emelde diyorki lekelenmem olmazsa bu diğer tutmayan nası atılcak vücuttan kaydirigubbakcemile3
canıııım yüreğine sağlık, maşallah, kucagına aldıgın günleri de görücez, hiç itikatını kaybetmedin, bize de örnek oluyosun valla bakkaydirigubbakcemile3eskiden varya topikleri gezerken derdim ki hep böle hamilelerin takvimlerini görüncee ay ne güzel 20.haftada veya 28.haftada acaba bende görebilcem mi o günleri diye hep iç geçirirdim bide göbeğini koyanlara bakar imrenirdimm yemekten sora şişen göbeğimi severek birgün gelcek misin derdimm :gitme: şükürler olsun ki hala belki bana şaşacaksınız ama inanamıyorum hamileyim ve bebeğim iyi.. doktor kontrollerinde zaten ben ekrana bakamıyorum taa ki doktorun ağzından iyi birşey duyuncaya kadar..rabbim kimseye bebe acısı vermesiin veee sağlıklı bebeler versiiin hepinize kızlar oyüzden dua ederken sizleri hiiiç unutmuyorumma.s.
hoşbuldum şekerimm, allaha şükür iyiyiz bi sıkıntı yok reflü haricinde, e tabiğ bir de sizden güzel haberler alınca daha daha iyi oldum,listemiz hamiş dolcak maşallaaah. sen nasılsın canım benim?
sen bilirsin canım benim için fark etmez alırımda CADIARZU
iyiyim canım sanırım bizde tüp bebek yaptırcaz eşimin ameliyatlık durumu yokmuşmafoldumbenhoşbuldum birtanem, nasılsın?
razişimde güzel yapıyor listeyiii ne dersin raziş CADIARZUbenim içinde farketmez canım.
aman kötü örnek olmayımda hepiniz bana benzemeyin pinpirikliii kaydirigubbakcemile3 hehehehe gülcemm bende sizleree :roflol:canıııım yüreğine sağlık, maşallah, kucagına aldıgın günleri de görücez, hiç itikatını kaybetmedin, bize de örnek oluyosun valla bakkaydirigubbakcemile3
iyiyim ben de pınarcım yaa, sincap aramaktayız hala napalım, şu liste kabarıklaşsaydı bi
iyiyim canım sanırım bizde tüp bebek yaptırcaz eşimin ameliyatlık durumu yokmuşmafoldumben
merve bişi olmaz canım ne zmana alırsan olur hediyeyi ben nicole merveye çok güzel bişi alcam kararımı verdim ama ne zaman çarşıya çıkarsam alcam
canıııım yüreğine sağlık, maşallah, kucagına aldıgın günleri de görücez, hiç itikatını kaybetmedin, bize de örnek oluyosun valla bakkaydirigubbakcemile3
iyiyim ben de pınarcım yaa, sincap aramaktayız hala napalım, şu liste kabarıklaşsaydı bi
iyiyim canım sanırım bizde tüp bebek yaptırcaz eşimin ameliyatlık durumu yokmuşmafoldumben
tamam gülüm atıldığını biliyorum ama nasıl atılıyor işte.. kanama şeklindemi ? acaba sizin lekelenmelerde bebeklerde atıldımı ? benımki üçüzmü yoksa :)))))))) senın ilk kan sonucun kaçtı sinemin sonucunu biliyormusun?
ben karışmam sor dedin soruyorum sıkılmak yokkk :)
seher selen cadısını öp yerime...
inşallah 3 de yanundadır seledir canım ondan lekelenmen yada kanaman olmamıştır
kız senin menüde epey sağlıklıymışşş meyve dışındaa kız ne yaptınnn sen nerde zararlı yemişşinnnn durrrrrrrrrrr diyim ben sanakızlar bakın şimdi, ayıptır söylemesi , kusuruma bakmayın da sabah 3 tane un kurabiyesi yedim, ardından 3 dilim patetesli börek, sonra öölen bi dilim daha, ardından bi şeftali bir muz, şimdi de 3 tane stick çikolata, iki bardak çay...doymuyorum!!!! nolcam ben böyle yaaa
merve söliim istersen özelden ama kimseye sölemek yok
kızlar bakın şimdi, ayıptır söylemesi , kusuruma bakmayın da sabah 3 tane un kurabiyesi yedim, ardından 3 dilim patetesli börek, sonra öölen bi dilim daha, ardından bi şeftali bir muz, şimdi de 3 tane stick çikolata, iki bardak çay...doymuyorum!!!! nolcam ben böyle yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?