canım o sidi bi halta yaramıyo çok tutarsa aç fön makinasını susun yada bının arabaya tur atın bende bötleydi yada alcan kuca devamlı zıpzıpzıp sab simpelx var gaz iççin bide melila canım biz 1 ay kullandık hareketlenmeye başlayınca geçer ben sana demiştim dimi telde
günaydın esmacım nasıl batuşumuz iyi dimi bitanemopuyorumnanaktanherkese günaydın güzeller
sinem fotonu koymamışın küserim bah sana hemen koy bakem
hayır canım daha taşınmadım evde bir kaç yapılacak işler var bir hafta sonra belki taşınmaya başlarım:kedi:evet alıştık gibi raziyecim...sen yeni eve mi geçtin canım...
hayır canım daha taşınmadım evde bir kaç yapılacak işler var bir hafta sonra belki taşınmaya başlarım
hoşgeldin mervecim 2, kız cıp cıp yüzüyodun, şak dogurverdin oolanı, maşallah, inşallah kolik deil geçici bişeydir canım, seherden biliyoruz neler çektigini, olsun ama sağlıklı olun da gerisi geçiyor allahın izniylekızlar günaydın....hiç bakmadım geçmişe hemen daldım valla...ne var ne yok..önemli bişeyler varmı emel dışında...benim oğlan uyanmak üzere...her an çıkabilirim...ama artık daha sık gelmeye çalışcam..anca alıştık birbirimize...
günaydın boddim canım geçmiş olsun, senin oolandı de mi hastalanan? karıştırdım mı yoksa:uhm:herkese günaydın güzeller
sinem fotonu koymamışın küserim bah sana hemen koy bakem
akşam saat 6 dan sonra başlar gece 12 ye kadar ya hiç susmadan ağlamayada nöbet şeklinde ayaklarını karnına çekerek ağlar ve salmaz kolay kolay canım gözleri ya tamamen yumuktur yada kocaman acıktır surat kıpkırmızı olur domates kafalılar bende böyleydi iişte selen sıcak havlu koy zeytınyağını ısıt elinin sıcaklığına kadar ılıt karnını ov güzelcene dairesel hareketle üstüne sıcak havlu koy elma yağı denıyo ama bizde işe yaramadı o biraz sakinleştiriyo birde kuzeyin bacaklarını 1 2 3 de karnına doğru birleştirip bastır sal takrarla bi kaç kez bu hareketi
iyi maşallah mervem inşallah böle devam edergünaydın esmacım..batuşa geçmiş olsun..şimdi iyi demi?
burdaki bir hatayı düzeltmek isterim yeni fark ettim batu 12/02/2009 doğumluB]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM[/B]
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler
13 ağustos.......raziş
20 ağustos.......esraa47
22 ağustos........ummahan_d
23 ağustos.......cetrefilli
24 ağustos.......yasemin-66
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
........alabama
........zeytin1007
bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......
ikizleeerrrr.. .....rahel
bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)
of evet demiştin de inanamak istememiştim...ama bu gece de aynı şey olursa kesin kolik dicem bebeme...
hoşgeldin mervecim 2, kız cıp cıp yüzüyodun, şak dogurverdin oolanı, maşallah, inşallah kolik deil geçici bişeydir canım, seherden biliyoruz neler çektigini, olsun ama sağlıklı olun da gerisi geçiyor allahın izniyle
günaydın boddim canım geçmiş olsun, senin oolandı de mi hastalanan? karıştırdım mı yoksa:uhm:
gülsüüüüm uyan canım yorgunluk dinlemem şımarcaz bugün, ben sincap aramaktan pek bir hiperaktif oldum da bu aralar:roflol:
hoşgeldin mervecim 2, kız cıp cıp yüzüyodun, şak dogurverdin oolanı, maşallah, inşallah kolik deil geçici bişeydir canım, seherden biliyoruz neler çektigini, olsun ama sağlıklı olun da gerisi geçiyor allahın izniyl
saol bitanem inşallah kuzeycik kolik diildir seher kızdan çok çekiyor baksana hoş sağlıklı olsunda uykusulyk çekiliyor sanırım annelik böle bişi Şenizanladım canım...hayırlısı...sana şimdiden kolay gelsin o zaman...
aman maşallah, inşallah bi da yaşamazsınızyok ayşem karıştırmadın benim oğlan ama şimdi gayet iyi
iyi ki suda dogurmadın:roflol: canım aslında sen daha 1-2 haftalıkken ben izmirdeydim, sana ulaşıp gelmek aklımdan geçti de hastane falan uğraştıgınız için, bir de izmiri çok iyi bilmediğimden cesaret edemedim, bir daha ki sefere oğluşunu da sağlıklıca görürüm senle inşallahvalla annem demediğini bırakmadı zaten yüzdün yüzdün erkenden doğurdun diye kaydirigubbakcemile3 ama normal doğurmak istiyosanız bolca hareket yürüyüş yüzme...tabi çok yormadan...benimki kısmet işi..olacağı varmış...
saol bitanem inşallah kuzeycik kolik diildir seher kızdan çok çekiyor baksana hoş sağlıklı olsunda uykusulyk çekiliyor sanırım annelik böle bişi Şeniz
aman maşallah, inşallah bi da yaşamazsınız
iyi ki suda dogurmadın:roflol: canım aslında sen daha 1-2 haftalıkken ben izmirdeydim, sana ulaşıp gelmek aklımdan geçti de hastane falan uğraştıgınız için, bir de izmiri çok iyi bilmediğimden cesaret edemedim, bir daha ki sefere oğluşunu da sağlıklıca görürüm senle inşallah
mervecim sana esra alıcak sende feyzaya alıcaksın
esra yeni arkadaşlardan mı? nicki ne onun...feyzayı biliyorum..beyaz meleğimiz...adresini alayım bi geldiğinde özelden...
alışırsın mervecim bende ilk gunler onla beraber ağlıyodum oturup sonra alıştım canım ufaklığı en çabuk sakinleştirme yöntemi 1.eğer panik yapıyosan elin ayağına dolaşıyosa ağladığızaman sakın kucana alma önce sakınleş sonra kucana al sıkı sıkı sar kulana nını söyle yada konuş
2. yanında sürekli müzik açık kalsın hareketli olabilir
3. kolık nöbetinin olduğu saatler yaklaşmaya başlayınca panıkleme önceden karnını ov havlusunu koy ve kesinlikle durağan bırakma ayakta salla beşikte salla ama saalla mutlaka benım doktorum dedi bızım oyun parkıydı onu kaldırdık sallanan beşik aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?