canım ya valla haftasonu haftaiçinden daha çok yoruluyor insan bende o düğüne bu kına gecesine bide sünnet kafayı yiyecektim birde evle uğraş hayırlısı olsun artık demek kolumu alabilirmiyim diyn kimdi diyorsun laelaelaelaelae:roflol::roflol:cumartesi temizlik yaptım bütün evi sildim süpürdüm.dünde görümceme fındığa yardıma gittik ömerle.akşam geldim yemek hazırla makinaya çamaşır at.mutfağı topla arkadaşımız geldi çay yap çamaşır as duş almıştık eve gelince banyoyu sil.başımı yastığa nasıl koydum bilmiyorum.sadece uykumda birisi bana kolumu alabilirmiyim hayatım dedi onu hatırlıyorum sahiii o kimdii beee :roflol::roflol:
kızlar günaydın....hiç bakmadım geçmişe hemen daldım valla...ne var ne yok..önemli bişeyler varmı emel dışında...benim oğlan uyanmak üzere...her an çıkabilirim...ama artık daha sık gelmeye çalışcam..anca alıştık birbirimize...
hoşgeldin kuzeyin annesi.
günaydın canlarım hayırlısı artık beyza asiş raziş nikol mervişim seher beyza melek nasılsınız
gülsüm allah sana güç nersin canıkom
merve kız cinsiyetini ne zaman öğrenecez yaaa
asişim kont. güzel haberlerle döneceksin niş.
beyza senin kont. ne zaman
emelin çarş. iki kese görecek hayırlısıyla
merviş 2 hafta mı var kont. yaa ben merak ediyorum kaç haftadır gitmiyosun
Geçmiş olsun kızlar
mervecim demek kuzeycikle alıştınız ne kadar güzel
valla sherim bende evimde rahat ediyorum sonra çok geç misafirlerle oturmayı severim ama beni rahatsız eder senin kızçede ben gibi etkileniyorkaydirigubbakcemile3
seher sen nasıl dayanıyosun yaaa...akşam saat 7 den 12 ye kadar hep ağladı kuzey...gazı var kendini nasıl kasıyo bi görsen...3 gecedir böyle..korkuyorum ama galiba benim oğlan da kolik...babası dün kolik cd si indirdi internetten... biraz sakinledi...ama 12 olmadan uyumuyo...napıcaz bilmem...elim ayağıma dolanıyo o ağlarken...
herkese günaydın güzeller
sinem fotonu koymamışın küserim bah sana hemen koy bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?