İnatla bir gün ANNE olacağım !

hoş bulduk razişim afiyet olsun...
pınar sana 100 puanlık soru sordum.. bilen varsa cevaplasın :))))
hoş mervişim bilimsel bir açıklama yaptı ama olsun sizinkileride duyayım :)))

tamam gülüm atıldığını biliyorum ama nasıl atılıyor işte.. kanama şeklindemi ? acaba sizin lekelenmelerde bebeklerde atıldımı ? benımki üçüzmü yoksa :)))))))) senın ilk kan sonucun kaçtı sinemin sonucunu biliyormusun?
ben karışmam sor dedin soruyorum sıkılmak yokkk :)
seher selen cadısını öp yerime...

canıııım yüreğine sağlık, maşallah, kucagına aldıgın günleri de görücez, hiç itikatını kaybetmedin, bize de örnek oluyosun valla bakkaydirigubbakcemile3

hoşbuldum şekerimm, allaha şükür iyiyiz bi sıkıntı yok reflü haricinde, e tabiğ bir de sizden güzel haberler alınca daha daha iyi oldum,listemiz hamiş dolcak maşallaaah. sen nasılsın canım benim?

iyiyim ben de pınarcım yaa, sincap aramaktayız hala napalım, şu liste kabarıklaşsaydı bi

benim içinde farketmez canım.
razişimde güzel yapıyor listeyiii ne dersin raziş CADIARZU
aman kötü örnek olmayımda hepiniz bana benzemeyin pinpirikliii kaydirigubbakcemile3 hehehehe gülcemm bende sizleree :roflol:

merve bişi olmaz canım ne zmana alırsan olur hediyeyi ben nicole merveye çok güzel bişi alcam kararımı verdim ama ne zaman çarşıya çıkarsam alcam

merve bişi olmaz canım ne zmana alırsan olur hediyeyi ben nicole merveye çok güzel bişi alcam kararımı verdim ama ne zaman çarşıya çıkarsam alcam

kopya versene banada ne alıcannkaydirigubbakcemile3

emelin bence tek tuttuuu yerimseniben herkes tahmin yürütsün bakalım?

insallah o inatçı sincap gelcek canım benim hiç umudunu kaybetme emii

iyiyim canım sanırım bizde tüp bebek yaptırcaz eşimin ameliyatlık durumu yokmuşmafoldumben

canım benim olsunn, en azından bi çözüm yolu var di mi, buna da şükür,insallah senin de çifter çifter bebişlerin olcak bideneeem

sıkılmam delii kız,seve seve anlatırım biliosam ,
şimdii 3 bebeden hiçbiri tutmayınca adet kanaması olur ve o kanamayla atılabilir tutunmayan bebeler, bir de lekelenme oluyor o bebişin tutunma çabasıyla tutunacağı yeri az da olsa kanatmasıyla oluyor.herkeste olcak die bi kaide yok yanee.tutunmayanlar küççücüük hücre olduğundan rahimden düşüyor ama küççücück olduğu için düştüğünü göremiyosuun benim sonucum 10. gün 183tü, çoğul olabilir demişti hemşire ama tekmiş prensesim. sinemin sanırım 177ydi ama 11. gün degeri sanırım ve 2iz bebeleri olcak inş, senin degerin kaç çıkmıştı? degere çok takılma, yanıltcı olabiliyor, allahım neyi uygun görürse öyle oluyor nasılsa:1hug:

ya kızlar sinem arayıp sormuştu bana, bu hediye olayı ne, girdim ben de listeye ama annatsın biri bana, kim kime ne alıyo ?ben kime ne alıcam?

kızlar bakın şimdi, ayıptır söylemesi , kusuruma bakmayın da sabah 3 tane un kurabiyesi yedim, ardından 3 dilim patetesli börek, sonra öölen bi dilim daha, ardından bi şeftali bir muz, şimdi de 3 tane stick çikolata, iki bardak çay...doymuyorum!!!! nolcam ben böyle yaaa

kız senin menüde epey sağlıklıymışşş meyve dışındaa kız ne yaptınnn sen nerde zararlı yemişşinnnn durrrrrrrrrrr diyim ben sanalmaz:
merve söliim istersen özelden ama kimseye sölemek yok

söle söle merak ederim tamam sölemem kaydirigubbakcemile3

maşallah canım afiyet olsun yarasın doy ama artık yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…