün ise 711 hayatım..
hepinizden Allah razı olsun en kısa zamanda Allahım sizlerede nasip etsin
ay maşallah nasıl da istikrarlı senin sincaplar, maşallah emelcim yaaa ne mutlu:)

tabiki güzelim dua tabiki bende internette dolaşırken buldum amin cümlemizin

yaa sinem üzülmeyin lütfen amaaa hayırlısıyla gelecek bak, moral bozmak yok, hadi, sanem sanırım geleveranın ismi de hoşgeldin canım, herkese afiyet olsun , ben de yedim geldim bana da afiyet olsun

yok canım allahın takdiri bir tırnağını yaratamayız allah en hayırlı zamanda verecek niş. meleklerimizi sağlıklı olarak

herkese afiyet olsun kızlar.. Ayşem sağolasın iyi dileklerin için.. Çarşamba öğreneceğiz bakalım kaç tane olduklarını.. Sağlıklı olsunda tekiz ikiz üçüz farketmez : )))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…