canım ben zevkle yaparım ama benim haftaya taşınma işi olursa hergün gelemem ve bu görevi aksatabilirim emin değilim yani:sinifsinif:razişimde güzel yapıyor listeyiii ne dersin raziş CADIARZU
aman kötü örnek olmayımda hepiniz bana benzemeyin pinpirikliii kaydirigubbakcemile3 hehehehe gülcemm bende sizleree :roflol:
inşallah 3 de yanundadır seledir canım ondan lekelenmen yada kanaman olmamıştır
inşallah mervecim inşallah çok istiyorum ben yaa:kedi:olsun kuzucumm sağlam olcak seninkide insallahh ikizzz:CüvCüv::CüvCüv:
evet canım allaha şükürler olsun ki var rabbimden umut kesilmez sağlıklı olarak gelsinde bebişlerimiz inşallahcanım benim olsunn, en azından bi çözüm yolu var di mi, buna da şükür,insallah senin de çifter çifter bebişlerin olcak bideneeem
durun kızlar ne üçüzü :)) Etim ne butum ye yapmayın ben üçüz yapamam :))))
Pınarım benım 12.gün sonucum 239 14.gün 429 - 16.gün 711 canım.. biliyorum değerlere takılı kalmıyorum... verdiğin bilgiler için teşekkürler canım...
yaa kimin hediyesi kime ulaştı bende merak ettim...
yaw ne bu bütün hamişler toplaşmış bize konuşacak konu bırakmadınız be.
oy oyy yerim senii, ne güzel işte şimdiden kulak dolğunluğunuz oluyo kız fena mıben 1 haftadır yoktum ondan önceki 1 hafta da misafirim vardı yani 2 haftanın birikimi tutamıyorum kendimi konuşuyoruuum
pınarcığım hoşgeldin canım bence yavaşdak eksiklerini tamamla özellikle çantanı yıka ütele koy cicilerini kızçenin ben çok aceleci davrandım iyide davranımışım içim rahattı heppp
oy oyy yerim senii, ne güzel işte şimdiden kulak dolğunluğunuz oluyo kız fena mıben 1 haftadır yoktum ondan önceki 1 hafta da misafirim vardı yani 2 haftanın birikimi tutamıyorum kendimi konuşuyoruuum
evet evet sanırım bana ayşemin oklavası gerekkız senin menüde epey sağlıklıymışşş meyve dışındaa kız ne yaptınnn sen nerde zararlı yemişşinnnn durrrrrrrrrrr diyim ben sanalmaz:
saol canımcım da yarayacaksa yumoşuma yarasın, kıçım aldı başını gidiyo, olsun ama geniş kalcalılar kolay dogum yaparmı de mi:roflol:maşallah canım afiyet olsun yarasındoy ama artık yaa
yaw ne bu bütün hamişler toplaşmış bize konuşacak konu bırakmadınız be.
listeyi gördünmü karşında yazana sen kimin karşısında ismin varsa o sana hedaye alcak
ben kaçar kuzular öpt sizi
evet evet sanırım bana ayşemin oklavası gerek
saol canımcım da yarayacaksa yumoşuma yarasın, kıçım aldı başını gidiyo, olsun ama geniş kalcalılar kolay dogum yaparmı de mi:roflol:
canım senin degerler neydi en son ölçümde:roflol: eksiye mi vurduk nedir gülsümüm biz beee:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?