hoşbuldum canım benim, nasılsıınn?yiğenimiz nasıl? öp yerime mıncır iyiceee..çanta için bi kaç bişi eksik,cicilerimizi yıkayıp ütüleyip yerleştirim bu hafta içim rahat etsin, ama daha bebişin beşiği alınmadı, bi tek giyceklerini aldım, babamız hala oyun sanıyo doğunca farkına varır baba olduğunu diyo ablam da.
esracım,şimdi listede nazmiye bana ben, ayşeye mi hediye alcam? doğru mu anlamışım kuzum??:kedi:
pınar benimki hamiş kalırsam değeri yüksek görür görmez kaptırır kendini hemen.gör bak curcunayı nasip olursa anlatırım size benim koçişin hallerini.benimki tam tersi olur herhalde ilk beşiği alır yarın doğacak gibi.:roflol:
[
babalar öyle iboda öyleydi ne gerek sonra esma deyip duruyodu oğlan bi doğdu kuzum süt pompamdan ağrı herşeyimi gitmiş almış 2. günü
saolasın cnm benim,raziye bana ben ayseye alcam. peki ne zamana kadar alınması yollanması gerekiyo?
bu doğru pınarım zemuszemushoşbuldum canım benim, nasılsıınn?yiğenimiz nasıl? öp yerime mıncır iyiceee..çanta için bi kaç bişi eksik,cicilerimizi yıkayıp ütüleyip yerleştirim bu hafta içim rahat etsin, ama daha bebişin beşiği alınmadı, bi tek giyceklerini aldım, babamız hala oyun sanıyo doğunca farkına varır baba olduğunu diyo ablam da.
esracım,şimdi listede nazmiye bana ben, ayşeye mi hediye alcam? doğru mu anlamışım kuzum??:kedi:
ama bu yanlış bizi hep nazmişle karıştırıyorlar sanırımkaydirigubbakcemile3 ben esmama alıcam ama istersen sanada alırımŞenizsaolasın cnm benim,raziye bana ben ayseye alcam. peki ne zamana kadar alınması yollanması gerekiyo?
kolay gelsin canım dikkat etŞenizcanım benim görüşürzz, batuhanı öp yerimizeee
kızlar bana da azcık müsade, çamaşırlar yıkancak,ortalık toplancak yoldan gelince böyle oluyooo, arada okur yazarım emii, hepinize kucak dolusu sevgilerr, öpüyorummmmma.s.
esra cnmm güzel fikir kız bi yazamadımm işler girdii süpeeeer
yaaaa torpil var, ben de bilmek istiyooooruuuumdelikafadulden, esra fısıldasana kulagıma
ya bende bilmek istiyom yaaaa:umursamaz:
hoşgeldin sanem
ama sölemediler banamafoldumben
hoşgeldin sanem
ama sölemediler banamafoldumben
yaaa o zaman şöyle karar alalım, hediyeleri bayramdan sonra burdan fotolarla gösterelim, uyar mı hatunlar?
hıııı neyi söylemediler :roflol: :roflol: :roflol: bu da iyi dimi neyi söylemediklerini sen nerden bileceksin valla kızlar bana söyleyin ben söylemem razişe :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?