İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar naber izmirdeyim arkadaşımın yanında süper vakit geçiriyorum bir bakayım dedim kendinize iyi bakın vakit bulursam gelirim yine heee sahi unuttum ben bugun hastalandım sevinçten uçuyorum...:roflol::roflol::roflol:

B]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM[/B]
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
20 ağustos.......esraa47
22 ağustos........ummahan_d
23 ağustos.......cetrefilli
24 ağustos.......yasemin-66
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
........alabama

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......
ikizleeerrrr.. .....rahel

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

ah canım yaa annesinin kuzusu allah şifa versin canım umarım hemencecik iyi olur oğluşun.

kızlar benım hedıyem geldı...beyzacımmm cok tesekkur edıyorum canım kızımda teyzesını kocamannn öpüyoooo coookk saol

çok çabuk gelmiş yaaa hızlı kargo şirketi :))

umarım beğenmişsindir canım

ben iyiyimde herkesi bilmiyorum.sanemde iyi msn den konuşuyoruz şimdi.
yalan söylüyor ben onunla hiç konuşmadım tanımıyorum kendisini zaten aramızda kalsın hiç hazetmem ondan bakın söylemeyin aramızda kalsın :dilcikar: :dilcikar:
inatçı bebeğine hamile kalmak isteyen biriyim bendefisfisfis

inşallah kalırsın canım inatçınla buluşursun....... vereliniortak

mrb kızlar bende inatla anne olucam diyenlerdenim ama malesef bu ayda olmadı

canım benim ya kıyamam ona allah şifa versin hemencik iyileşsin inşallah küçük batuşumuz:teselli:
hayırlısı olsun canım iyi gezmeler tadını çıkar bakalım
inatçı bebeğine hamile kalmak isteyen biriyim bendefisfisfis
hoşgeldin papatya aramıza inatla sahip olacağınız allahın izniyle bebişlerimize
emelcim yiğitimize maşallah allah onu nazarlardan korusun
kızlar biz evimizi artıkın aldık içinde yapılması gereken bir kaç şey var sonr allah nasip ederse taşınacaz yani tam olarak önümüzdeki haftadan sonra yavaş yavaş taşıcaz eşyalarıkaydirigubbakcemile5

hoşbulduk kızlar sanırım kk sayesinde birbirimize verdiğimiz destek ve cesaretle inatla anne olacağız gibime geliyor haydi hakkımızda hayırlısı artık

Kızlar hepınıze tesekkur ederız razıyem hayırlı olsun evın askım bu arada yatın kardesım askerden gelıyo belkı pazartesıde ben kıbrısa gıderım

selamlar hepinizeopuyorumnanaktan
geçmişe bakamıyorum, seherden aldığım haberler doğrultusunda yazıcam, haberim olmayanlar ve unuttuklarım affedin...
öncelikle benim reglim başladı,listeden çıkarabilir misin gülsümcüm beni, şimdilik listeye yazma, sopa falan da çıkarma ama:tomato:
zuzu sinemcim ve rahel emelcim, çoookkk sevindim,Allah tamamına erdirsin sağlıkla,kocaman MAŞALLAH ikinize de ve bebişlerinize dea.s.a.s.
gülsümcüm rahim filmini bir ay bekletecekmişsiniz,inşallah o rahim filmi denen daha çoooooook bekler seni, çünkü bebişin seni bir ay daha bekletmeyip konuverir göbüşee..
razişcim sen de ramazandan sonra tüp bebiş tedavisine başlıcakmışsın, tüp bebek tedavisi de seni çooooook beklesin, bebişin yerleşip göbüşüne kışkışlasın tedaviyi.. :)
sanemcim, çok üzüldüm canım, söz yok söylenecek, Allahım sabır versin ve sıkı sıkı annecine tutunacak bebişini de versin çabucak...

diğer güzeller hepinize kocaman öpücükler,sizleri de seviyorum...
yine gelirim inşallah.....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…