selam kızlar naber izmirdeyim arkadaşımın yanında süper vakit geçiriyorum bir bakayım dedim kendinize iyi bakın vakit bulursam gelirim yine heee sahi unuttum ben bugun hastalandım sevinçten uçuyorum...:roflol::roflol::roflol:
perşembe günü eve gittim yine misafir bide yeğenler var o alıyo diğeri bırakıyo batu kustu yenge diye bağardılar bende çok sıktıkları için kustu zannettim üzerini değiştim 1 saat sonra tekrar kustu ama nasıl kusma ağzından burnundan kuzum ben hemen doktorunu arayacağım dedim herkes yok gerek yok olur bu bebek felan diyolar ya bu normal değil desemde olmaz bidaha dediler neyse yarım saat sonra tekrardan kustu doktoru aradım salgın olduğunu dünden için sabah hastaneye gitmemizi söyledi uyumuyoda kuzum ibo arabayla gezdirelim uyur belki dedi arabanın içinde kıvrandı kuzum ki çok sever hemen uyur ibo eve gidelim dememe kalmadı tekrar kustu ama nasıl kusuyor kızlar çok korktum ibo hastaneye gidelim doktorunu arada dedi aradık bi fitil ismi verdi bu fitili verin sabah gelin dedi ibo fitili aldı geldi ama kusunca rahatladı aç aç uyudu kuzum hemde üzerini giydirirken uyudu neyse uyandı fitili verdim ama 1 dakka sonra kaka yaptı emiyo yarım saat sonra kusuyo sabaha kadar böyle devam etti en son saat 5de mama yedi onu kusmadan saat 6ya kadar uyudu ama saat7dedide oda gitti ve artık beni ve mamayı reddetmeye başladı su içiyodu sadece hastaneye gittik doktor kontrol etti kontrolü iyi idrar ve gaita testi istedi hemşiresi bağladı 2dakka içinde batu ikisini birden yaptı sağolsun öyle olunbca idrarı dökmek zorunda kaldık ve tam 3 saat idrar bekledik bu arada gaita testi çıktı ve bebem mikrop kapmış doktorumuz bi şurup verdi bunu 10 gün kullanın 12. gün tekrar gelin dedi eve geldik uyudu kuzm öyle şurubuda kusturuyo gerçi kusması iyiymiş ama ben hiç kıyamıyorum kusmasına gece yine beraberdik oğlumla tin tin gezdik evin içinde ama sabah keyifli görünüyordu kuzum şurubunu içirdim çıktım inş kusmaz
hepinize teşekkür ederim kızlarrr
kızlar benım hedıyem geldı...beyzacımmm cok tesekkur edıyorum canım kızımda teyzesını kocamannn öpüyoooo coookk saol
yalan söylüyor ben onunla hiç konuşmadım tanımıyorum kendisini zaten aramızda kalsın hiç hazetmem ondan bakın söylemeyin aramızda kalsın :dilcikar: :dilcikar:ben iyiyimde herkesi bilmiyorum.sanemde iyi msn den konuşuyoruz şimdi.
inatçı bebeğine hamile kalmak isteyen biriyim bendefisfisfis
canım benim ya kıyamam ona allah şifa versin hemencik iyileşsin inşallah küçük batuşumuz:teselli:perşembe günü eve gittim yine misafir bide yeğenler var o alıyo diğeri bırakıyo batu kustu yenge diye bağardılar bende çok sıktıkları için kustu zannettim üzerini değiştim 1 saat sonra tekrar kustu ama nasıl kusma ağzından burnundan kuzum ben hemen doktorunu arayacağım dedim herkes yok gerek yok olur bu bebek felan diyolar ya bu normal değil desemde olmaz bidaha dediler neyse yarım saat sonra tekrardan kustu doktoru aradım salgın olduğunu dünden için sabah hastaneye gitmemizi söyledi uyumuyoda kuzum ibo arabayla gezdirelim uyur belki dedi arabanın içinde kıvrandı kuzum ki çok sever hemen uyur ibo eve gidelim dememe kalmadı tekrar kustu ama nasıl kusuyor kızlar çok korktum ibo hastaneye gidelim doktorunu arada dedi aradık bi fitil ismi verdi bu fitili verin sabah gelin dedi ibo fitili aldı geldi ama kusunca rahatladı aç aç uyudu kuzum hemde üzerini giydirirken uyudu neyse uyandı fitili verdim ama 1 dakka sonra kaka yaptı emiyo yarım saat sonra kusuyo sabaha kadar böyle devam etti en son saat 5de mama yedi onu kusmadan saat 6ya kadar uyudu ama saat7dedide oda gitti ve artık beni ve mamayı reddetmeye başladı su içiyodu sadece hastaneye gittik doktor kontrol etti kontrolü iyi idrar ve gaita testi istedi hemşiresi bağladı 2dakka içinde batu ikisini birden yaptı sağolsun öyle olunbca idrarı dökmek zorunda kaldık ve tam 3 saat idrar bekledik bu arada gaita testi çıktı ve bebem mikrop kapmış doktorumuz bi şurup verdi bunu 10 gün kullanın 12. gün tekrar gelin dedi eve geldik uyudu kuzm öyle şurubuda kusturuyo gerçi kusması iyiymiş ama ben hiç kıyamıyorum kusmasına gece yine beraberdik oğlumla tin tin gezdik evin içinde ama sabah keyifli görünüyordu kuzum şurubunu içirdim çıktım inş kusmaz
hepinize teşekkür ederim kızlarrr
hayırlısı olsun canım iyi gezmeler tadını çıkar bakalımselam kızlar naber izmirdeyim arkadaşımın yanında süper vakit geçiriyorum bir bakayım dedim kendinize iyi bakın vakit bulursam gelirim yine heee sahi unuttum ben bugun hastalandım sevinçten uçuyorum...:roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin papatya aramıza inatla sahip olacağınız allahın izniyle bebişlerimizeinatçı bebeğine hamile kalmak isteyen biriyim bendefisfisfis
zuzu sinemcim ve rahel emelcim, çoookkk sevindim,Allah tamamına erdirsin sağlıkla,kocaman MAŞALLAH ikinize de ve bebişlerinize deB]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM[/B]
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler
6 ağustos.... ...aylint
9 ağustos........zeytin1007
13 ağustos.......raziş
20 ağustos.......esraa47
22 ağustos........ummahan_d
23 ağustos.......cetrefilli
24 ağustos.......yasemin-66
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
........alabama
bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......
ikizleeerrrr.. .....rahel
bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)
sanemcim, çok üzüldüm canım, söz yok söylenecek, Allahım sabır versin ve sıkı sıkı annecine tutunacak bebişini de versin çabucak...yalan söylüyor ben onunla hiç konuşmadım tanımıyorum kendisini zaten aramızda kalsın hiç hazetmem ondan bakın söylemeyin aramızda kalsın :dilcikar: :dilcikar:
inşallah kalırsın canım inatçınla buluşursun....... vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?