İnatla bir gün ANNE olacağım !

esraa kız ben diğer kızlar gibi hızlı çıkamadım daha hediye almadım kaydirigubbakcemile3 ama arayış içerisindeyimmm :bbo:

gülsümmm sana kimse almıcak hediyesiz kalcannkaydirigubbakcemile3

hiiih mervem yaa pınardan sonra dogum sırası sen de mi? yahu zamana bak ne cabuk geciyo:))
ben de daha hediye almadım yaaa cok acelecisiniz kızlar, ama mahcup oluyoz yahu azcık agırdan alın su hediye işini

hoşbulduk canlarım..evet çarşamba Allah kısmet ederse... kim ne hediyesi almış ben kaçırdım.. Gönderilmeye başlanıldımı ?

şu alttaki takvimi görünce içim bir hoş oluyor. :)))))))))) sanki benım değilmiş gibii.. Allahıma şükür benım ama :)))))))))))))))))) yakında ikizli takvim yapacam :)))))))))))

hiiih mervem yaa pınardan sonra dogum sırası sen de mi? yahu zamana bak ne cabuk geciyo:))
ben de daha hediye almadım yaaa cok acelecisiniz kızlar, ama mahcup oluyoz yahu azcık agırdan alın su hediye işini

eskiden varya topikleri gezerken derdim ki hep böle hamilelerin takvimlerini görüncee ay ne güzel 20.haftada veya 28.haftada acaba bende görebilcem mi o günleri diye hep iç geçirirdim bide göbeğini koyanlara bakar imrenirdimm yemekten sora şişen göbeğimi severek birgün gelcek misin derdimm :gitme: şükürler olsun ki hala belki bana şaşacaksınız ama inanamıyorum hamileyim ve bebeğim iyi.. doktor kontrollerinde zaten ben ekrana bakamıyorum taa ki doktorun ağzından iyi birşey duyuncaya kadar..rabbim kimseye bebe acısı vermesiin veee sağlıklı bebeler versiiin hepinize kızlar oyüzden dua ederken sizleri hiiiç unutmuyorumma.s.

hu huuu kızlaaar ben geldimmm sonundaaa, hepinizi çok özledimmmm,geçmişe şööyle bi baktım ama dötüm yemedi hepsini okumaya bakiim kimler varmış kimleeerrr

şu alttaki takvimi görünce içim bir hoş oluyor. :)))))))))) sanki benım değilmiş gibii.. Allahıma şükür benım ama :)))))))))))))))))) yakında ikizli takvim yapacam :)))))))))))

ben hala inanamıyorum ki şimdi onu yazmıştım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

maşallah, canım benim,allah emeklerini karsılıksız koymasınopuyorumnanaktan

tecrübeli tüp annesi hoş geldin.. sana sorularım var bir türlü gelemedin..
kız mervoşş aynı şeyi düşünüp yazmışız :))) Valla bende inanamıyorum henüz... yaa benım midemde bulanmıyor daha erkenmi?

amanda aman pınar gelmişşş huuu pınar sende sıraa doğum için sora da bendeeeeopuyorumnanaktan

tünaydın şekeriimmm, ay evet ya en ön sırada kaldım dazlak gibindelikafadulden ama daha çook var bi an önce zaman geçse bebeceğzimi alsam kucağıma, teyzesi yesin kuzusunu maşallaah kocaman olmuş kuzumm,büyütmüşsün

canım benimm tebrik ediyorummmmmm,hamişsin demek tuttuuu, allahım sana şükürler olsun ve tüm isteyenlerin kucaklarını boş bırakmaa. tebrik ediyorum tekrardan bideneeema.s.

emel benim mide bulantım kalp atışı duyulmasından sora başladı başlamaz olaydı kaydirigubbakcemile3 bende hatırlarsın ki neden bulanmıyor diye ortalıklarda dolaşıyordum kaydirigubbakcemile3

evett canımm ya baktımda bende senle aramızda 9 hafta varmış delikafadulden pınarcım oda yapacak mısın kızına hazırlıklar ne alemde? oda falan yaparsan bekliyoruz resimlerini

sağol ayşem.. allahım en kısa zamanda sizede nasip etsin..
sağol pınarcım evet tuttu bebelerim.. ama kaçı benımle bilmiyorum.. benım lekelenmem olmadı pınar. diyelimki teki tuttu.. geriye kalan iki tane embriyo nerde ? yani sonra lekelenme olacakmı ?

hoşgeldin pınaaar, güzel hamiş, nasılsın?

hoşbuldum şekerimm, allaha şükür iyiyiz bi sıkıntı yok reflü haricinde, e tabiğ bir de sizden güzel haberler alınca daha daha iyi oldum,listemiz hamiş dolcak maşallaaah. sen nasılsın canım benim?

emoşumm,tebrik ediyorum tekrardan, hoşbuldumm, tüm sorularını bildiğim kadarıyla yanıtlarım haydi sooor sooorrr, sen sorarken ben de kahvaltımı alıp geleyim pc başına,bu arada mide bulantım 2. ayın ortasında başlamıştı benim,herkeste deişir annesiii:asigim:

ben geldim yemekten kaynatmışsınız anacım onları okuyordum emelcim gelmişsin yine hoşgeldin pınarcım sende hoşgeldin maşallah büyütüyorsunuz ne zaman geçiyor zaman anlamadım yaww sağlıklı olsun bebişleriniz

az lekelenme bebenin tuttuğunu gösteriyor yani bende öyle olmuştu, sinemin de 2 gün üst üste bi kaç damla lekesi olmuştu ve şuan 2izleri ultrasonda görmüşler. fakat herkeste lekelenme olacak die bişi yok,tuttu ya sen ona bak,ben de tek bebiş olunca sormuştum dra diğer 2i nerde diye :roflol::roflol: onlar rahimden atılıyormuş tutunamayınca. allahım sağlıklı bebişler versin, güle güle büyütt emoşum ve sinemimm vee diğer tüm kardeşlerim. sor sorularını çekinme,seve seve yanıtlarım biliyosamkaydirigubbakcemile2

pınarcım hoş geldin canım tospam uyandı doyurdum şimdi kavga dövüş oynuyo kendi kendine zilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…