İnatla bir gün ANNE olacağım !

benimde çok ihtiyacım var rejime ama oğluşumu emzirdiğim için yapamıyorummm

merhaba kızlar yemeğimi yedim geldim ya gene başım ağrıyo üfff nasıl geçecek bugün bilemiyorum valla bu aralar sürekli ağrıyo .

Emelcim ve sinemcim hoşgeldiniz bebeleriniz iyi sanırım Allah ım iyi bir hamilelik dönemi ve doğum nasip etsin canlarım.

Ben pek sık giremiyorum kızlar müdürüm geliyo sürekli yanıma kapatmak zorunda kalıyorum

esra ben anlamadım ki senin neden ateşin var? bi de sen tedavi mi görüyosun? olabilir misin? ya kusura bakmayın da ben bir benden öncekiler bir de sonradan gelenleri hep karıstıroyum-tatlicadiarzu- hafıza zayıflıgı var bende kesin hamileyim sanırım ben galiba evet kesin:roflol:

B]BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM[/B]
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

13 ağustos.......raziş
20 ağustos.......esraa47
22 ağustos........ummahan_d
23 ağustos.......cetrefilli
24 ağustos.......yasemin-66
27 ağustos.......wildcherry
30 ağustos......nevgül61
........alabama
........zeytin1007

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
bbaran......11 Şubat 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......
ikizleeerrrr.. .....rahel

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

ee rahel emel gelmiş gitmiş, zuzu da, ikiz anneleriiiii, bak ihmal etmeyin bizi heeeklava:
zuzucum maşallah inşallah bida ki gitmenize de diğer kalp atısı duyulursa için rahat eder, maşallah

evet normalde bu ayla 2. kez tedavi olcaktım iğne zamanı eşim burda olmadığı için olmamıştım ben normalde rgl den temizlendikten 7 gün sonra adet olurdum ilaç kullanmadan önce şimdi olmadım

kızlar girmemle çıkmam bir oldubiliyorum ama misafir geldi kapatmak zorunda kaldım.. Hepinize teşekkür ederim. Siencim senın ikizler belli olmuş ne güzel.. benımki henüz belli değil ikizmi üçüzmü tekizmi bilemiyoruz... inşallahh en kısa zamanda sizlerdende güzel haberler alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…