feyza tatailde canım ama arada giriyo esra esraa47 olan arkadışımız
canım sende benım aldığım salıncaktan alcan rahat edicen başka yolu yok
bu arada kızlar annemi benim doktora götürdüm cumartesi, kemik taraması yapıldı sonuclarını yarın göstericez de emrem baktı, sınırın altında yani bi nebze kemik erimesi başlamış annemde, neyse doktorum odasındayken hadi dedi senin yumurtalara bakalım dedi, annem de içerde, neyse paravanın arkasında muayene oldum, annemin yanında, dedi cumartesi pazar birlikte oluyosun, pazartesi durup salı bana geliyosun dedi, annem de teyzeme gitti, deli:))))
:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3bu arada kızlar annemi benim doktora götürdüm cumartesi, kemik taraması yapıldı sonuclarını yarın göstericez de emrem baktı, sınırın altında yani bi nebze kemik erimesi başlamış annemde, neyse doktorum odasındayken hadi dedi senin yumurtalara bakalım dedi, annem de içerde, neyse paravanın arkasında muayene oldum, annemin yanında, dedi cumartesi pazar birlikte oluyosun, pazartesi durup salı bana geliyosun dedi, annem de teyzeme gitti, deli:))))
inşallah olmaz canım:Saruboceq:allahım inşallah geçici bi durumdur...henüz kesin tan koymadı dr..ben kendim diyorum kolik diye...nolur bu gece olmasın yaaaaaaaaaaa....
bu arada kızlar annemi benim doktora götürdüm cumartesi, kemik taraması yapıldı sonuclarını yarın göstericez de emrem baktı, sınırın altında yani bi nebze kemik erimesi başlamış annemde, neyse doktorum odasındayken hadi dedi senin yumurtalara bakalım dedi, annem de içerde, neyse paravanın arkasında muayene oldum, annemin yanında, dedi cumartesi pazar birlikte oluyosun, pazartesi durup salı bana geliyosun dedi, annem de teyzeme gitti, deli:))))
aman mervecim inşallah değildir biliyosun ben ne tozutuyodum valla bu konuda
:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3
inşallah olmaz canım:Saruboceq:
:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3
valla ben de güldüm de böle yani, şimdi telde konustuk anne gel diyorum zaten iki gün sonra gidicen, tamam bugün gelirim diyo, doktor pazaretsi boş durun dedi ya:roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 annen çok anlayışlı ayşe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama çok güldümmmm
hadi sana kolay gelsin mervecimbenim domates kafa uyandı kızlar...
esracım hoşgeldim,nicole merve az önce burdaydı, özelden ekleyin de birbirinizi, sana merve alacak hediye sanırım, adresini falan gönder istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?