İnatla bir gün ANNE olacağım !

of evet demiştin de inanamak istememiştim...ama bu gece de aynı şey olursa kesin kolik dicem bebeme...

herkese günaydın güzeller
sinem fotonu koymamışın küserim bah sana hemen koy bakem
günaydın esmacım nasıl batuşumuz iyi dimi bitanemopuyorumnanaktan
evet alıştık gibi raziyecim...sen yeni eve mi geçtin canım...
hayır canım daha taşınmadım evde bir kaç yapılacak işler var bir hafta sonra belki taşınmaya başlarım:kedi:
günaydın feyzacım kahvaltı yapacaksın sanırım afiyet olsunzemuszemus

akşam saat 6 dan sonra başlar gece 12 ye kadar ya hiç susmadan ağlamayada nöbet şeklinde ayaklarını karnına çekerek ağlar ve salmaz kolay kolay canım gözleri ya tamamen yumuktur yada kocaman acıktır surat kıpkırmızı olur domates kafalılar bende böyleydi iişte selen sıcak havlu koy zeytınyağını ısıt elinin sıcaklığına kadar ılıt karnını ov güzelcene dairesel hareketle üstüne sıcak havlu koy elma yağı denıyo ama bizde işe yaramadı o biraz sakinleştiriyo birde kuzeyin bacaklarını 1 2 3 de karnına doğru birleştirip bastır sal takrarla bi kaç kez bu hareketi

hoşgeldin mervecim 2, kız cıp cıp yüzüyodun, şak dogurverdin oolanı, maşallah, inşallah kolik deil geçici bişeydir canım, seherden biliyoruz neler çektigini, olsun ama sağlıklı olun da gerisi geçiyor allahın izniyle
herkese günaydın güzeller
sinem fotonu koymamışın küserim bah sana hemen koy bakem
günaydın boddim canım geçmiş olsun, senin oolandı de mi hastalanan? karıştırdım mı yoksa:uhm:
gülsüüüüm uyan canım yorgunluk dinlemem şımarcaz bugün, ben sincap aramaktan pek bir hiperaktif oldum da bu aralar:roflol:

evet aynen domates kafa oluyo...karnını ovuyorum hep ama zeytinyağını denemedm..sıcak havlu da koyduk...dediklerinin hepsini yaptım ama nafile...saat 12 olsun diye bekliyo resmen...

sehercim bu arada ben çekilişte kime çıktım...bana da kim çıktı...hediyeler alınmaya başlamış bile...

günaydın esmacım..batuşa geçmiş olsun..şimdi iyi demi?
iyi maşallah mervem inşallah böle devam eder
burdaki bir hatayı düzeltmek isterim yeni fark ettim batu 12/02/2009 doğumlu
of evet demiştin de inanamak istememiştim...ama bu gece de aynı şey olursa kesin kolik dicem bebeme...

özellikle koyu yazıyorum bebişi olanlar için geçti ama kucağına alacaklar için önemli bir uyarı kızlar bebeğinize doğduğunda anne sütünden önce soda verin sadece 1 çay kaşığı ben verdim kuzenim verdi ve bebeğimde hiç gaz problemi olmadı ve doktorumuz batunun kolikli olduğunu söyledi karnı çok gergin olduğundan anlıyolar gaz probleminiz vardır dedi yok dedim ama batu gaz çıkarırken gül gül ölürdük bir bebek nasıl böle gaz çıkarır diye

yok ayşem karıştırmadın benim oğlan ama şimdi gayet iyi

valla annem demediğini bırakmadı zaten yüzdün yüzdün erkenden doğurdun diye kaydirigubbakcemile3 ama normal doğurmak istiyosanız bolca hareket yürüyüş yüzme...tabi çok yormadan...benimki kısmet işi..olacağı varmış...

aman iyi olsun batuşumuz...valla canım ben istesemde veremezdim soda falan...çünkü kuveze aldılar kuzumu hemen...ben ilk ağız sütünü sağıp verdim..hala da çok emmiyo..canı isterse...sağıp veriyorum zaten sütüm de çok az...

Son düzenleme:
yok ayşem karıştırmadın benim oğlan ama şimdi gayet iyi
aman maşallah, inşallah bi da yaşamazsınız
iyi ki suda dogurmadın:roflol: canım aslında sen daha 1-2 haftalıkken ben izmirdeydim, sana ulaşıp gelmek aklımdan geçti de hastane falan uğraştıgınız için, bir de izmiri çok iyi bilmediğimden cesaret edemedim, bir daha ki sefere oğluşunu da sağlıklıca görürüm senle inşallah

saol bitanem inşallah kuzeycik kolik diildir seher kızdan çok çekiyor baksana hoş sağlıklı olsunda uykusulyk çekiliyor sanırım annelik böle bişi Şeniz

evet o iyi olsun da uyumiim...ama o gözlerini kocaman açıp bana bakıp ağlarken ben de ağlamamak için zor tutuyorum kendimi..

valla eşim yüzerken hep diyodu..şimdi çıkıp el sallasa diye...al dedim çıktı işte doğurunca...valla bende seni görmeyi çok isterim canım...inşallah bigün tanışırız..

alışırsın mervecim bende ilk gunler onla beraber ağlıyodum oturup sonra alıştım canım ufaklığı en çabuk sakinleştirme yöntemi 1.eğer panik yapıyosan elin ayağına dolaşıyosa ağladığızaman sakın kucana alma önce sakınleş sonra kucana al sıkı sıkı sar kulana nını söyle yada konuş
2. yanında sürekli müzik açık kalsın hareketli olabilir
3. kolık nöbetinin olduğu saatler yaklaşmaya başlayınca panıkleme önceden karnını ov havlusunu koy ve kesinlikle durağan bırakma ayakta salla beşikte salla ama saalla mutlaka benım doktorum dedi bızım oyun parkıydı onu kaldırdık sallanan beşik aldık

sakinim genelde...ama üzülüyorum bişey yapamıyorum diye..hep kucağımda zaten..başını kaldırıp kocaman gözleriyle bakmıyo mu içim eriyo...konuşuyorum devamlı...dün kıçına pış pış yaptım kucağımda sallarken sustu...bizim de oyun parkı var...bakalım böyle giderse napıcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…