slm kızlar bende anne olmak çok istiyorum 2 yıllık evliyim 2 yıldır hiç korunmuyoruz ve son 1 yıldır bebek sahibi olmak çok istiyoruz.şuanda moralim çok bozuk annemin teyzesi niye çocukları olmuyor diye anneme sormuş annemde daha çok geç değilki yaparlar falan demiş ama üzüldüm yinede demekki akrabalarım bile neden diye soruyorsa kimbilir komşuları ne der yani tamam kimse için yaşamıyorum ben ne olduğunu biliyorum ama salla diyebilecek bi yapım yok.sorun bende değil eşimde varikosel inş ay sonu gibi ameliyat olacak allah hepimizi bebeklerimize en yakın zamanda kavuştursun...
hoşbulduk canımmm:1hug:ayşem hoşgelmişsin sanem sende canım ben bu ara gene arada girebilicem çünkü kayganaya gene mısafir geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
canımmmopuyorumnanaktanmaşallah ayşem alperenimze tek iyi olsun da
ayyy seher ben bayıldım bu misfirlerden ayol allah sabır versin
ayşee nasılsın canım gelip gitmişsin minik meleğe iyi bak canım öp yerimize
ben geldim anam canım nnasıl tatlı istedi valla gittim yaptım hemen sütlü irmik tatalısı arasına kakaolu bisküvide koydum ımmmmmmmmmmmmmm cokacimcoook ben doğumdan kalan kiloyu zor veririm vallakaydirigubbakcemile3
du bı tepside sana gönderem hemen valla ayşem 60la hamiş kaldım 75le doğum oldu kalan bana 63 tu 61 e indim ama şimdi almaya başladım 62 oldum eeeeeeeeeeee yersem tabi alırım ama eşim gayet memnun adam ses çıkardığı yok
koçiş dedimde sabah aradım dedim akşam buluşup öle gidelim eve mırın kırın yaptı.ben ararım seni dedi.bakalım arayacakmı.aramazsa bi ceza vermem lazum.
hamarattır bizim topiğin hatunları bende yapmıştım sütlü tatlı geçen gün benim kociş baylır
mervecim sence ne yapıyor oynak beyinin takvimindeki tavşanlar
esraaaa kız nerdesin sen ben sana hediyee alcammm kaydirigubbakcemile3
raziyee çok alemsin kız sen gülsümüm takvimindekiler ne yapıo mu diosunnnnnnn laelaelaelaelae
seherrr yok ben hamileyim ama bu hatunların daha çok çektiii canııı bilemem artıkkk sositososito
valla bende bu pazar için bişiler yapalım dicem bakalım ne dicek ben demesem akıl etmiyor sıkıldım yaaaaaaa azıcık başbaşa gezelimmmmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?