İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar aylinim herkese selamı var emelcim ve sinemcim sizlerin adına çok sevınmiş tebrik ediyo sanemcim sanada geçmiş olsun dileklerini iletti sizlerede canlarım selamı var o biraz daha ara vermek istiyomuş ama inşallah dönücek aramıza

valla bizimkileri ittirip kaktırmasan bişi gelmez akıllarına evde otururlar gıcıklar

kızlar şimdi esmanın kardeşi yazdı batuş hastaymışş o yüzden gelememiş.istifra ediyormuş minik kuzu

dedim canımda gelmiyo işte bıraz daha ara istiyo nese gelicek inşallah
raziş kız pazartesi yada salı kargoya veririm hediyeni ben beyendim bakalım sen beyenecekmisin ayyyyyyyyyyyy çok aceleci karıyım ben valla

dedim canımda gelmiyo işte bıraz daha ara istiyo nese gelicek inşallah
raziş kız pazartesi yada salı kargoya veririm hediyeni ben beyendim bakalım sen beyenecekmisin ayyyyyyyyyyyy çok aceleci karıyım ben valla

kız ne çabuk aldınn heee ne aldın :kedi:

aylincim inşallah arayı uzatmadan gelirsin güzelim
batuşumuza çok çok geçmiş olsun esmam allah şifa versin gülüm
ayyy kız valla baya hızlısın ben nazilliye gidince vakit bulabilirsem bakıcam biliyorsunuz ev işi ile uğraşıyoruz allahım bugün tapuyu alcaz onla uğraşıyor eşim ayy ne zormuş ya

batuşumuza kocaman geçmişler olsun
söylemem kız ne aldığımı razişe gidince görürüsünüz

kızlar hani adet düzensizliğim vardı ya erken adet görüodum temizlendikten 7 gün sonra bu sefer adet olmadım acaba iileşiomu durumum

aleyküm selam yerim ben onuuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…