İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoşgeldin tatlım inşallah en kısa zamanda sorununuzu aşarsınız ve bebişine kavuşursun :Saruboceq: a.s.

ayşem hoşgelmişsin sanem sende canım ben bu ara gene arada girebilicem çünkü kayganaya gene mısafir geliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
hoşbulduk canımmm:1hug:
kız başlayacam şimdi kayganaya da misfire de heeeeeeeeklava:klava:
bi rahat vermiyorlar sana yaaa:teselli:
maşallah ayşem alperenimze tek iyi olsun da
ayyy seher ben bayıldım bu misfirlerden ayol allah sabır versin
canımmmopuyorumnanaktan
ayşee nasılsın canım gelip gitmişsin minik meleğe iyi bak canım öp yerimize

kız gitmedim deeee eh arada birazcık sitede gezinem dedimmm:kedi:ama heran yokolabilirim malum oğluşum uyuyooo uyanırsa:ecrin_bebek:

ben geldim anam canım nnasıl tatlı istedi valla gittim yaptım hemen sütlü irmik tatalısı arasına kakaolu bisküvide koydum ımmmmmmmmmmmmmm cokacimcoook ben doğumdan kalan kiloyu zor veririm vallakaydirigubbakcemile3

ben geldim anam canım nnasıl tatlı istedi valla gittim yaptım hemen sütlü irmik tatalısı arasına kakaolu bisküvide koydum ımmmmmmmmmmmmmm cokacimcoook ben doğumdan kalan kiloyu zor veririm vallakaydirigubbakcemile3

hainnnn canım çekti yolla çabuk burayaaaaaaaaakaydirigubbakcemiledelikafadulden
afiyet olsun canımmm:1hug:
kaç kilon kaldı kii hem tek derdin o olsun yaa can boğazdan gelirmişşşşcokacimcoookde gelde bunu eşime anlatttt:roflol::roflol:

du bı tepside sana gönderem hemen valla ayşem 60la hamiş kaldım 75le doğum oldu kalan bana 63 tu 61 e indim ama şimdi almaya başladım 62 oldum eeeeeeeeeeee yersem tabi alırım ama eşim gayet memnun adam ses çıkardığı yok

valla benim koçişte acuk kilo al deyip duruyo.kafamçokkarıştı

koçiş dedimde sabah aradım dedim akşam buluşup öle gidelim eve mırın kırın yaptı.ben ararım seni dedi.bakalım arayacakmı.aramazsa bi ceza vermem lazum.

esraaaa kız nerdesin sen ben sana hediyee alcammm kaydirigubbakcemile3

raziyee çok alemsin kız sen gülsümüm takvimindekiler ne yapıo mu diosunnnnnnn laelaelaelaelae

seherrr yok ben hamileyim ama bu hatunların daha çok çektiii canııı bilemem artıkkk sositososito

koçiş dedimde sabah aradım dedim akşam buluşup öle gidelim eve mırın kırın yaptı.ben ararım seni dedi.bakalım arayacakmı.aramazsa bi ceza vermem lazum.

valla bende bu pazar için bişiler yapalım dicem bakalım ne dicek ben demesem akıl etmiyor sıkıldım yaaaaaaa azıcık başbaşa gezelimmmmmm..

hamarattır bizim topiğin hatunları bende yapmıştım sütlü tatlı geçen gün benim kociş baylır
mervecim sence ne yapıyor oynak beyinin takvimindeki tavşanlar

hamarattır bizim topiğin hatunları bende yapmıştım sütlü tatlı geçen gün benim kociş baylır
mervecim sence ne yapıyor oynak beyinin takvimindeki tavşanlar

bilmem kız unuttum bendeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne yapıolar pişpirik diyolar ama o nedir kii

yasemiiiiiiinnnnn kııızzzz nerdesiiiiiinnnnnn bana hediye alacaksıııııııııııııınnnnnn :roflol::roflol:

gülsümm kız sen iyi beceriyorsun dediklerini yaptırma konusunda nası beceriyosun anacımmm anlat bakalım yavru kurtlarına

valla bende bu pazar için bişiler yapalım dicem bakalım ne dicek ben demesem akıl etmiyor sıkıldım yaaaaaaa azıcık başbaşa gezelimmmmmm..

bencede dee hatta dekiii ya huuuuu adam senin aklına hiç gelmiyomu ikimiz başbaşa bir yerlere gidelim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…