hiiih mervem yaa pınardan sonra dogum sırası sen de mi? yahu zamana bak ne cabuk geciyo:))
ben de daha hediye almadım yaaa cok acelecisiniz kızlar, ama mahcup oluyoz yahu azcık agırdan alın su hediye işini
şu alttaki takvimi görünce içim bir hoş oluyor. :)))))))))) sanki benım değilmiş gibii.. Allahıma şükür benım ama :)))))))))))))))))) yakında ikizli takvim yapacam :)))))))))))
şu alttaki takvimi görünce içim bir hoş oluyor. :)))))))))) sanki benım değilmiş gibii.. Allahıma şükür benım ama :)))))))))))))))))) yakında ikizli takvim yapacam :)))))))))))
amanda aman pınar gelmişşş huuu pınar sende sıraa doğum için sora da bendeeeeopuyorumnanaktan
emel benim mide bulantım kalp atışı duyulmasından sora başladı başlamaz olaydı kaydirigubbakcemile3 bende hatırlarsın ki neden bulanmıyor diye ortalıklarda dolaşıyordum kaydirigubbakcemile3tecrübeli tüp annesi hoş geldin.. sana sorularım var bir türlü gelemedin..
kız mervoşş aynı şeyi düşünüp yazmışız :))) Valla bende inanamıyorum henüz... yaa benım midemde bulanmıyor daha erkenmi?
tünaydın şekeriimmm, ay evet ya en ön sırada kaldım dazlak gibindelikafadulden ama daha çook var bi an önce zaman geçse bebeceğzimi alsam kucağıma, teyzesi yesin kuzusunu maşallaah kocaman olmuş kuzumm,büyütmüşsün[/B]
hoşgeldin pınaaar, güzel hamiş, nasılsın?
tecrübeli tüp annesi hoş geldin.. sana sorularım var bir türlü gelemedin..
kız mervoşş aynı şeyi düşünüp yazmışız :))) Valla bende inanamıyorum henüz... yaa benım midemde bulanmıyor daha erkenmi?
sağol ayşem.. allahım en kısa zamanda sizede nasip etsin..
sağol pınarcım evet tuttu bebelerim.. ama kaçı benımle bilmiyorum.. benım lekelenmem olmadı pınar. diyelimki teki tuttu.. geriye kalan iki tane embriyo nerde ? yani sonra lekelenme olacakmı ?
ben geldim yemekten kaynatmışsınız anacım onları okuyordum emelcim gelmişsin yine hoşgeldin pınarcım sende hoşgeldin maşallah büyütüyorsunuz ne zaman geçiyor zaman anlamadım yaww sağlıklı olsun bebişleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?