İnatla bir gün ANNE olacağım !

aylin gelmiş gitmiş.güzel dileklerin için sağol bebeğim inşallah.senin içinde hayırlısı olsun aşşşkımmm.

canım ya valla haftasonu haftaiçinden daha çok yoruluyor insan bende o düğüne bu kına gecesine bide sünnet kafayı yiyecektim birde evle uğraş hayırlısı olsun artık demek kolumu alabilirmiyim diyn kimdi diyorsun laelaelaelaelae:roflol::roflol:

hiç sorma razişim benım kız kudurukluk yapıyo gene anneme gittik cumartesi ordada dayımın çocuklar varmış benımkı dun uykuyu toparlayamadı akşam gece 11 den sabah 5.30 kadar salla salla telef oldum saat 7.30 ta uyandı bide zilli valla bide kendi odasında uyutmaya alıştırmaya çalışıyom valla git gel git gel mekik dokuyom

kızlar günaydın....hiç bakmadım geçmişe hemen daldım valla...ne var ne yok..önemli bişeyler varmı emel dışında...benim oğlan uyanmak üzere...her an çıkabilirim...ama artık daha sık gelmeye çalışcam..anca alıştık birbirimize...

hoşgeldin canım sonunda annesi kuzeye kuzeycik annesine alışmış ne guzel olmuş
valla canım gulum aynı dert bendede var ben yarın bi kadın doğumun yolunu tutucam gibi gerçi cumartesi regl olmama lazım beklesemmı diyom ama cumartesi geldi rahatsız oldum ya üşüttüm yada var bi iş

günaydın kızlar kahvaltı hazırlıyorduk bir bakayım dedim ne var ne yok diye sarı lekemi gülsüm valla idrar yollarında problem olabilir...

hoşgeldin kuzeyin annesi.

günaydın canlarım hayırlısı artık beyza asiş raziş nikol mervişim seher beyza melek nasılsınız
gülsüm allah sana güç nersin canıkom
merve kız cinsiyetini ne zaman öğrenecez yaaa
asişim kont. güzel haberlerle döneceksin niş.
beyza senin kont. ne zaman
emelin çarş. iki kese görecek hayırlısıyla
merviş 2 hafta mı var kont. yaa ben merak ediyorum kaç haftadır gitmiyosun

seher sen nasıl dayanıyosun yaaa...akşam saat 7 den 12 ye kadar hep ağladı kuzey...gazı var kendini nasıl kasıyo bi görsen...3 gecedir böyle..korkuyorum ama galiba benim oğlan da kolik...babası dün kolik cd si indirdi internetten... biraz sakinledi...ama 12 olmadan uyumuyo...napıcaz bilmem...elim ayağıma dolanıyo o ağlarken...

Geçmiş olsun kızlar
mervecim demek kuzeycikle alıştınız ne kadar güzel
valla sherim bende evimde rahat ediyorum sonra çok geç misafirlerle oturmayı severim ama beni rahatsız eder senin kızçede ben gibi etkileniyorkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin kuzeyin annesi.

hoşbulduk canlarım... opuyorumnanaktan

herkese günaydın güzeller
sinem fotonu koymamışın küserim bah sana hemen koy bakem

evet alıştık gibi raziyecim...sen yeni eve mi geçtin canım...

canım o sidi bi halta yaramıyo çok tutarsa aç fön makinasını susun yada bının arabaya tur atın bende bötleydi yada alcan kuca devamlı zıpzıpzıp sab simpelx var gaz iççin bide melila canım biz 1 ay kullandık hareketlenmeye başlayınca geçer ben sana demiştim dimi telde

B]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM[/B]
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

13 ağustos.......raziş
20 ağustos.......esraa47
22 ağustos........ummahan_d
23 ağustos.......cetrefilli
24 ağustos.......yasemin-66
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
........alabama
........zeytin1007

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......
ikizleeerrrr.. .....rahel

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…