İnatla bir gün ANNE olacağım !

boşuna uğraşma sanem sölemiyorlar süpriz bozulacak ama böle birden söleyince heyecanlandım işte ben daha bulmadım ne alacağımı :sinifsinif:

yaa ben de ne alacagıma karar veremedim... olsun ama sehercime alcam ya, o nasıl olsa begenir degil mi seher?? (şimdiden yer yapayım da))

ben de ne alsam yaaaaa...bi de bu tokmak kafayla nasıl çıkıp alcam onu bilmiyom..neyse bi belirlesem kafamda ne alacağımı kocişe de söylerim o alır olmazsa...
benimki uyanmak üzere...o uyurken ütü yaptım biraz gelemedim...emel pınar gelmiş...bebeler sağlıklıdır inşallah emelim...allah kucağındada göstersin...sana baksın o koca gözlerini açıp benim kuzeyim gibi...

mervecim senin mazeretin var, geç de alsan olur anacım, daha kırkınız çıkmadı, çıksın da yüzmeye giderken alırsın hediyeni de:)

mervecim senin mazeretin var, geç de alsan olur anacım, daha kırkınız çıkmadı, çıksın da yüzmeye giderken alırsın hediyeni de:)

kociş gibisin kız..bu hafta yazlığa gideriz dimi diyo manyak :)))
bi de kolay doğuruyomuşum.. seneye 2. hemen yapalım diyoo..oldu canım dedim fabrikayım ya ben...

kociş gibisin kız..bu hafta yazlığa gideriz dimi diyo manyak :)))
bi de kolay doğuruyomuşum.. seneye 2. hemen yapalım diyoo..oldu canım dedim fabrikayım ya ben...

doğru demiş adam.şuna bak fabrikamıyım diyo.duyanda annecim gibi 11 tane yaptı sanır.şakkıdı

kız çarşıya çıkma fırsatı bulduğum ilk an sana hediyeni alıp göndercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…