İnatla bir gün ANNE olacağım !

[
babalar öyle iboda öyleydi ne gerek sonra esma deyip duruyodu oğlan bi doğdu kuzum süt pompamdan ağrı herşeyimi gitmiş almış 2. günü

walla ilk zamanlar benimkide heyecan yapmıştı, yani hala heyecanlı ama bazı konularda bebişi kucağına almadan farkında olcanı sanmıyorum benim kocişin. yoksa iyi bi kociştir benimki de. bi dediğimi 2 etmez genelde ama bu aralar benim hormonlardan da sanırım bayagı tersliyorum bazı şeyleri kabullendiremiyorum inat yaptı o daa.. aaa yolcam az kaldı kocişialkisalkisalkis

[

babalar öyle iboda öyleydi ne gerek sonra esma deyip duruyodu oğlan bi doğdu kuzum süt pompamdan ağrı herşeyimi gitmiş almış 2. günü

ama işte baştan alsalar da bizim içinmiz rahat olsa rahat rahat doğursak di mi esoşum ya. eksik olunca bişi olcakmış gibi korkuyo insan. ha şimdi ha 1 ay sona

pınar sen ne den tüp yaptırmıştın?
gülsüm bizim degerler bi tavan yapsın da o zaman görsün emrem ile ömer efendidelikafadulden

bu doğru pınarım zemuszemus
saolasın cnm benim,raziye bana ben ayseye alcam. peki ne zamana kadar alınması yollanması gerekiyo?
ama bu yanlış bizi hep nazmişle karıştırıyorlar sanırımkaydirigubbakcemile3 ben esmama alıcam ama istersen sanada alırımŞeniz
kolay gelsin canım dikkat etŞeniz

yaaa o zaman şöyle karar alalım, hediyeleri bayramdan sonra burdan fotolarla gösterelim, uyar mı hatunlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…