İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın canşarım c.tesi sabah söktü tam olarak bugün 3. günüm hayırlısı olsun bakalım
esmam geçmiş olsun batuşa en kısa zamanda geçer inş. canım
aylincim hayırlısı olsun canım

gunaydıınnn kızlarrr.. nasılsınız canlarııım..
beni sorcak olursan şükür halime diyeyim.. hayattttt işteee..

esmacım çok geçmiş olsun kuzucuk yaa.. allah sağlık versin gerisi boş cidden..
beyzaa amma hızlısın kız ne çabuk yolladın hediyeyii

gunaydın kızlar yeni hafta herkese uğurlar getirsin inşallah
emelcim yolculuk var galiba gule gule canım
aylinim girip kaçmışı gene en yakın zamanda bekliyoruz aramıza canım,
razişim kolay gelsin sana canım
günaydın sinemcim mervişim

aylincimm evet geneee kaçmışş bişi diyemiyorumm ben haklıı kendince ama tez zamanda döner insallah..

günaydın kızlar, geçmişi okumadım aylin mi geldi gitti, esmanın kuzusuna noolmuş bakıp geleyim, ben cumartesi tekrar doktoruma gittim yumurtam olgunlaşmamış, 10. günüydü adetimin, yarın tekrar gidicem, 13. gün olgunlaşma için esas gün zaten deil mi?

aynen ayşecim kişiden kişiye değişsede hamile kaldıgında falan 14.gün diye hesaplanıyor ama benim ki tutmadı :))

günaydın kızlar seher iyiyim sen nasılsın
merviş ayşem nasılsınız
çörekotu bal tarçın yesene ayşee

günaydın sinemcim, evet aklıma gelmedi deil çörekotu tarcın da benim yumurtlama da bi sıkıntı yok yaa sadece spermler tüpe ulaşamıyo bi ulaşsa:)
ben bu ay doktora erken gittim, güya geçen ay gitmedim ya o yüzden duramadım, halime bak bir haftada 3 kez alttan muayene olmak zorunda kaldım

neyse canımız saolsun, sincabım gelsin yeter ki, sen nasılsın sinem? mervecim bebiş napıyo?

valla benım de akıntım yenı basladı
demek kı bööle bu ay, hayırlısı olsun
öle cnm ne zaman olursa olsun farketmez kaydirigubbakcemile3 hayırlısııı hakkında ayşeciim
günaydın kızlar seher iyiyim sen nasılsın
merviş ayşem nasılsınız
çörekotu bal tarçın yesene ayşee

günaydınn cnmm iyiyiz sen nasılsın regl oldun sanırım yalnış okumadıysam sabah

ayşecimm yaa bende bilmiyorum ki artık doktoraaaa gitmek istiyorummm ama 2 hafta daha varr.. dün eşim evdeyken bakayım hastanelerde varsa dedim doktor herhangi birine gidelim ne alemde nasıl diye? ama malesef kadın doğumlarda nöbetçi bulmak ne zormuşş bi tane buldum ondada ssk geçmiyor dedi pazar günü diye. bende çok acil bi durum yok diye boşuna gitmeyelim dedim vazgeçtik

iyiyim kızlar benim hala mide ekşimelerim var işte onlarla uğraşıyorum bu hafta cuma bebeğimi görcem helecanlıyım biraz

Kızlar hepınıze tesekkur ederız razıyem hayırlı olsun evın askım bu arada yatın kardesım askerden gelıyo belkı pazartesıde ben kıbrısa gıderım
saolasın canım allah razı olsun güle güle canım gez gel bakalım bi:kedi:
daha tam olarak başlayacağımız kesin olmasada yani ssk prosedürlerine göre belli olacak olmazsa aşılama yaparız artık senin içinde hayırlısı olsun güzelimopuyorumnanaktan
günaydın canşarım c.tesi sabah söktü tam olarak bugün 3. günüm hayırlısı olsun bakalım
esmam geçmiş olsun batuşa en kısa zamanda geçer inş. canım
aylincim hayırlısı olsun canım
sinemcim geçmiş olsun bitanem hayırlısı olsun Şeniz
sağolasın seherim nasılsın bakalım selen kızçen nasıl bakalım
Bu arada herkese günaydın hayırlı haftalar diliyorumopuyorumnanaktan

dur kız daha haftanın başındayız bu ne yorgunluk

cumartesi temizlik yaptım bütün evi sildim süpürdüm.dünde görümceme fındığa yardıma gittik ömerle.akşam geldim yemek hazırla makinaya çamaşır at.mutfağı topla arkadaşımız geldi çay yap çamaşır as duş almıştık eve gelince banyoyu sil.başımı yastığa nasıl koydum bilmiyorum.sadece uykumda birisi bana kolumu alabilirmiyim hayatım dedi onu hatırlıyorum sahiii o kimdii beee :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…